1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@accosator evvelki yıldı sanırım bir yapılandırma kanunu çıkmıştı usulsüzlüğün olmasa dahi yararlanmak zorundaymışsın hocam yoksa basit sebeplerden ceza yiyormuşsunuz bu şahısta uyarmak için uğramış.
-
Buraları biraz ısıtalım kanun yürürlüğe girmiş
-
Bu VMY alımında daha önce eğitim
Fakültelerini dahil ettiler. Şimdi de böyle bir uygulamaya giderler mi @paretowilfredo -
@bonus sanmam.
-
@bonus kardwsim oyle bir sey cok zor
-
Vmy puan turleri neler olir ki acaba bilginiz varmi arkadaslar
-
@paretowilfredo Vmy puan türü ne olur hocam p48 olur mu
-
@parasalci sahsi kanaatim önceki alimlarda 2 tane hukuk iktisat Maliye muhasebe işletme ingilizce li puan kullanılanmis bu içerige en uygun p23 p18 puan türleri gibi duruyor diğer puan türü ise hukuk iktisat Maliye muhasebe ingilizce li puan turu kullanılanmış bu puan türüne de en yakın p48 p22 p21 p49 gibi duruyor.
-
@heredotolga bence 1 tane dengeli, 1 tane de işletme ağırlıklı bir puan türü olur
-
@heredotolga cok tesekkur edrim umarim isimize yarayan puanlarimiz yuksek olur
-
@parasalci inşaallah hocam
-
P 22 21 48 olursa iyi ama oburleri kritik
-
@heredotolga p49? :)hımm kurum kendisi bir puan türü de oluşturabilir diyorsun yani
-
@yasaklı pardon dostum p47 yi kastettim
-
@heredotolga dostum nasıl bi hesap yaptın anlayamadım ama bence yanlış çünkü p49 diye puan türü yok bu bir, ikincisi p21-22 puan türleri önceki alımlara göre çok alakasız %40 maliye olan bi ilana çıkılmaz. Bence 1 veya 2 puan türüyle çıkar bunlar da P18 p23 olur p28 olacağını sanmıyorum işletmenin %20si yerine iktisat veya maliyenin %20sini alır. p48 ile çıkacağını da hiç sanmıyorum çünkü sadece işletmeyi dışarı da bırakmaktan başka bi anlam ifade etmiyor p48 de.
-
@2iki dostum niye kızıyorsun birincisi:) ikincisi önceki alimda 3 puan türü kullanılmış iki tanesi işletme nin de içinde olduğu dengeli bir puan turu( p54 p57)3 puan türde 4 ana dersin olduğu bir puan türü (p40) içeriklerine bakarsan yazdığım puan türlerine en yakın içerikler olduğunu görebilirsin ben bir tane 4 ana dersin olduğu puan türü ben bir tane de 4ana derse ek işletmeli puan turu bekliyorum bu benim görüşüm sizin görüşüzde tabi olabilir mantıklı. Not ; p47 yi kastettim p49 die yanlış yazmışım; )
-
@heredotolga aman efendim ne kızması öyle hissettirdiysem kusura bakma :). Haklısın 3 puan türü ile ilana çıkmış birinde işletme dışarı bırakılıp eski sistemde p40 alınmış şimdi farkettim evet p47 belki ama p21-22 olmaz çok alakasız onlar. p18-p23 birinden birisi kesin olur bana göre sadece bu iki puan türü ile çıkması en mantıklı olan
-
Ilan ne zaman yayimlanacak acaba ?
-
Bu promosyonda alınacak vergi müfettişleri merkez teşkilatında mı çalışacak? İstanbulda çalışma ihtimalleri nedir ?
-
@mehmedoglu dostum vdk egitim Ankarada olur daha sonra kdv grup baskanligi illere gire dagitir