TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Postayla başvuru yapan var mı? Kurumun telefonlarına ulaşamadım, tarafıma herhangi bir bilgilendirme de yapılmadı.
-
@kilcal postayla başvurdum bana da bilgilendirme yapılmadı, yapılması mı gerekiyordu
-
@kafakafka size de dönüş olmadıysa eksik varsa ulaşırlar o zaman
-
Bugun basvuruya gidecek var mi ?
-
Bu hafta içinde liste açıklanır muhtemelen degil mi arkadaşlar?
-
Listeler açıklanmış arkadaşlar ,sınava girecek aday sayısı oldukça düşük ..
-
Kimse başvurmamiş galiba bu ilana
-
Böyle bir kuruma bu kadar az başvuru olmasi çok tuhaf.
-
Gerçekten katılım neden bu kadar düşük acaba yaa
-
yds istiyor da 50 istiyor, garip hakkaten yine dolması gerekiyordu.
-
Istanbul da ve 2 gün bu sinav üstelik klasik. Oyuzden böyle oldu. Bddk gibi olacağını tahmin etmiştim zaten
-
sınavı geçebilenlerin atanacağını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
-
Kimler Denetçiliğe başvurdu
-
@shady1 sen
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 sen
Ben girmiyom
-
@shady1 inanmam
-
@bulut_xw hocam orasi da var ama geçen 60 isteyen biyer vardi 200 kişiyi cagiiracakti ve yaklasik 100 kişi başvurmuştu. Onlarin cogu basvurmamiş anlasilan
-
Keşke yds şartı koymasalardı. Sınav 2 gün ve istanbul'da. BDDK'tan haberleri yok demek ki. Yoksa bu şartı koymazlardı diye tahmin ediyorum. Çünkü ingilizce hiçbir şey sormuyorlar sınavda. Sadece şart olsun diye koymuşlar. İstedikleri sayıları alabileceklerini düşünmüyorum.
-
Ben fon uzman yardımcılığı için giricem ama kurumun sınav soruları hakkında bir şey bulamadım. Bilgisi olan?
-
Bi de aynı şartlarla denetçilik yerine uzmanlığa daha fazla başvuru olmasına da şaşırdım. Başvuranlar yanlış strateji izleyip, yine çok olan yere başvurmuşlar.