1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@duryy hakli olabilir kardesim Bakan aciklama yapiyor ntvde ne bir risk analiz merkezi nede vmy alimindan bahsediyo
-
@zenginmemur Bakanın ilgilenmediği tek konu varsa o da kendi bakanlığının ihtiyaçlarıdır. Bu kadar net yani. Sözde bütçede açık var, emekliye 12 milyon lira veriyor şimdi bir de memura ikramiyeyi sordular düşünelim bakalım diyor. Bize gelince de bütçe kötü.
-
Arkadaşlar kimsenin umudunu kırmak istemem. Ben de duyunca yıkıldım çünkü aylardır beklediğim bir ilandı bizzat vdk başkanının ağzından duyulan şu bu ihdas edilen kadroları üçe bölerek alacağız ve ilk alımı kpss sınavından sonra yapacağız diye ama siyasi konjonktürde söylediklerinden farklı davrandıkları dönemlerde olmuştur inşallah yine öyle olur
-
@jellinek peki dguy için de mi aynısı söyleniyor?
-
Galiba tüm alımlar kpss sonrası yapılacak durum onu gösteriyor...
-
@rootofallevil dostum dguyu soramadım inan bunu sordurana kadar kılıkırk yardım diyebilirim ama inşallah başka bir üstada denk gelirsem rica ederr sordururum inşallah
-
Dguy ile ilgili şunu söyleyebilirim hocam.. eğitim de üstad bölünerek alım yapılacağını söyledi.. ilk alım da muhtemelen KPSS sonrası 2017 puanı ile yapılabilir..
-
Şu açıkça belirtmek isterim ki kurum bu yılı boş geçirmek istemiyor.. guy ve dguy dan en az birisi 2017 puanı ile yapılacak gibi
-
Vmy ile ilgili duyduklarım da dostumu destekler nitelikte.. 2018 puanı ile alım yapılması daha ağır basıyor. Yeni kurulacak risk analiz merkezinde deneyimli müfettişler çalıştırılacak. Vmy ve dguy kadroları KDV iade grup başkanlığında çalıştırılmak için verildi fakat devreden KDV nin iade edilmeyecek olması süreci nasıl etkiler bilmiyorum.bu konu ile ilgili çok fazla belirsizlik var bir an önce aydınlatılmalı
-
@jellinek yine de çok teşekkür ederim hocam
-
Bezdim ya bezdim. Nasıl gelmez vmy ilanı. Bu nasıl düzen arkadaş. Cidden soğudum ya her şeyden. İlan gelmez. Gelse kazanırsın emek verirsin adamın olmadığından elenirsin. Arkadaş bu nasıl bir şey ya.
-
Söyle iyi bir soru soran spiker olsaydı bizim is bugün tamamdı izledim bugün ntvyi soru sorsa iste sayın bakanım mecliste risk analiz merkezi kurcagız dediniz ve akabinde hızlıca personel alcagız dediniz bu alımlari ne zman gerceklestirmeyi düsünuyosunuz?Olay bitmisti.
-
Bu da yalan oldu galiba. Hey allahım ya.
-
Arkadaşlar bugün Maliye Bakanlığından bir daire başkanıyla görüşme fırsatım oldu konuşmamızı anlatıyım .
Kendisine herhangi bir alım hakkında bilgisi olup olmadığını ve mecliste 1000 dguy 1000 vmy onaylandı ama alıma çıkılmadı seçimden önce ilan gelirmi diye sordum ayrıca vergi dairelerinden guy alımı için sayı istendiği söyletileri var doğruluk payı var mı siz böyle bişey işittiniz mi seçimden önce ilan gelirmi dedim.
Kendisi seçimden önce ilan gelmesi zor seçim sonrasına gelir dedi ama ne olcağıda belli olmaz dedi ( büyük ihtimal vergi dairelerinden sayılar toplanıyormuş dememe istinaden belli olmazı söyledi ) . Peki kpss temmuz ayının sonunda kpss den önce ilan gelirmi dedim. Büyük ihtimalle yeni kpss sonuçlarınıda beklerler ilan için dedi -
@mahlaki hocam önemli olan sayı vmy 300 kisi cıkarsa bi faydası olmaz
-
@zenginmemur haklısınız hocam zaten şu süreçte dguy ve vmy nin kpss sonrasına kalacağını tahmin etmek zor değil ama önemli olan dediğiniz gibi sayı