2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Sınavın 2 gün olmasi farkli sorular sorulmasi sayistayin çok basini agritir böyle bir ihtimal görmüyorum ben, osym ais de 26 mayis tarihi mevcut zaten , eğer öyle bir şey olursada sinavin iptal edilmesi çok muhtemeldir arkadaşlar
-
@ameletüllabı aise baktım da benim sistemde tarih yok henüz. Kaldırdılar mı acaba tekrar bakar mısınız
-
@bonus başvuru kayit görüntüleme kismindan bakabilirsiniz. Baktım 26 si yaziyor simdide
-
ais 26 mayıs yazıyor.
-
Aldiğim duyuma gore sinava katilim 5000 civari olacakmis ve sinav tek günde olacakmis
-
@gökyeleli Katılım 5.000'i 20 kişi bile geçtiği anda o 20 kişiyi 2. Güne almak zorundalar ama nereye sığacaklar? Geçen sınava 10.600 kişi başvurmuş ama 9.700 kişi girmiş. Toplam sayı Ankara'da 5.200 kişiyse mesela nasılsa gelmeyen olur 5000'i geçmez diye tek gün de yapabilirler. Ama dediğiniz gibi 5 bin küsurdeyince bundan 5.800 de anlaşılabilir ve bu durumda kontenjan yetmezse skandal yaşanabilir. Ya da tüm yedek bilgisayarlara aday oturtup birininki bozulduğunda sorun yaşayabilirler. Açıklansa da kurtulsak
-
@islimbot aykurttaki sinav merkezi 5000 kisilik ayrica 200 kisilik de balgatta sinav merkezi var. Toplam katilim 5000 civarindaysa ankara sorun yasamaz diye dusunuyorum
-
Ancak istanbul ve izmirdeki e sinav merkezleri hakkinda bilgim yok
-
@gökyeleli istanbul ve izmirde kapasiteleri düşük olan birer merkez var. 2018'de kapasiteler artırılacakmış şu habere göre ama şimdilik 3 ilin toplamı 5500 denmiş geçen ay ösym başkanı ile yapılan röportajda
https://www.hurriyet.com.tr/amp/yazarlar/nuran-cakmakci/osym-bu-yil-18-e-sinav-yapacak-40792582
-
@i̇şsiziibfli yani o denemeye katılmak zorundamıyız
-
@toranj hocam sınavdan önce 5 dakikalık bir şeydir diye düşünüyorum. Uygulama olarak göstermek için
-
@i̇şsiziibfli denemeyi bulamadım ben , link varsa atabilirmisiniz
-
@terkiphatasi hazırlanan bir arkadaşım söyledi kaynağı babası sayıştayda olan başka bir arkadaş
-
@uruk-hai kesin doğru demedim özellikle zaten hocam duyduğumu söyledim
-
@timuçin
https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/SAYISTAY/S-BKILAVUZ20042018.pdf
hocam burda kılavuz da sayfa 8 de en başta yazıyor.
Sınavdan önce derken sınav başlamadan önce yapılacak bir uygulama anladığım kadarıyla -
Ankaradaki e-Sınav merkezi Esenboğa’ya yakın mı dostlar? 2 saat önce iniş yapcak şekilde bilet alsam olur dimi öyleyse?
-
Evet yakin her türlü yetişirsiniz ama bileti simdiden almayin yine de sinav gununun aciklanmasini bekleyin.
-
@i̇şsiziibfli anladım hocam, geçenlerde deneme sınavı vardı ÖSYM nin sayfasında, sonra bakayım dedim şimdi bulamıyorum da .
-
-
@fc-real-gdp teşekkür ederim hocam .