Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@unalturludur paylaşırsanız iyi olur ya da linkini paylaşabilir siniz ,ben bulamadım da nette. Istanbul da olduğum Için en azından sınava girip şansımı deneyeceğim ve önceki dönem sorularıni görmek faydalı olacaktır
-
Çok işsizim gireceğim sanırım ama emin değilim son dakka fikrimi değiştirebilirim gibi gözüküyor
-
Sorulara şöyle bir baktım da bir istatistik mezunu olarak başka bi şehirden gidip de girmek biraz ütopik olacak gibi çok kararsızdım ama girmemekten yana kullanıcam sanırım hakkımı
-
@golden-ratio https:// forum. memurlar. net /konu/2088386/
-
diğer sorularıda paylaşırsanız sevınırım.
en azından sınavdan once 1-2 gun göz atalım.
diğer türlü bu piyasada yıllarca tecrübe sahibi olmayan kimse bu soruları yapamaz zaten
-
uzman yardımcılıgına eğitime uygun potansıyelı olan adayları seçip alırsın bunlar dırekt uzman arıyor.
-
@hussle eğitim masrafından kurtulmak istediler herhal
-
@unalturludur Teşekkürler hocam sorular için. Bu sorulara hiç masraf yapmayayım.
-
@unalturludur link paylaşımı yaparken boşluk bırakalım hocam. Bizim golgemiz görüldüğünde engel yediğimiz sitenin linkini en azından boşluk bırakarak paylaşalım. Baclinck ile otorite kazandırmayalım.
-
@keynesinabv bist in kendi sitesinde nereden buluyoruz? kaynak ben bulamadım , sınava girip girmeme konusunda bayagı bır kararsızım alan bılgım yok sayılır yılar once kpss donemınden kalan bılgıler ıngılızcede oyle
-
@unalturludur merhaba verdiğiniz linkte birden fazla başlık cıkıyor sorularla alakalı bılgı goremedım nereden bulabılırız
-
Sınav giriş yeriyle ilgili mail geldi mi arkadaşlar hangi fakültede giriyorsunuz
-
tükenmez kalem ne alaka?
-
@statistick inşaat fakültesi
-
O kadar yol ve kalma parasını vermeye gönlüm razı olmuyor bu yüzden katılamayacağım. Keşke biraz daha erken olsaydı yerlerin açıklanması katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@enki maden fakültesi benim de gircek misiniz peki
-
Benim de inşaat fakültesi, giren sayısı çok sanırım bir çok fakülteye dağıttıklarına göre.
-
@kilcal Başvuru sayısı fazla ama girecek kişinin fazla olacağını düşünmüyorum. En azından şehir dışından başvuranların çoğu sınava katılır mı emin değilim.
-
@statistick maden fakültesi
-
@unalturludur bu sorular nedir yahu masallah dudagım ucukladı hahah