TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@hagi 150 kişi olunca uzmanlık ağır basıyor tabi.
-
@hagi, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Bi de aynı şartlarla denetçilik yerine uzmanlığa daha fazla başvuru olmasına da şaşırdım. Başvuranlar yanlış strateji izleyip, yine çok olan yere başvurmuşlar.
risk sevmiyo kimse
-
@shady1 aynen ama burada bence risk alınabilirdi. Hatta risk bile yoktu. BDDK'tan anlaşılabilecek bi durumdu. 2 gün yapılan bi sınav + istanbul + yds şartı + 80 puan şartı ve tek puan türü. Gayet rahat başvuru yapılması gerekiyordu. Bizde biraz sürü psikolojisi var. Ona bağlıyorum durumu
-
@unalturludur doğru diyorsunuz bu kadar süre geçip, doğru düzgün ilan olmayınca insan çekiniyor zaten.
-
Muhasebe de monografi mi sorulur acaba merak ettim
-
Herkese hayırlı olsun; forumlarda yazan birkaç arkadaş dışında ben de soru bulamadım, ancak görünen kolay bir sınav değilmiş ve çan yapmıyorlarmış.
-
TMSF tarafindan aranan var mi arkadaslar? Beni aramislar ama acamadim sonradan aradigimda da insan cikmadi telefona.
-
@steward benim de aynı şekilde yetişemedim, ararlar herhalde bir daha
-
Sınava girmeye hak kazandığınızı belirtmek için arıyorlar arkadaşlar.
-
Bizi aramadi kimse ama
-
Benide aradılar tmsf'den. Mail göndereceğiz sınav giriş belgesine bi fotoğraf yapıştırıp gelirsiniz dediler.
-
@shady1 simdi aradılar
-
@steward
aynen hocam teiştı o 60 lık. Diğer arkadaşlar açıklamış sınavın iki gün ve yazılı olması caydırıcı olmuş bayağı.
Ben bütün ilanlara başvurduğum için dikkat etmemiştim nasıl olsa sınav görmeye gideceğim diye -
Giriş belgesi mailine gelen var mı?
-
@kilcal geldi, evet.
-
Bana da geldi şimdi
-
Bana da simdi geldi
-
Arkadaşlar acaba buraya basvurup ve SGK Denetmenligi kazanıp da buranin sinavina dahi girmeyecek olan kimse var mı aramizda? K(biraz spesifik bi soru oldu ama )
-
Konularda vergi yok ama önceki sınavlarda çıkmış mı acaba çalışsak mı ?
-
@steward ben varim denetcilik icin yuksek ihtimalle girmeyecegim