Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
nası olsa alınmayız diye diye gittik sınava girdik. halbuki 2-3 hafta vakıt ayırsaymısım olmayacak iş değilmiş..
-
@hussle aynen öyle gecilmeyecek sınav değildi .şahsen ben daha zor bir sınav bekliyordum. Çalışmak içn biraz daha vakit olsaydı ... bu arada değerlendirme nasıl olcak bilgisi olan var mı 60 alan çağrılir mi mülakata
-
@kilcal kardeşim çok güzel özetlemişsin . Millet 2-3 hafta çalışsa yapabilirmiş ama gülelim mi ağlayalım mı bilemedim ama sen son sözü söylemişsin ağzına sağlık
-
Yorumları okuyunca kafa karışıklığı oluyor kolay görünen zor bir sınav mıydı yoksa zor görünümlü kolay bir sınav mıydı?
-
@monser test kısmı kolaydı ama ıstatistik ve yöneylem sorularının fazla olması sıkıntı yaratti, klasik kısım ise oldukça zordu.
-
@bestof92 Teşekkürler hocam
-
MADEN FAKÜLTESİNDE GİRDİM KAPIDA EN AZ 100-150 KİŞİ VARDI , SINAV GERÇEKTEN ÇOK ZORDU - O KLASİK SORULAR NEYDİ KEZA TESTLER DE ÇOK İSTATİSTİK SORULARI GELDİ , - SPK LİSANSLAMA SINAVLARINA GİRDİM BU KADAR ZORLANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM , SINAV ÇIKIŞI GELEN GÖZETMENLERE SÖYLEDİM BU SORULARI NERDEN BULDUNUZ DİYE - HERKES HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
-
@monser ben girmedim ancak giren arkadaşlar çok zordu şeklinde yorumladılar ki girenlerde öyle pek tembel tipler değildi.
-
Bu arada sınava giren de baya bir kişi de vardı .Burdaki yorumlara bakarak sınava giren 200 u geçmez diyordum tahmini olarak 700-800kişi vardı .
-
sınav haddinden fazla teknik bir sınavdı. Bunlar ilana yanlış çıktı tahminimce uzman yardımcısı değil uzman arıyorlardı.
-
ben demimiştim arkadaşlar size test kısmı istatistik ağırlıklı klasik kısmı da zorlayıcı olacak diye
-
@essra23 değerlendirme nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı .belli bir baraj var mı ya da girenler arasından çan mi yapılıyor .ilan da herhangi bir şey yazmıyor değerlendirme ile ilgili
-
Olumsuz cevabı aldım. Sınava girmemiştim zaten
-
@esss Mail mi geldi ?
-
@ömerhayyam evet mail geldi olumlu yanıt veremiyoruz diye
-
@esss Tesekkurler.Hayirlisi olsun hakkinizda
-
Geri dönüşler mi başladı yoksa sadece girmeyenleri mi aradan çıkarıyorlar?
-
@esss gerı donuşler mı başladı?normalde kazanıp kazanılmadıgı nekadar surede bellı oluyormus bılgınız var mı?
-
@ekonomist42 hocam hiç bir bilgim yok sınava girmeyenlerden kurtulalım hemen diye cevap gelmiş olabilir
-
hala cevap gelen yok mu. insan bi umutlanıyo ama.