SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
Arkadaslar iceriden aldigimiz duyumlar artmaya basladi.Bircok kisiden aldigim duyumlara gore bu yil yapilacak sinav ile alinacak sayistay denetcileri en gec 2019 Subat ayin da goreve baslayacak sekilde olacakmis surec. Dolayisiyla eleme ve klasik sinavin oldugunu düşünürsek 9 aylik donemde bunlarin yetismesi demek Mayis ayinda eleme sinavi duyumlarinin gercek olmasi anlamina geliyor.Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
Bekliyoruz hadi bakalım inşaallah
-
@terkiphatasi duyumlar artıyor ama tek eksiksayı hakkında bilgi olmaması sizin bir duyumunuz var mı gene 45 mi olacak yoksa 1992 yılında yanlış hatırlamıyorsam 90 kişilik alım olmuş bir kereye mahsus böyle birşey yaparlarmı acaba
-
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@terkiphatasi duyumlar artıyor ama tek eksiksayı hakkında bilgi olmaması sizin bir duyumunuz var mı gene 45 mi olacak yoksa 1992 yılında yanlış hatırlamıyorsam 90 kişilik alım olmuş bir kereye mahsus böyle birşey yaparlarmı acaba
Benim bildigim yine 45 kisi olacak cunku sayistayin egitim salonu 45 kisilikmis cok ciddiyim aldigim duyumun gerekcesi bu
-
@bunekadarçalışma tek bi kere öyle alınmışsa uzak ihtimal bence hocam
-
@terkiphatasi ha ha adamlar çok prensipli
-
Kaç katını çağırır bilen var mı? Benim puanim yetmemesine ragmen 5 katını çağırmaları mantıklı geliyor.
-
@sirius eleme sınavına 20 kati çağırırlar bence
-
@sirius 5 katını da klasik sınava çağırırlar
-
@terkiphatasi hehehe o zaman 1992 yılinda aldiklari 90 kişiyi ikiye bölüp sabahçı öğlenci yapmişlar hocam. Başka açiklamasi olamaz
-
artık gelmesi lazım kalemler paslandı @pareto_wilfredo
-
@paretowilfredo kactane faken var kardeş senın
-
Aramizda para toplayip sayistaya 2. Egitim sınıfı yaptiralim alim sayisini arttirsinlar
-
@shady1 45 olsun her yıl olsun bence
-
@steward, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@terkiphatasi hehehe o zaman 1992 yılinda aldiklari 90 kişiyi ikiye bölüp sabahçı öğlenci yapmişlar hocam. Başka açiklamasi olamaz
Aklima bi ihtimal daha geliyorda neyse
-
sayıştay mühendis kökenli denetçi alıyor mu
-
Denetçisinin 7 bin ve üstü maaş aldığı bir kurumda sanırım son dert edilecek şey ilave bir derslik açılmasıdır.
-
Arkadaşlar Sayıştaydaki memur olan eniştemi aradım. Böyle bir şey yok dedi. Şuan onlar bile bilmiyorlar. Siz nereden öğreniyorsunuz? Guy gibi milletin kafasını karıştırmasanız.
-
@emrediyebiri benim de sayisydaki bi denetciden ogrendigim bilgi bunlari teyit ediyo hocam konusulan mayis . Yani boyle bi sey var
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Arkadaslar iceriden aldigimiz duyumlar artmaya basladi.Bircok kisiden aldigim duyumlara gore bu yil yapilacak sinav ile alinacak sayistay denetcileri en gec 2019 Subat ayin da goreve baslayacak sekilde olacakmis surec. Dolayisiyla eleme ve klasik sinavin oldugunu düşünürsek 9 aylik donemde bunlarin yetismesi demek Mayis ayinda eleme sinavi duyumlarinin gercek olmasi anlamina geliyor.Hakkimizda hayirlisi olsun.
Bu arada bana özelden mesaj atın kim olduklarını ben enişteme o kişilere sordurayım. Belki eniştem bilmiyodur. Bunda kızıp darılacak bir şey yok. Yanlış anlama.