TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Ooooo Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Tabi ki başta @Shady1 dostumuz.
Çok çok sevindim dostum şükür seni de Sınav Başmüfettişliği'nden Fon Denetçiliği'ne uğurluyoruz. Tabi bu bir gidiş olmasın, hep bizimle kal dostum. Allah utandırmasın yeni görevinde.
-
@shady1 Hayırlı olsun dostum ,sevindim gerçekten sonunda emeklerinin karşılığını almana .
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Ooooo Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Tabi ki başta @Shady1 dostumuz.
Çok çok sevindim dostum şükür seni de Sınav Başmüfettişliği'nden Fon Denetçiliği'ne uğurluyoruz. Tabi bu bir gidiş olmasın, hep bizimle kal dostum. Allah utandırmasın yeni görevinde.
Ooo üstat da gelmiş Cok teşekkür ederim. Çok şükür biraz zor oldu ama. Hep buralardayiz insallah dostum. Iyi ki varsiniz bu, ortami sizlere borçluyuz.
-
@golden-ratio, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 Hayırlı olsun dostum ,sevindim gerçekten sonunda emeklerinin karşılığını almana .
Teşekkür ederim beraberiz kurumda. Sana da hayirli olsun dostum
-
@shady1 Bilmukabele dostum. İnşallah daha iyi yerlerde de buluşmak dileği ile. Güzel bir geleceğe ilk adımın olsun.
-
@shady1 Umut kaynağısınız hocam. Öyle çok seviniyorum ki yoğun çabaları sonucunda sebate erdirip istediğini alan insanları görünce. Başarılar inşallah.
-
@Shady1 ya tam 3 saat olmuş 3 saaattt
Ben neredeyim bunca zamandır Allah yolunu açık etsin çok çok çok sevindim -
@murky @möözun teşekkürler dostlar iyi ki varsiniz . Süreç çok yorucu , yipratici malesef. Insallah sizlerin de mutlu haberlerini almak nasip olur
-
@shady1 nasıl dışında? Yoksa siz nereye bağlı olduğunuzu biliyor musunuz
-
@burcuburcu, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 nasıl dışında? Yoksa siz nereye bağlı olduğunuzu biliyor musunuz
TMSF başbakanlığa bagli idi. Basbakanligin artik kaldırıldigindan, khk lardan haberim var hocam. Latife etmiştim. Tesekkur ederim.
-
@murky, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 Umut kaynağısınız hocam. Öyle çok seviniyorum ki yoğun çabaları sonucunda sebate erdirip istediğini alan insanları görünce. Başarılar inşallah.
@murky dostum forumda sevdigim kişilerdensin insallah iyi haberlerini bekliyorum, cok bekletme
Teşekkür ederim -
@shady1 Çok teşekkür ederim hocam, hayırlısı olsun inşallah.
-
Herkese Merhaba, bizim başlık tarihe karışmış
Nasilsiniz arkadaslar , neler yapiyorsunuz , var mi bir gelişme?
Denetçiler bana özelden ulaşabilir mi ?
-
@shady1 Heyecanla güvenlik soruşturmasının bitip işe başlamayı bekliyorum.
-
@shady1 arasınlar diye bekliyoruz hocam. İletişim kuran olursa burdan haber verir sanırım. ben de haber yok.
-
@son-kurşun @karacaayt ne varsa uzmanlardan var eyvallah
Denetciler cok gizemli
Biz de sabırsızlanıyoruz artik başlasak iyi olur dostlar
-
@shady1 ben düzenli olarak her Cuma ariyorum. Malesef bizim elimizde olan hic bisey yok tamamen emniyetin elinde diyorlar. Ama 60 gunu gecmemesi gerekiyomuş diye de bi açik kapi biraktilar. Yani muhtemelen bayramdan sonraya kalicak, o hafta ararlarsa da en erken Ekim ayı işbaşı diyebiliriz arkadaslar.
-
@steward ekime çok var hocam naptınız
-
@son-kurşun pardon hocam Eylül'ü tarif edip Ekim yazmişim :)) Eylül demek istedim ben yanliş olmus
-
@steward teşekkür ederiz dostum. Insallah eylül diye düşündük hep daha da geç kalmasin da. . .
Her cuma ariyomus steward helal olsun . Bence temsilcimiz yapalim onu ne dersin
@Son-Kurşun