2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
-
Bu sayistay sinavina hazrlanan formdaslarin vizyon misyon yerlerde kalite cok dusuk
-
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@otuzyılsavaşı eyvallah kardeş iyi güzelde bunot değilki kitap bildiğin
Son link notdur hocam.Tüm gk konuları vardır içinde.
-
@zanzinho hocam bence siz de yeterli kalite vizyon ve misyona sahip olsaydiniz bunu buraya bu sekilde yazmazdiniz:)
-
@aslan-reyiz gördüm hocam sağolun emeğinize sağlık
-
hür yayınları sayıştay kitabının yeni baskısını yapmış. 44.90 tl fiyatı da basmış tabi.
-
@fc-real-gdp onu cozecek zaman yok
-
Anladığım kadarıyla bu sınavda şans çok önemli hatta yeni formatta çok daha onemli.63 alan 200. 58 yapan 1200. olmuş.bir kaç netle 500 kişi oynuyor
-
gk gy in çok fark yarattığını düşünüyorum ben. aşağı yukarı belli seviyedeki herkes benzer alan netlerini yapar çünkü
-
@toranj daha önceki sınavlar hakimlik sınavından hemen önce oluyordu benzer konular olduğu için millet ozellikle hukuk ve vergide uçuyordu.bakalim muhasebe neleri degistirecek.
-
@uruk-hai muhasebe eğer kolay değilde en azından orta seviye de dahi sorulsa çok belirleyici olur diye düşünüyorum
-
@1umut sende bahsettigin o vizyonun binde biri olsa sende buna cevap yazmazdin
-
@zanzinho :D:D ee napalim, oldugu kadar:)
-
@toranj bence muhasebe cok zor gelmeyecek ilk kez soruluyor neticede temel seyler gelir son sözel konular var ya belki ordan 1 2 sorusu sert gelir gerisi normal kpss düzeyinde olcak diye düşünüyorum
-
@olursaolur inşallah diyelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@maxmin bence sorsunlar ya zaten çok kolay soruyorlar.
-
Sayiştay sınavına daha giren deneyimli arkadaşlara bir sorun olacak. Acaba hukuk soruları uzun I II III IV öncüllü mü geliyor? Özel hukukta öncesinde 3 cümlelik bir olay verip mi soruyor? yoksa direkt bilgiyi ölçen kısa soru ve kısa cevaplı sorular mı soruyor? Maliye ve iktisatta uzun soru gelmez tahminimce ama türkçe zaten zaman yiyeceği için hukuktan endişem var.
-
@islimbot 2016 sınavında borçlar medeni ve anayasada oncullu soru vardi 1er tane
-
@ff Anladım o zaman 15 soruda max 2 adet olur. Sağ olun
-
Arkadarlar kafam karisti secimler kac yilda bir yapilir diye bi soru gelse hangi secenegi isaretleyecegiz.4 mü 5 mi? Cunku anayasa degisikligiyle 5 oldu ama bu madde yururluge girmedi diye biliyordum mevzuat gov.tr den anayasayi indirdigimde 21/1/2017 degisikligiyle ; Tbmm ve cbaskanligi secimleri 5 yilda bir yapilir diyor?