TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@kilcal listeye girersen ismine bakariz artık
-
arkadaşlar ben bu ilanı yeni gördüm nasıl kaçtı anlamadım hemen o zaman biraz burada soruları sorayım. öncelikle p18 ne haberim bile yok ilk defa bu puan türünü gördüm. bu p18 puan türü bende 86,3 uzman yardımcılığı için gelir mi sizce ?
ikinci olarak sınav nasıl olacak ? yani ben iktisatçıyım ama orada yazan bütün alanlardan mı sorumlu herkes ? yoksa iktisatçı olduğum için yalnızca makro mikro vb. iktisat konuları mı var ?
-
@ceks74 hepsi var. VMY sınavları gibi ama burada ek olarak GK-GY test
Olmayan konular Vergi hukuku ve TVS ile Büyüme-Kalkınma
Yine TMS-denetim-şirketler muhasebesi-ihtisas muhasebesi yok
Bu şekilde monografi yerine 6-7 kayıt, oranlar ile analiz bekliyorum. -
Vekalet ücreti alınan yerlerde kurum avukatının aylık eline geçen para 6-7 bin tl arasında değişmektedir. Gümrük gibi yolluk olan yerlerde ekstra 1000-1500 tl de yolluk eklenirse 7-8,5 aylık ortalama gelir elde edilmektedir.
4.200 tl maaş
1.500-2.000 tl arası vekalet ücreti
1.000-1.500 tl arası yolluk (GTB'de) -
@shady1 öyle olur artık
-
Maas hesaplama robotunda Ankara dışı merkez uzmanlığı için 3600 yazıyor. Net öğrenebilen yok mu?
-
Diploma yerine e-devletten alınan mezun belgesini kurum kabul etmez değil mi arkadaşlar :((
-
e-devletten alınan mezun belgesini sormak için ulaşabilen varmı ya da ankarada diplomayı onaylatabilirmiyiz?
-
TMSF Fon Denetçi Maaşları Hakkında Bilgisi olan var mı ?
-
@ispirli25 ben yarın kuruma gideceğim başvuru için sorar öğrenir,sizi de bilgilendiririm
-
@golden-ratio hocam fon denetçi maasini da sorar misin
-
@golden-ratio sağolasın hocam çok makbule geçer
-
@shady1 sorarım tabiki ..
-
@shady1 uzman yrd leri ile aynı bi farklılık yok
-
@shady1 yani bddk daki uzm yrd ile murakip yrd lerinki gibi
-
@ispirli25 e devlet ,geçici mezuniyet belgesi hepsi kabul ediliyormuş .Fon uzman yardımcılığı ile denetcisi arasında maaş ve haklar olarak hiçbir fark yokmus
-
@golden-ratio hocam ikisi arasında değilde kiminle aynı maaşı yani kimi taşra uzmanıyla aynı diyor kimi bddk ile aynı kimi başbakanlık uzmanıyla.
-
Merkez uzmandan düşükse hiç girmeyelim sinava
-
@Shady1 bencede İstanbul için gerek yok
-
@golden-ratio teşekkürler