2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar soruların cevaplarını merak eden var mi . Ben merak ediyorum nedenseyayınlanmadı galiba
-
Tekli alıyorlardı en son. Biz tek onlar 3 kişi
-
@ceska grup mülakatı yok. Kurum mülakatı gibi içeri alıyorlar 5dakikada çıkıyorsun
-
mülakat sonuclarının açıklanması da uzun sürer mi arkadaşlar ?
-
Herkese hayirli olsun tekrardan:) umarim bolge mudurluklerinde olur mulakat istanbul a gitmek zorunda kalmam
-
servise de 3 katı aday cagrıldıgı kesin mi acaba? bir de ben mülakat sonuçları ne kdr sürede acıklanır en cok onu merak ediyorum
-
@mülkiyeli45 link atın Hocam
-
Dün kaç saat sınav sonucuna bakamadim. Sonrasında ise garip bir hissizlik. Bende mulakattayim sonunda. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, umarım mulakattanda güzel sonuçlar alırız.
-
https ://www.facebook.com/groups/1409563062506877?view=permalink&id=1410189602444223
-
Arkadaşlar özelleştirilen kurumlara örnek verir misiniz Biyerden başlayalım
-
Arkadaşlar klasik bir soru..cevabını hiç kestiremem nedense.
__5 yıl sonra kendini nerde görüyorsun??
Bu soruya bankacilik sektöründe net bir cevap verilebilir mi sizce -
@ustauksi 2900 istanbul haric diger sehirlerin maasLari mi hocam sanmam bu kadar oldugunu keske olsa biz issizler bayram etsek
-
@prsnll-adayı-52 pazarlama birimine geçmiş(+500tl), operasyona vermediğiniz spk temel düzey lisans tazminatımı almış(+200tl), ingilizcede kendimi geliştirip A seviye dil tazminatını çakmış(+500tl) ve operasyona verdiğiniz yıllık 3000tl prim yerine, hedefleri tutturarak pazarlamadaki yıllık 10.000 tl primimi almış olarak görüyorum. Böylece kendimi, aylık maaşımı ortalama 2000tl arttırmış olarak eşimle paraları yerken görüyorum.
-
Arkadaşlar kafama takılan bir konu var. Diyelim ki mülakatı da geçip işe başladık sonrasında guy ya da başka bir kurum sınav açtığında onu da kazandığımız zaman istifa ettiğimizde ne kadar tazminat ödemekle yükümlüyüz. Bilgisi olan var mı?
-
@zynpstn net bir sayı verilemez banka senin için ne kadar harcama yaptıysa onu ödersin
-
@kamuguy bu istanbul maaşı diğer şehirler 650tl daha düşük tek maaşta
-
@sgkbıkkını hocam siz heralde Halkbank calisanisiniz, bu İstanbul tazminatı ne kadar servis gorevlisinde
-
@friedman98 650 tl
-
Ben şunu Merak ediyorum Halkbank devlet bankası ama burda çalışanlar neden devlet memuru değiller tam olarak varmı bilgisi olan
-
@okunoku evet değiller danıştay kararı ile özel hukuka tabi