2018 ekonomik krizi
-
@sofuoglu Hüsn-ü zânımı tamamen yitirdim ben dostum, olması gerekenler değil, olmazları yaşıyoruz, bu olmazı da uzak göremiyorum malesef bu iklimde.
-
Sabit kur daha da felaket olur hepimiz için yarın piyasa açılışı 8.5 bandında olabilir dolar sonumuz hayırlara alamet
-
@paretowilfredo haziranda 4500 le başlayan merkez uzman yardımcısının maaşı o gün 1000 dolardı, temmuzda 500 liraya yakın zam geldi bugün maaşı 700 dolar.
-
Haklısın hocam yoksa yangına körükle mi giderlerdi? @aliveli hocamın da dediği gibi olan yine garibana olacak. @paretowilfredo
-
@genclerbirlikli Ben de ters açıdan, biraz daha sosyal bir örnek vereyim ben de, bulunduğum şehirde yurt dışında çalışan Türkler tatile geldiler. Onlar geldiğinden beri tatil için harcadıkları parayı çıkardı üzerine kârda bile sayılırlar.
-
@paretowilfredo onlar zaten ayrı bir olay. Hayat onlara güzel, türkiye çok güzel çok gelişmiş diye gezinirler; gel buraya yerleş diyince de bahane üstüne bahane sıralarlar.
-
Ne önerirsiniz beyler? Birikim mi yapalım, mal mı stoklayalım?
-
-
Arkadaşımın yüklü miktarda dolar hesabı var altına çevirmek en garantisi mi
-
@paretowilfredo farz ı ayın mı bunlar kafayı yemiş kafayı yaa
-
@north-remembers Yukarıdaki mesaj size de dostum
-
@paretowilfredo Napalim gidip biraz doviz alip mi bozdursak hocam.
-
@gmsmustafa Ben coca-cola alıp, dövizimin üstüne dökcem dostum.
-
@paretowilfredo bence bunu bi sonraki asamada yap cunku bu Abd ye karsi cok agir olur:):)
-
@antireferans Biz dün akşam Trump'ı istifa ettiriyorduk o n'oldu?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 ekonomik krizi
@antireferans Biz dün akşam Trump'ı istifa ettiriyorduk o n'oldu?
Ben ahaber de "dolarin cokusu" baslikli haber izlemistim.eski fbi ajaniyla da 3g baglanti yapmislardi,fonda da daktilo sesiyle yazilar yaziliyordu kesin gercek
-
!
11 Temmuz 2018
-
Yaa benim gram altın hesabım vardı devlet el koyabilir mi napayım çekip TL ye mi çevireyim? Korkuyorum üstadlar
-
Bankadaki dövizlere bir işlem yapılmak intihar olmaz mı ?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 ekonomik krizi
@officialsecret Peki ya dış mihraklar aslında içerdeyse?
İki gündür bunu söylüyorum. Bu kadar hızlı değer kaybetmesinin en büyük nedeni içeriden yapılan kaçışlar bence.