2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@terkiphatasi Doğru hocam yürürlüğe girdi artık cb ve tbmm seçimleri beş yılda bir aynı günde yapılır. Ama ben bunlarla ilgili soru geleğini sanmıyorum hatta değişikliklerle alakalı hiç soru gelmeyecek bence.
-
@terkiphatasi 5 yılda bir yapılırı işaretliyeceğiz. mv sayısı 600 srçilme yaşı 18 de yürürlükte
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi 5 yılda bir yapılırı işaretliyeceğiz. mv sayısı 600 srçilme yaşı 18 de yürürlükte
Tesekkur ederim kafa mi karistiran su; referandum onaylanirsa hemen yururluge girecek 3 madde vardi cbaskaninin parti uyeligi asker ysrginin kaldirilmasi ve hsyk duzenlenmesi.bunun disindaki maddelerden hangileri ne zaman yueurluge girdi
-
@terkiphatasi bahsettiğiniz üç durum da şuan geçerli. Askeri yargı mülga edildi. CB'nin "varsa partisi ile ilişiği kesilir" ibaresi artık yok. Ancak TBMM üyeliği sona eriyor. HSYK HSK ve madde 159 güncel haliyle geçerli.
-
@möözun
@terkiphatasi bunların haricindekileri sordunuz sanırım siz. Tekrar Okuyunca farkettim. Diğerleri seçim sonrası yürürlüğe girecek. Mesela denetim yollarından Gensoru'nun olmaması gibi -
GÜNDEM DIŞI : Arkadaşlar geçmiş sınavların birinde ölüm bildirimi ile ilgili bir soru vardı cevabı da yanlış hatırlamıyorsam “ertesi ayın 15 i “gibi birşeydi net hatırlayan varsa konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım
-
Anayasa metninde hala TBMM 550 MV den oluşur yazıyor biz anayasa metnini baz alacağımıza göre 550 yi kabul edecegiz
-
@neyimben Eaki metne bakmışsınız hocam. 600 yazıyor şuan.
-
Osym giriş belgesini ne zaman yayınlayacak acaba en azından hangi gün gireceğimizi bilirdik. Sanki herkes Ankara Istanbul Izmirde yaşıyor biran önce yayınla ki ona göre biletimizi kalacağımız yeri falan ayarlayalım herkesin özel jeti var sanıyorlar herhalde
-
Arkadaşlar kamupark soru bankasını aldım +5 denemeli olanı , yorumları okumaya vaktim olmadı tavsiye ediyor musunuz acaba ?
-
@mahmut-htt VUK'a göre sulh yargıçları, nüfus ve tapu memurları, her ay bilgi edindikleri ölüm vakaları ile intikalleri, ertesi ayın 15.günü akşamına kadar bildirme yükümlülüğü altındadır.
-
Arkadaşlar kıymetli evrak hukuku dahil mi konulara?
-
Arkadaşlar kpss alan başvurusu daha sonra mı yapılacak kpss lisansa başvurdum ama kpss alan bilgisine başvuramadım
-
@johnash lisans ucretini odemeden alan basvurusu yaptirmiyo hocam
-
Sayıştay için sanat tarihi notu
-
@aslan-reyiz eyvallah emeğine sağlık
-
@aslan-reyiz reis çok saol
-
Sayıştayın 2019 başlarında tekrar alıma çıkacağı söyleniyordu bilgisi olan var mı?
-
Bu ösym sınav gününü açıklamak için daha neyi bekliyor acaba
-
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bu ösym sınav gününü açıklamak için daha neyi bekliyor acaba
D.Bahceli'nin aciklamasini