2018/1 ataması
-
@figo102009, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: 2018/1 ataması
Arkadaşlar tercih yapabilen var mı meb e okul ve yöksis ten kaynaklanan sorunlardan dolayı başvuru yapılamamaktadır yazıyor
Meb ne alakaymış ki hocam ? Enterasan...
Yeni moda zaar
-
Başvuramıyorum var mı başvurabilen?
-
@reyhanqw hocam bölümünüzle ilgili bir kaç kurum ve kuruluş sözleşmeli personel alımı gerçekleştirdi ancak bu sayı çok yüksek değil. Totalde Bilgisayar Mühendisliği kadrosu için kaç kontenjan açıldı bunu hesaba katmak gerek? 700 küsur kişilik lisans ataması için çok yüksek değildir gibi düşünüyorum.
-
Bir cevap verin lütfen
-
Ben ilk gun basvuru yaptim herhangi bir uyari vermedi ucretide yatirdim sistemde gozukuyor suan basvurum
-
@tolgahan-ayyıldız
Hocam bende de skıntı çıkmadı hala yapamadiniz mi ? -
@rlg yaptım teşekkürler
-
@antimülakat hocam size zahmet kamu yönetimi mezunuyum ve puanım 80.50 sizce basvurmalimiyim yoksa 15 tl boşuna gitmesin mi
-
@ertuğrulbey hocam şu dönemde ben başvuru yapma önerisinde bulunamam. Bence sende başvuru yapmalısın. Sonuçta 15 TL için bir ömür kazanma ihtimalinin getirisi oldukça yüksek.
-
@ertuğrulbey hocam şu dönemde ben başvuru yapma önerisinde bulunamam. Bence sende başvuru yapmalısın. Sonuçta 15 TL için bir ömür kazanma ihtimalinin getirisi oldukça yüksek.
-
Ne zaman açıklanır acaba
-
MKE Kırıkkale taşra oldu benim
Tayin imkanı yok diye, hep sgk doldurmuştum
MKE en sona yazmıştım o geldi
Nasıl bi kurumdur hocam @Antimülakat tayin imkanı yok dimi -
@karmin hayirli ugurlu olsun
-
@karmin tercih sonuçları açıklandı mı.
-
@ertuğrulbey aciklandi
-
Taban puanlara baktığımızda sgk vs kurumlarda iibf 84 lere inmiş durumda...
Bu noktada @Antimülakat hocamın karayolları için söylemiş olduğu büro personeli puanlarında 81-82 leri görebiliriz herhalde di mi hocam..? Nedir yorumunuz..? -
İsteyen herkesin allah gönlüne göre versin arkadaşlar benimde SGK Denizli oldu çok şükür
82.09 la -
@dilekyğr, içinde söyledi: 2018/1 ataması
İsteyen herkesin allah gönlüne göre versin arkadaşlar benimde SGK Denizli oldu çok şükür
82.09 laBölüm çeko mu hocam?
-
@figo102009 evet
-
@dilekyğr, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@figo102009 evet
Bizm iktisata nazaran çekolar da 81 ler vardı. Belki 80 lere bile düşmüştür. Hayırlı olsun hocam.