2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@bunekadarçalışma Sınav günü belli zaten 26 ve 27 Mayıs
-
@bunekadarçalışma Protokolde 'sınavın yapılacağı hafta içerisinde' ibaresi vardı.
-
@kilici sınav günü bellide hangi gün gireceğimiz belli değil ya ona göre plan yapacak sınavın yapılacağı 3 şehirin dışında yaşayanlar
-
Sınavın hangi gün olacağı ne zaman belli olacak yahu ona göre bilet alacaz yer ayarlayacağız bu ne kadar amatörce bi iş. Rezillik ösym
-
@fiscaldrag okurken onu kaçırmışım ozaman bu hafta hiç beklemeyim sağol
-
@bunekadarçalışma Anladım hocam. Genelde bir hafta önce sınav giriş belgelerini yayınlıyor Ösym, o yüzden en geç bu cuma açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
@aslan-reyiz üstad eyvallah, bu sanat tarihi kısmından kaç soru geliyordu bakmaya değer mi dersin
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bu ösym sınav gününü açıklamak için daha neyi bekliyor acaba
D.Bahceli'nin aciklamasini
Kardeş yaptı o açıklamayı; ‘... ösym sınav tarihini açıklamayıp ne yapmak nereye varmak istemektedir?’
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kardeş yaptı o açıklamayı; ‘... ösym sınav tarihini açıklamayıp ne yapmak nereye varmak istemektedir?’
-
@sofuoglu, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz üstad eyvallah, bu sanat tarihi kısmından kaç soru geliyordu bakmaya değer mi dersin
2 soru gelir yukarıdaki not meb yayınıdır son sınavdaki akım ve anıtkabir sorusu mevcuttur.
-
Denemede bile 90dk 90 soru yetişmiyor bide bilgisayardan nasıl olacak? Allah hak edene versin inşallah. Bu kurumlar bu kadar insanın hakkına girerken düşünmüyor ama biz yine de hakkdan ayrılmayalım. Hayırlı ramazanlar
-
Kamu ve özel hukuk 2017-2018 tüm değişiklikler
-
Helal :))
-
@aslan-reyiz bende çok beğendim
-
@uzmanyrdd, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sayıştayın 2019 başlarında tekrar alıma çıkacağı söyleniyordu bilgisi olan var mı?
-
@uzmanyrdd kardeşim daha önce ben yazdım bunu sayıştay denetçisi tanıdığım başkanın bizzat kendisinden bu yıl bitmeden ilana çıkmak istediklerini söylemiş ziyarete gelen öğrencilere ama bu konuşma erken seçimin 1 hafta öncesinde oldu yani seçim süreci ya da başka etmenler ortaya çıkmazsa başkanın isteği bu doğrultuda gibi duruyor
-
@aslan-reyiz güncel bilgi notuda varsa çok iyi olur
-
@aslan-reyiz güncel bilgi notuda varsa çok iyi olur
şu notun içinde gk kısmının hepsi mevcut ulaşabilirsiniz
-
@aslan-reyiz eyvallah sağol
-
@aslan-reyiz sayıştay çıkmış sorular mevcut mu elinde hocam ?