1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Duryy 1 dakikadan önce
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Bildiğiniz üzere yeni yapılan kadro ihdasları hakkında hepimiz merak içindeyiz tarihi ve ne şekilde olacağı hakkında. Bu konuda da daha çok Guy alımı başlığı konusunda konuşuyoruz. DGUY ve VMY ihdaslarının Guy konusuyla ilgili olmadığı ve belli bir başlık altında forum birikimi sağlanması amacıyla ayrı bir başlık açma ihtiyacı duydum. Umarım böylesi daha yararlı olur ileriye dönük olarak ve inşallah çok geçmeden ilan başlığını da açmak nasip olur.Hayırlı günler, iyi çalışmalar.
-
Başlıklarda açılmış, en erken zamanda ilanlar da gelir inşallah
-
Bu bin kadro icin 300 er ilana çıkarlar ondan sonra 180 kisi alir birakirlar . Iki ilan arasi sorusturmalar, sonuclar filan derken en az 6 ay olur . Bi kac sene surer bu iş ama bu 1000 rakami asla tamamlanmaz
-
@shady1 180 e de razıyız 180>0, yani hiç yoktan iyidir
-
@shady1 kpss öncesi 300-400 bir ilana çıkılsında razıyız
-
@maxmin hocam niye bu kadar kararsızsınız kurum zaten yeni birim açılmadan kadro ihdası yapmadan önce 200-300 civarı alıma çıkardı bu yıl.1000 tane kadro ihdası ile alım sayısı en az 500 olacaktır hatta 1000 olursa bile şaşırmam.
-
Bende sizin gibi dusunenlerdenim toplu alim hayal gibi ama bir kac senedir olusan da bir yigilma var.Ben asadece guy yine toplu alim olur diye dusunuyorum .devlet gelir den supriz olarak ikiye bolebilirler.
-
kurum insiyatifinde 3 yıl vadeli kadrolar ben bu rakamlar toptan gelirse şaşıracam
-
Puan turleri vmy de ne olur sizce dostlar p40 54 57 nin muadilleri ve yakin olan 4 puan turu var sanki p18-23-28-48
-
300 400 kisi alacaksa yine Vdk neden 1000 kisilik kadro ihdas edildi birden gecen sene de 300 aldi yine 300 alirdi neden 1000 kisilik ihtiyac olustu birazda bunu dusunelim
-
@guyan-gelmiş hocam 1.000 kadro verilmesi kdv iadesi ile bağlantılı olduğunu eldeki müfettişlerin bir kısmı buraya kaydırılıp 2019 da bu iade işlerinin başlayacağı ve takibi gerekeceği şeklinde bir düşünceyle bakarsak kpss öncesi 500 sonrası 500 olmak üzere 2 alıma çıkması düşüncesi mantıklı geliyor, direk 1.000 açacağını sanmasamda bu ihtimal olabilir. Son alımdaki 183 biraz kafa karıştırıcı
-
@maxmin, içinde söyledi: 1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
de işle
muhtemelen 500-500 yapılır hocam ben de öyle düşünüyorum ama 1000 olsa da şaşırmam.
-
Arkadaşlar naptiniz ya 500luk alim filan olmaz vdk yi gormuyo musunuz adam beğenmiyorlar. O hatayı bi daha yapmazlar
-
@shady1 hocam ihtiyac var .Bu gun teftiste bir arkadasim soyledi.183 kisinin cok yetersiz oldugu soyleniyor .
-
@tysbyno-hi ihtiyac var da zihniyet ayni hocam onun degismesi lazim
-
Bence 1000 kişiyi ilk etapta alacaklar. İşler, iadeler yapılacak yük hafifletilecek sonra yeterlilik zamanı gelince 100 kişiye düşecek sayı Ama kanunun getireceği ilave iş gerçekten çok olacak belli ki çünkü belirli çerçevede iade raporu hazırlama yetkisi mali müşavirlere de verildi..
Ve iade talep edene 3 ay içinde inceleme yapılıp dönülmesi gerekiyor yoksa devlet faiz ödemek zorunda kalacak.
Son olarak yarın Plan ve Bütçe Komisyonu toplanıyor gündem KDV.
Yakın zamanda Meclis genel kuruluna gelir oylanır kanun tasarısı.
Sonra RG de yayımlanınca açılacak başkanlığın personel yönetmeliğine ulaşırız -
Acaba yeni sistemde puan türü ne olacak önceki sistemde p40-54-57 vardı zannederim bu sistemde geleneği devam ettirirlerse p48 p23 p28 den alırlar 23 ve 28 de işletme ağırlığı var
-
Dguyun gelme olasılıgi sanki daha yüksek.
-
@duryy hadi insallah diyelim o zaman
-
2023’de iş başı yaparız artık