Ankara mekan tavsiyeleri
-
@kussesi tamam hocam öğrenci değilim ama yine şansımı denerim arayarak çok teşekkür ediyorum
-
Ankara'da mekana gerek yok, herhangi bir yere girin ne bulursanız yiyebilirsiniz, muhakkak lezzetli gelecektir!
-
@elfelfelf hocam ben onu iyi bir serpme kahvaltı için yazmıştım. Açık büfe değil:) he 20-25e de serpme kahvaltı var ankarada ama o fiyata güzel bi serpme zor
-
@antimülakat Bi Öz Gaziantep patlar mı?
-
Cahilliğime verin ama ösym sınav çıkışında gidilecek starbucks şubesi var mı peki Ankara'ya ikinci gidişim olacak da
-
@byteks1 içimden birisi inşallah orayı fark ettirmez veya şimdilerde kapanmış olan Casablancayı derken fena yakalandık
-
@north-remembers nerde girceksiniz hocam sınava:)
-
@1umut ysk sınavı nerede olacak tahminen orada beşevler civarı deniliyor ama.
-
@north-remembers beşevler de her yer kahveci. İlla Starbucks olacak diyorsan 7. Cadde de vardır. En kötü metroya atla kızılay durağında in, kızılay avm nin altında var Starbucks.
-
@byteks1 teşekkür ederim gitmişken kızılayı da gezmek güzel olur ozmn
-
@antimülakat marco pascha'da kahvaltı güzel gözüküyordu ama 3-5 dk ile kaçırmıştık ve ısrara rağmen vermemiştiler bu yüzden gitmeyin önermem :)))
-
@north-remembers Beşevler'de Bahçelievler yönüne yürürken, 3. caddenin girişinin tam karşısında bir Starbucks var dostum. Onun az ilerisinde de Arabica var oranın kahveleri de güzeldir. Kızılayda oturacak güzel mekan isterseniz dostlar, Bakanlıklar yönüne yürürken sol tarafta, bulvarı kesen son üst geçidin hemen ayağında, CafeLab var. Orası da nezih güzel bir mekandır. Self servistir, sahibi çok samimi bir abimizdir, masanıza gelir, hal hatır sorar, hızını alamaz muhabbet eder Güzel bir detay kızılayın hengamesi içerisinde.
-
@maxmin Marco'yu hep yangınla hatırlayacak olmanın buhranlarına girdim dostum şu an
-
@paretowilfredo ben CafeLab'da diş ve bademcik operasyonları oluyor diye duydum yalnız
-
@agor, içinde söyledi: Ankara mekan tavsiyeleri
@paretowilfredo ben CafeLab'da diş ve bademcik operasyonları oluyor diye duydum yalnız
Görmeyeli o kadar değişmiş mi be
-
@paretowilfredo yangın çıktıysa inanırım hocam valla kış günüydü ve mangalın üstünde oturuyorsun gibi bir mekan dizayn etmişler ayakkabım eridi mi diye bakıyordum arada :)) demek ankarada böyle ısınıyor insanlar demiştim
-
@paretowilfredo bilahare yüz yüze iken anlatırım duyduklarımı, dişçilerden ve KBB doktorlarından tiksinirsin
-
@maxmin Mekan yakıldı dostum biz Üniversitede iken, bir çok spekülasyon çıktı tabi konu hakkında. Sonrasında bölgeye açılan bir başka cafe'ye yoruldu mesela, başka hesaplar da konuşuldu. Konu hakkında çeşitli duyumlarım var ama Ankara cafe piyasasına da girmek istemiyorum şimdi
-
@agor Cık cık cık terbiyesiz insanlar. TUS bozuyor bu insanları zamanla Konuşalım meraklandım o.O
-
Bizim meşhur Eco ne oldu acep? Gazi'li tayfanın taş oynama mekanı. Yedinin içeriğinin hesabını da sen yapmazsan ya az ödersin, ya da çok. Güzel mekandı