SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
@can-mavi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Kardes alım kesin değilse tabiki yoruma dayalı konuşurum , sene başında alım belli değildi yoruma dayalı konuşuyorum , sence suan paylaştığım " Mayıs sonu kesin 45 kisi" yoruma benziyor mu
Ben sana yazmadım onu. İsim ver diyorum vermiyorsun. Neden senin bildiğini sayıştaydaki adam bilmiyo? Ben buna kızıyorum.
-
@emrediyebiri benden de işim sormazsin ınsallah
-
@emrediyebiri kardeşim eniştem memur diyorsun benim abimde başdenetçi o bile bilmiyor. İnsan kaynakları biriminden olmadıktan sonra kimse bilemez bir başkan bir de allah bilir.
-
@emrediyebiri benden de işim sormazsin ınsallah
Soruyorum kardeşim. İsim versen de hrrkes rahatlasa bana özelden at buraya yazayım ne olduğunu.
-
@bonus, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@emrediyebiri kardeşim eniştem memur diyorsun benim abimde başdenetçi o bile bilmiyor. İnsan kaynakları biriminden olmadıktan sonra kimse bilemez bir başkan bir de allah bilir.
Güzel kardeşim ben de onu diyorum zaten. benim eniştem özellikle insan kaynaklarına vs soruyor. Bu sene bana sediği şu ilandan haberim olunca ben söyleyeceğim dedi sonunda. Ben öğrenince de buraya yazacaktım. İlginç bir hal aldı bu durum.
-
Arkadaşlar sizce p 48 puan türünden 20 katını çağırdığını varsayarsak sıralama kaça kadar çikar ? Daha önceki yıllar kaç olmuş bilen var mı?
-
@berlin öyle bir şey varsayalım bence
-
@emrediyebiri canmavi arkadaşımızın bağlantıları sağlamdır. Ama insan kaynakları kendi personeline bile söylemez zaten bunlar anlıktır. Başkan imzalar ilana çıkın der aynı gün ilana çıkılır. Yani bilgi verilmez. ama canmaviyi daha önceden de bilirim kesinleşince tarihine kadar söyler mayıs sonu sınavsa zaten 1 haftaya ilan gelir.
-
@emrediyebiri isim filan yok kardeşim , 3 5 güne kadar ilanı takip et , ilan gelince de enistene selam bana da Özür mesajını yaz
-
@can-mavi 900 kişi mi çağıracak sınava
-
@emrediyebiri isim filan yok kardeşim , 3 5 güne kadar ilanı takip et , ilan gelince de enistene selam bana da Özür mesajını yaz
İyi bakalım Allah utandırmasın. Bu arada brn özür dilenecek terbiyedizlik yapmadım. Eniştem özellikle insan kaynaklarındakilerle konuşmuş. İlk senin habrrin olacak demişler. Kurumdakiler burada dedikleri gibi gülyabani değil. Çok ince insanlar. Olur da ilan gelmezse vereceğin hesabı sen düşün.
-
Bi daha böyle seyler yapmayın. Ilan kesinlesince emrediyebirine söyleyin o paylaşsin burada. Sonra sıkıntı oluyo bakin
-
@shady1, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Bi daha böyle seyler yapmayın. Ilan kesinlesince emrediyebirine söyleyin o paylaşsin burada. Sonra sıkıntı oluyo bakin
Kardeş burası çocuk bahçesi değil. Komiklik yapma zaten yetenek de yok.
-
@baumol, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@can-mavi 900 kişi mi çağıracak sınava
Kötümser olma dostum , calismaya basla
-
@can-mavi kolay gelsin hocam
-
ARKADAŞLAR ATIŞMAYI BIRAKALIM @can-mavi duyumu saglamdır biz ders çalışmaya odaklanalım bunun sınavı klasikmi oluyo nerlerden sorumluyuz bence bunlara gecelim artık
-
inşallah açılır.eleme sınavı test ve artık muhasebe de eklenmişti ama son durum ne olur bilemem.duyumcu arkadaşların bir bilgisi vardır belki.
2.sınav klasik tabii ki.gayet yapılabilir,makul sorular.vergi müf. klasik sınavları ayarında.sadece kompozisyon biraz sıkıntılı..
süreci de çok uzun.test sınavından mülakat sonucuna kadar 8-9 ay geçiyor yanlış hatırlamıyorsam.. -
Konular nelerden oluşuyor dostlar mesela gk gy var mı icra iflas vs var mı eğer mayısta sınav olursa test mi olucak bilgi verebilir misiniz
-
@claark gy +gk +hukuk +iktisat +maliye
Muhasebe olacak mı onu bilmiyorum yalnız -
@claark bu yazdığım test için