2018 ekonomik krizi
-
@hamzaömerhalid büyük konfor sizinki de hocam. Ne güzel iş yahu hiç görmediğin bilmediğin insanlara hakaret et, valla güzel iş nasıl peki keyif mi veriyor cidden soruyorum. Şey gibi olabilir mi suçluluk duygusu ile karşı tarafa yüklenme gibi?
-
dolar 7.17 şu an
-
Çünkü;
Aç Ayasofya’yı,
Kapa İncirliği,
Sal Göçmeni,
As Rahibi,
Yık İmralı’yı
Çıkar İdamı.
Dünya Kriz Görsün !!!#timeisover
Not: Rahibi önce asıp sonra idamı çıkarmakta bir mantık hatası olduğunun farkındayım. Twitter'dan aynen aldım.
Edit;
-
Yarın uzun zamandır görülmemiş şeylere şahit olacağız gibi duruyor, Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Cb bugün b ve c planlarından bahsetti, bankada dövizim olsa bu gece gözüme uyku girmezdi.
-
olan yine garibana olacak, millet cukkasını doldurmuş bekliyor.
-
. . . . . . .
-
@genclerbirlikli o hamle yapılırsa her şey daha da zora girer. Bazen cebir çözüm değildir usta bir cerrah lazım bu krizde doğru müdahaleleri yapabilecek.
-
@paretowilfredo öyle bi şey olursa 7 8 de hayal
-
Bankada döviz bırakmayacaksın.
Tl olsa o da değer kaybediyor.... -
@aliveli tamamen katılıyorum
-
@corleone saklayacak kasanız varsa altın alıp koymak eğer yoksa paranızı değer kaybını azaltmak için faize koymak sanırım makul olan.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Güncel Ekonomik Gelişmeler
@golden-ratio Seçim sonrası şayet iktidar aynı kalır ise ilk yapılacak hamlelerden birisi olduğu kanaatindeyim aksi halde kuru elde tutmamız çok olası değil. Eldeki döviz rezervi ile 7 ilâ 8 TL arası bir yerde konumlandırabiliriz sanıyorum. Bunun neticelerini ve beraberinde gelecek sıkı maliye politikasını da düşününce, kemer sıkmaktan çok daha fazlasına mecbur kalacağız.
demişim.
Şimdi daha kötümser tablo, haklısın dostum.
-
Kredi de çekilmez bankalarda. Faizler de alır başını gider.
-
Acaba baştakiler olası ekonomik krizini ön görüp, yarın bir orta yol arayışına girerler mi durumu düzeltmek için?
-
@paretowilfredo öngörü gibi öngörü. Keske bunu yukardakiler de öngörse yahut öngörenler yukarda olsa.
-
@officialsecret Peki ya dış mihraklar aslında içerdeyse?
-
Hepimize gecmis olsun..
-
@paretowilfredo merkez bankasında yeterince döviz rezervinin olmadığı bir platformda Sabit kura başvurmak, Türk lirasının konvertibilitesini bitirmek bizim için ciddi bir yıkım olur. bunla alakalı yakın zamanda mahfi eğilmesin yazısını okumuştum umarım böyle bir düşünceleri yoktur varsa ve bilfiil uygulamaya geçerse çok sıkıntı gerçekten çok ama çok zor günler bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun
-
@genclerbirlikli Kısa vadede malesef bu olası değil cancağzım. Zor günler bekliyor hepimizi. Sabit gelirlinin, kur vurgunu yapmayanın, birikmiş TL dışı değeri olmayanların Allah yardımcısı olsun.