2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@harmenihas ben şahsrn takılmıyorum 235. olmaya talibim. inşallah:)
225 deseydiniz keşke hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi son sayistay sinavinda yazili bölüm nısanimdan 1 hafta sonraydi 160. Oldum , kazanamadım için puanımı hatırlamıyorum
bir de yazılı sınav nerde olmuştu aceba?
-
@edi 235 yazmışım225 inşallah
-
@edi kardeşim okulun adını inan hatırlamıyorum ama 225 kişi de aynı yerde girmişti
-
Gazi üniv fen-edebiyat fakültesi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi kardeşim okulun adını inan hatırlamıyorum ama 225 kişi de aynı yerde girmişti
aynı yerde olduğunu tahmin ediyorum da okulu merak etmiştim. ankara hukuk muydu aceba
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Gazi üniv fen-edebiyat fakültesi
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@antireferans ama hocam ösym eşdeğer soru sorduğubu zannediyor. O yüzden bence tek sınav muamelesi görecek ösym tarafından
Eş değer sorduğunu kabul etsek bile matematiksel olarak ilk sınavdaki maliye testinin standart sapmasıyla bu sınavın maliye testinin standart sapmasının aynı olması mümkün değil ki bunu nasıl yapacaklar. Bu iki sınavın değerlendirilmesini bilgi edinme yoluyla öğrenmek lazımdı ama geç kaldık.
-
@kilici ortalama ağırlığa göre hesaplanacak deniliyor . Bu şekilde değerlendirilirse farklılık ortadan kalkar
-
@kilici bilgi edinme için süre kısıtı yok. Ben ösym yi arayıp bi sordum. Hani cevap verebileceğini düşündüğümden değil de arada canım sıkılır ösymye bi dert yanarım. Çalışan arkadaş,dilekçe ile falan öğrenebilirsiniz iki sınavın nasıl eşdeğerleştirileceğini dedi.
-
@harmenihas Yok hocam geç kaldık derken, biz cevap alana kadar zaten sınav açıklanmış olur yani bunu kastetmiştim. Ama yine de sormak lazım tabi.
-
@cesss Bilmiyorum hocam İstatistik bilen biri lazım bize
-
Bence ilk sınavın ortalaması alınacak örnek veriyorum başarı oranı %70 çıktı daha sonra 2.sınavın ortalaması alınacak mesela başarı %60 çıksın. İlk sınavı da %60a revize edip herkesi sıraya sokacaklar diye tahmin etmiştim sınava girmeden
-
Daha önce yazılı tecrübesi olan arkadaşlar ya da yazılıya çalışmaya başlayan/başlayacak arkadaşlar yazılı sınav için kaynak önerileriniz neler olur ?
-
@kussesi klasik sınavlarda çıkmış olan sorulara baktığımda iktisat icin Erdal unsal maliye için Arda hakan ogretir ile Abuzer pınar hocaların kitapları yeterli olur diye düşünüyorum ben bu iki ders için başka kaynak bakmayacağım.
-
@mulkiyelikeynes hukuk için bi öneriniz var mı? Ahmet Nohutçu'nun anayasa ve idare kitaplarını gözüme kestirdim ama bilemiyorum, her ihtimale karşı ben yarın çalışmaya başlayacağım
-
@mulkiyelikeynes sağolun hocam cevabınız için,evet iktisat için ben de erdal ünsal'a bakarım. Maliye, vergi, hukuklar için bir fikrim yok hocam. Vergi için nurettin bilici vardı galiba o kitabı alırım belki. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.
-
@kussesi vergi için ben de sipariş vereceğim yeşil kaplı bir kitap vardı kimin olduğunu bulursam yazacağım iyi çalışmalar
-
@zwasp hukuk benim için en riskli kısım su an için kaynak araştırması yapmadım isim veremiyorum
-
@mulkiyelikeynes teşekkürler, size de iyi çalışmalar kolaylıklar diliyorum.