2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bugün gelmeyecek gibi artık. Sağlık olsun. Herkese iyi forumlar
-
Sanırım açıklanmayacak
-
bende kestim umudu bugünden.ama bu haftaiçi umut var
-
@alperen-turkuaz @Fagam91 @ahulu61 bi gelisme var mi acaba belki o kisilerle tekrar konusmussunuzdur
-
Benimkinden haber yok arkadaşlar bu saatten sonra bir haber gelmez en iyi ihtimal yarın olur inşallah
-
Bu da mı gol değil be
-
@meltem_90 benden de haber yok maalesef. Kişisel fikrim bu hafta da beklemeyelim haftaya mart sonuna doğru açıklarlar artık kaç gün evrak süresi tanıyacakları da onlara kalmış bir durum.
-
Kaybedicem korkusu sardı beni moral sıfırın altında
-
Arkadaşlar bu duyumlara pek kulak asmamak lazım. Tekrarlıyorum 11 Nisan Halkbank için önemli bir gün, kurum 11 Nisan davasına göre hareket edecek gibime geliyor. Mülakat tarihlerini niye öne çektiler burası büyük soru işareti. İnşallah düşüncelerimde yanılıyorumdur. Ben 11 Nisana kadar sonuçların açıklanmasını beklemiyorum açıkcası.
-
@bozok 11 nisan diyip duruyosunuz diğer arkadasları bilmiyorum ama beni geriyor bu konuşmanız sürekli bi 11 nisan. Mülakatlar varken de dava vardı .
-
@bozok Böyle bir varsayımınız var anlıyoruz. Ama burda insanlar acımasız gerçeklerden ziyade, umutlarının taze oluşuyla motive oluyor. Gruptaki en mantıklı, en gerçek varsayım sizinki bile olsa lütfen bunu daha fazla dile getirmeyin. Henüz bir işi olmayan bütün gün evde sonuçların açıklanmasını bekleyen pek çok arkadaşımız var. Sırf onlara destek olabilmek için bile sürekli iyimser olmak zorundayız.
-
305 milyar aktifi olan bir bankanın 1000 memur alması ile davaya bağlamak değişik bi bakış açısı geliyor bana
-
@issiziktisatci Hiç kimseyi germek değil amacım sadece fikrimi söylüyorum arkadaşım.
-
Personele ödenen ücretler banka bilançosunun çok ufak bir kısmını oluşturuyor. Dava sürecinin sonuçların açıklanmasının bu denli etkileyeceğini sanmam.
-
@bozok ya tamam arkadasim sen boyle dusun.surekli bu yorumu yazip bizi germene gerek yok kimse senle ayni dusuncede degil anla artik lutfen.
-
@agamemnon Şaka mı yapıyorsun? Almanyanın en büyük bankası deutsche banka kesilen 7.2milyar dolar sonrası banka batma noktasına geldi ki deutsche bank gerçekten çok sağlam bir bankadır. Aktif büyüklüğüne değil banka kârına bakmak gerekir rakamın boyutunu anlamak için.
-
Yahu ceza gelse ne olacak onu anlamıyorum kar marjını sürekli arttıran banka küçülmeye mi gidecek? BNP Paribas bu ambargo olaylarından dolayı 9 milyar dolar ceza yemiş bu banka battı mı? BNP karına kar katmaya devam etti. Yani davadan çıkacak sonuç personeli ne bağlıyor onu anlamadım. Bankaya kilit vurup gidecekler mi? Hadi özel banka olsa oluşabilecek sıkıntıyı yine bi nebze anlarım da arkasında devlet olan banka halkbank. Olası verilecek cezadan öyle aman aman etkilenmez. Bu da benim yorumum
-
@dimitris Ben saçma konuştuğumu düşünmüyorum ve kimseye de hakaret etmiyorum sadece fikirlerimi söylüyorum bu kadar kapalı mıyız yani farklı bakış açılarına. Kusura bakmayın amacım karamsarlık veya felaket tellallığı da değil ama gerçeklemesi beklenen senaryoyu söylüyorum sadece.
-
@bozok n'olacak kardeşim ceza alınca iptal mi edecek alımları bunu mu demeye calisiyosun
-
@pokerface Mehmet Şimşek Beyin açıklamasını görmediniz herhalde. Halkbanka ceza gelirse bunun için borçlanamayız bunu Halkbank öder demişti. Rezanın halkbank üzerinden yaptığı işlem 50 milyar dolar civarında ve Allah korusun ceza gelirse buna orantılı gelecektir.