2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@zenginmemur tabii ki değildir bir kere devlet memuru oluyorsun .
-
@zenginmemur haklarin vs her sey farkli.
-
Forum daki arkadaslardan kazananlar daha çoktu galiba. Çoğunu göremiyorum burada
-
@prsnll-adayı-52 herkeste bi rahatlama olmustur kanaatindeyim bi kac gune buralar yine kaynamaya baslar
-
Mulakat tarihleri tahmini ne zman yayinlanir arkadaslar?
-
@kamuguy eğer sayfalarda dolaştıgı gibi mart'da iş başı olacaksa haftaya kesin yayınlanır.
-
@kamuguy geçen sene sınav sonuçlarından 15 gün sonra açıklanmış mülakat tarihi ama mülakat tarihleri yayınlandıktan kaç gün sonra mülakatlar başladı onu bilmiyorum işte...
-
facete maaşlarla ilgili bir çalışan bişey paylaşmışta fotoğraf yüklemeyi bilmediğim için atamıyorum buraya
-
Yılda elinize geçen net para 31200 gibi bir rakam 12 ayın ortalaması 2600 tl yapıyor sadece maaş istanbul tazminatı yemek vs yok
-
Mesela şubat ve mart ayı 2070 tl nisan ayı 4052 tl gibi
-
Merhabalar. Mülakat tarihi ve yerleri duyurular kısmından mi açıklanacak ?
-
@marjinalfaydali sagolun hocam ,
-
Bir de bilen arkadaşlar mutlaka vardır mülakatlar İstanbul'da mi oluyor yoksa her ilin bölgesindeki genel müdürlükte mi oluyor ?
-
@mülkiyeli45 hicam istanbul disi bi servis gorevlisinin net maasi mi 2.600
-
@zweigstefan sagolun hocam.
-
@mülkiyeli45 hocam peki güneydoğu ve doğu bölgesi için farklı bir durum oluyor mu maaş konusunda
-
@kamuguy hocam eğer öyleyse 2600 güzel para.
-
İstanbul’da ek 600tl alınıyormuş. Benim duyumuma göre tek ay 2900 çift ay 5800. İnş doğru bir duyumdur:)
-
Mulakatlar teke tek mi yoksa grup mulakati mi oluyor ? Grup mulakatlarinda bir durum veriyorlar ve takım çalışması istiyorlarmis mesela. Teke tek mülakat ise sohbet muhabbet şeklinde oluyormuş.
-
@ceska ben halkbankin grup mulakati yaptığını hiç duymadım ama olabilir de tabi