TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

KPSS A
    tmsf denetçi avukat
    65
    410
    71139
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • L
      luthor @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 Aynı gün elendiklerimize inat 🙂
      Tekrar tebrik ederim dostum gerçekten çok sevindim senin adına.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Shady1
        Shady1 @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@shady1 haydi hayırlı uğurlu olsun :))) artık şu alttaki yazıyı bas denetçi yaparsın 😄

Eyvallah dostum😅 yapayim mi 😃

Aslinda bizim için ne ünvan , ne makam ne de para önemli değil. Asil önemli olan devletimize hizmet etmek. 😉

Sinav BaşMüfettişi

genclerbirlikli MaxMin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • genclerbirlikli
          genclerbirlikli @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 yap yap yakışır 😄

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• MaxMin
            MaxMin @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 çok sevindim hocam sonuna kadar haketmiştin zaten hayırlı olsun tebrik ederim forumun müdavimleri birbir atanıyor darısı başımıza 🙂

" No pain , no gain "

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • Shady1
              Shady1 @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@shady1 çok sevindim hocam sonuna kadar haketmiştin zaten hayırlı olsun tebrik ederim forumun müdavimleri birbir atanıyor darısı başımıza 🙂

😅😅Allah razi olsun dostum. Insallah sen de istedigin yere en kisa zamanda atanirsin.

Sinav BaşMüfettişi

• K
                kilcal @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 tebrik ederim gerçekten çok sevindim senin adına. Beni buradan da elemişler sağolsınlar alıştım artık 🙂

• Y
                  yasaklı Son düzenleyen:

@Shady1 tebrikler dostum senin adına mutlu oldum darısı kendi adıma da mutlu olmaya artık 🙂

• S
                    Son Kurşun TMSF @Shady1 Son düzenleyen:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Tebrik ederim. Çok şükür ki Allah bu duyguyu yaşattı bize😊

• Shady1
                      Shady1 @kilcal Son düzenleyen:

@kilcal, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@shady1 tebrik ederim gerçekten çok sevindim senin adına. Beni buradan da elemişler sağolsınlar alıştım artık 🙂

Hadi yaa buruk oldu simdi sevincimiz 😒😐 insallah en kısa sürede olur istedigin yer dostum. 🙂 teşekkür ederim.

Sinav BaşMüfettişi

• S
                        steward TMSF @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli çok sagolun hocam :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Shady1
                          Shady1 @yasaklı Son düzenleyen:

@yasaklı, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@Shady1 tebrikler dostum senin adına mutlu oldum darısı kendi adıma da mutlu olmaya artık 🙂

Dostum seni de iyi tanıyorum cok güzel bir kurum seni bekliyo insallah üzülme 🙂 Tesekkur ederimm.

Sinav BaşMüfettişi

• S
                            steward TMSF @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 tabikide tanisiriz hocam hatta işin ilk günü bi TY ailesi olarak çay içeriz :))

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • Shady1
                              Shady1 @steward Son düzenleyen:

@steward, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@shady1 tabikide tanisiriz hocam hatta işin ilk günü bi TY ailesi olarak çay içeriz :))

TY Standini hazirlamaya başlayalım 😅😅

Sinav BaşMüfettişi

brzezinski 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • brzezinski
                                brzezinski @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 hayirli ugurlu olsun kardeşim o kadar zamandir beraber ugrasiyorduk sonunda olmasina cok sevindim gozun aydin karsiligini alacaksin diyordum bastan beri o gün bugünmüs 🙂

• Shady1
                                  Shady1 @brzezinski Son düzenleyen:

@brzezinski, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@shady1 hayirli ugurlu olsun kardeşim o kadar zamandir beraber ugrasiyorduk sonunda olmasina cok sevindim gozun aydin karsiligini alacaksin diyordum bastan beri o gün bugünmüs 🙂

Teşekkür ederim sayin denetmenim 😅 nasi oldu anlamadik bi yanlislik olmali bu işte 😀😀

Sinav BaşMüfettişi

brzezinski 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • brzezinski
                                    brzezinski @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 yok yok bir yanlislik 😅😅 o bastan beri olmasi gerekendi geç oldu da güç olmasin Baştan beri hakkettin fazlasiyla 😀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • 1
                                      1903bjk @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1
                                      Yaaa kazanmişsın ve hic soylemiyosunnn😡😡
                                      Neyse sonra kizarim simdi zamani degil😂😂
                                      Cook sevindim valla sonunda kirdin seytanin bacagini oleeey😂 bogazda yemek yersin artik mayışınla🎊🎋🎉gozun aydin kurtuldun sen de🙏😀 kismet bu gune ve bu kurumaymis. Cok sukur🙏

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • otuzyılsavaşı
                                        otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@Shady1
                                        tebrikler dostum 🙂 gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun :))
                                        artık forumdan çık ve gerçek hayata dön dostum :))
                                        diğer kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum :):)
                                        kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun :(( lanet olsun ama umudu kaybetmek yok ki @Shady1 hocam ve diğerleri örnek olsun hepimize..

• Shady1
                                          Shady1 @1903bjk Son düzenleyen:

@1903bjk, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@shady1
                                          Yaaa kazanmişsın ve hic soylemiyosunnn😡😡
                                          Neyse sonra kizarim simdi zamani degil😂😂
                                          Cook sevindim valla sonunda kirdin seytanin bacagini oleeey😂 bogazda yemek yersin artik mayışınla🎊🎋🎉gozun aydin kurtuldun sen de🙏😀 kismet bu gune ve bu kurumaymis. Cok sukur🙏

Valla bugün cok degisik bir gün yaşıyoruz dostum herkese haber vermeye calisiyorum anca oluyo. 😅 çok teşekkür ederim. Ne kadar ugrastuk ama ya 😎çok şükür.

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • Shady1
                                            Shady1 @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@Shady1
                                            tebrikler dostum 🙂 gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun :))
                                            artık forumdan çık ve gerçek hayata dön dostum :))
                                            diğer kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum :):)
                                            kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun :(( lanet olsun ama umudu kaybetmek yok ki @Shady1 hocam ve diğerleri örnek olsun hepimize..

😅😅sizleri nasi birakirim burda aile olduk resmen 🙂 Hiiç bi yere gitmiyorum 😃😃

Sinav BaşMüfettişi

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 18 / 21
                                            • İlk ileti