2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
iki gün gündemi takip etmedim sınav tarihi değişmiş iyice yap-boza döndü bu iş
-
Yazılı sınav tarihi 11-12 Ağustos olmuş yani yeni anayasadan sorumlu olacağız.
-
225 kişiye yazılı sınav yapmak zor olmasa gerek gene de buna şükür en azından 2019 a atmamışlar sınav takvimini :))
-
Sınav tarihinin değiştiği nerede yazıyor acaba? Ne ÖSYM' nin ne de Sayıştay'ın sitesinde bir duyuru göremedim, ÖSYM sınav takviminde de halen 11.06.2018 diye gözüküyor?
-
@murky
kılavuzda yazıyor hocam -
Eleme Sınavında başarılı olan adayların tabi tutulacağı klasik usule göre düzenlenen Yazılı Sınav, iki oturum hâlinde 11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Ankara’da basılı ortamda uygulanacaktır.
-
@murky hocam 11.06.2018 değil o, 11.08.2018 yazıyor. 11 haziranda diye bi tarih yoktu ertelenmese de.
-
@fc-real-gdp Evet hocam haklısınız ben de yazdıktan sonra fark ettim ben sınav sonuç tarihini bir an için yazılı sınav tarihi olarak algıladım. Hakkımızda hayırlısı.
-
@maxmin hay Allah razı olsun.. abi anlamadım ama iyi bir gaz geldi....
-
Klasik sinav için hangi dersi seçtiniz arkadaşlar? neden konuşulmadi bu anlamadim
-
ticaret hukukunu seçtim.
lanet olası muhasebe ile hiç uğraşamam
anonim şirketi biraz daha detaylı çalışırız artık.testi geçebilirsek tabii ki.. -
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@1umut sıkıntı yok:)
Hocam yanlış anlama ama sende böyle evin küçük yaramaz çocuğu havası seziyorum. Umarım haksızımdır.
Hocam sadece yazılı sınav tarihi mi değişti yani test tarihi aynı değil mi? Ösymde de Sayıştay sitesinde de yok bilgi.
-
@otuzyılsavaşı ticaret hukuku iyidir hocam. Anonim şirketler konusunu bir kaç düzenli tablo ile rahatça aşarsınız.
-
Kılavuzda klasik sınavdaki ticaret hukuku ve muhasebe bölümleri için 1 saat süre verileceği yazıyor ya muhasebede vmy sınavındaki gibi monografi çözdürüyorlar mı
-
@shady1 hocam ben de ticareti seçtim. önceki sınavlarda ticareti seçmek daha mantıklıydı bence, çünkü test kısmında ticaret soruları çıktığı için adaylar zaten ticarete çalışıyorlardı. ayrıca yazılı için fazladan muhasebe gibi farklı bir alana çalışmak mantıklı değildi. bu sınavda teste de muhasebe olduğu için muhasebeye her halükarda çalışmamız gerek. hangi alanda iyi olduğunuzu düşünüyorsanız onu seçin. seçmeli gruplarda fazla kasacaklarını sanmıyorum. çünkü yazılıda her alana 2 şer saat veriliyor, seçmeli gruba 1 saat veriliyor cevaplamamız için.
-
Efendiler sadece yazılı sınav tarihi mi değişti? Yani test sınavı tarihi hala aynı öyle mi?
-
@attila-the-hun sadece yazılı değişti.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kılavuzda klasik sınavdaki ticaret hukuku ve muhasebe bölümleri için 1 saat süre verileceği yazıyor ya muhasebede vmy sınavındaki gibi monografi çözdürüyorlar mı
Hayir muhasebe de 3 soru olur.sorulardan biri oranlarla alakalidir.diger ikisi de yevmiue kaydiyla cozulecek sorularm orta zorkuktadir
-
Daha başvuru yapmadım dabu ösym üzerinden e deneme sınava kadar aktif mi kalacak bilgisi olan ?
-
@antireferans aslında muhasebeyi seçmek daha mantıklı geliyor ticaret hukuku okyanus gibi hangi konulardan soru geleceğini kestirmek zor