TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
@shady1 Kaçma değil hocam şu ortamda böyle bir mesleğe girsem kpss sürecini bırakırım komple... Türkiye'de kamu sektörü şişti dolayısıyla özel sektör ayağı olan meslekleri tercih etmemizi önermişti zamanında bir hocamız. Finans ya da enerji gibi alanlar... Zaten özel sektör sana iş teklif edene kadar en 5-6 yıl çalışıp kendini yetiştirmen lazım.
-
Kazananlar icin hayirli ugurlu olsun. Acaba kacla kapattigi hakkinda bilginiz varmi
-
@monser epdk ,bakanlik vs deki uzmanliktan geçiş olur da müfettişlik pek sanmiyorum uzmanlik gibi rahat gecis olacagini
-
@rul0kat 200 kişi sınava çağrılacaktı 95 kişi basvuru yaptı. Başvurusu onaylanan herkes çağrıldı
-
@monser hem de kamu şişse nolcak inse nolcak kişi girdikten sonra isten atilacak hali yok çok Özel istiyorsaniz ozelden baslamaniz tabandan daha iyi olur ilersi için
-
sorunuza ben cevap verebilirim galiba.
Baraj 75ti zaten. Bende yds olduğu ve ankara'da oturduğum için 75,48 ile başvurdum. muhtemelen sondan 2-3. sıradayımdır. -
Tesekkurler arkadaslar. Hakkinizda hayirlisi olsun sinavda basarilar dilerim
-
@shady1 içeriz olma mı hiç
-
Bu sınav test olacak ve toplam 6 saat sanırım, bilgisi olan? Kaç soru olabilir ki?
-
Bir de mikro iktisat olmamasına şaşırdım, keşke daha önce giren birileri yardımcı olsa şurda
-
@dellafeu mikro var
-
@brzezinski Konu detaylarında yazmıyor başka bir adı mı var hocam
-
@dellafeu iktisat teorisi adi altinda yer aliyor
-
@brzezinski eyvallah hocam
-
Sınavda her dersten kaçar soru olcak?
-
sınav giriş belgesini alan var mı?
-
Sınav giriş belgesini aldım. Şehirdışından başvuran arkadaşlar için bir iki şey yazayım.
1- 09.00-12.00 arası Hukuk-Maliye
12.00-13.30 arası ikram
13.30-16.00 arası iktisat-muhasebe2- sınav saatinden 30 dakika önce sınav salonunda bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır.
3- Sınav giriş belgesi ile birlikte pasaport nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinden fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi getirilecektir.
4- Adaylar yanlarında cep telefonu vb. Cihaz bulunduramayacaklardır.
5- en az 2 adet kurşun kalem, silgi ve kalemtraş getirmelidirler.
-
@bytheodoras kardes iyiki yazdin tesekkur ederim
-
@bytheodoras teşekkürler hocam ben de bu bilgileri öğrenmek istiyordum eline sağlık
-
@shady1 Bence de çok yararlı oldu