@fatoss21 Hocam, hayırlı olsun. Başarılı eğitim geçirmeniz dileğiyle...
Hocam, servis görevlilerinden katılmayan var mı varsa katılmayanların sayısı ne durumda bilgi verebilir misiniz?
Belki şuan erken ama ilerleyen günlerde yazarsanız seviniriz.
2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@fatoss21 Hocam, hayırlı olsun. Başarılı eğitim geçirmeniz dileğiyle...
Hocam, servis görevlilerinden katılmayan var mı varsa katılmayanların sayısı ne durumda bilgi verebilir misiniz?
Belki şuan erken ama ilerleyen günlerde yazarsanız seviniriz. -
arkadaşlar, güzelce notlarınızı alın muta açılışları filan
-
Yedeklerle ilgili alim genel degil İL BAZİNDA olacakmis ve en son 3-4 aya kadar haber verilecekmis. Alinmayacak yedeklere İse haber verilecekmis
-
Birimleriniz subeleriniz belli oldu mu arkadaslar?
-
@meltem_90 ekleme olarak; yüzde 10 kontenjan ayrılmış (her ile en az bir kişi olacak şekilde)
-
@yilmaz_33 perşembe akşamı ya da cuma belli olacak
-
Ilginiz icin tesekkurler arkadaslar.yani cagiracaklari yedekleri 3 4 aya kadar cagiracaklar demek mi oluyor bu
-
@onuralp1903 yuzde on derken nasıl yani hocam
-
@mahalkme kazananlarin yuzde 10u galiba bilemiyorum bu sekilde soylendi hocam
-
@onuralp1903 cok tesekkur ederim hocam.insallah diyelim
-
Uzmanlıkta da teftiste de ilanda belirtilen sayıda kişi almamışlar servis gorevlilerinde ise daha çok alım var sanirim
-
Arkadaslar bankanin teftisten elenen adaylarla ilgili bi calismasi var mi bilgisi olan yazabilir mi ? Beklemek cok yoruyor artik bu belirsizlik yedi bitirdi beni
-
Arkadaşlar halkbank personeli için bes katkısını ve toplu iş sözleşmesini tam olarak anlayan var mı
-
Toplu is sozlesmesine katilmanin dezavantaji mi var bilen personel aydinlatirsa sevinirim. Katilimi arttirmak icin baya avantaj saglamislar da insan merak ediyo
-
@mhd hocam duyum veya bir bilginalirsam paylasicam burdan
-
Dostlar 1yil sonra tekrar alim olacak dedi ik bilginize
-
@mahalkme aynen oyle dedi ik daire baskani dostum 3 4 aya kadar cagirilacak uzun tutmayacagiz dedi
-
@fatoss21 Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz sizden müjdeli bilgileri.
-
@duranvarlık Hocam bilgileriniz için teşekkür ederiz. İnşallah tüm yedekleri çağırırlar.
-
@duranvarlık siz bizimle ilgilenip boyle guzel haberler veriyorsunuz allahta sizi daha iyi yerlerde gormemizi nasip etsin insallah