2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@borcdeflasyonu başkan site açılmıyor bilgine
-
Ösym sınav başvuru tarihinde başvuru yapandan 200 geç başvuru tarihinde yapandan 300 tl istemeyi biliyor.Bir nevi sınava başvuracaktın sorumluluğunu bilemedin al sana ceza aynı sınav için fazladan 100 tl vereceksin diyebiliyor.Sorumluluğunu yerine getiremeyen ösym kendine nasıl bir ceza keseceksin ??? Madem bu sorumluluğu yapamadın öğrenciler sana ceza kesmeli mi??
-
Arkadaşlar şu twitter a yüklenelim tanıdıklarımıza falanda haber verelim ayrıca tercihini yapın haber linkini siyasetcilerede gönderelim olmadı seçim öncesi ya belki dikkate alırlar onlar şimdi herşeye oy olarak bakıyorlar 6000 kişi dolaylı yollarla 10000 kişi etkilendi aileleri 4 kişi olsa 40000 kişi olur oy maximizasyonu sonuçta
-
@vasily Bilmiyorum hocam az önce girdim ben
-
@1umut ayrıca standart sapma olayı da var. Farklı sorularla nasıl standart sapma hesaplanıp sıralama yapılabilir ki
-
@vasily Hocam şimdi bidaha baktım da site isminin başında ve sonunda boşluk oluşmuş. Onları silince siteye girilebiliyor
-
@zeta fakat bu durumda izmirde 85 puan alan aday oranlama sonucu oluşacak kontenjan sebebiyle yazılı sınava katılamazken ıstanbulda 82 puan alan katılabilir şeklinde bir duruma sebebiyet verebilir. Yanlış mı düşünüyorum? Ki Izmir ya da Istanbul yazıp ankaraya verilen bir çok aday varken ben bunun hakkaniyetli olmayacağını düşünüyorum açıkçası. Yanlış anladığım bir nokta varsa düzeltin lütfen hocam. İl bazında kontenjan adaleti sağlayamaz. Farklı sınavlar yapılması standart sapmayı bozar. Yani kısacası ucundan tutulur bir yanı yok gibi bu durumun aklım ermiyor
-
Sınav tekrarlanıcaksa tüm adaylar için tekrarlanmalı ve kesinlikle e sınav şeklinde yapılmamalı.Farklı illere zorla gönderilenlere ise belli bir tutar (200 tl) gibi yol ücreti verilmeli.Sınavın sadece Ankara'da tekrarlanması hem bizi hemde İzmir ve İstanbul'da giren adayları mağdur edecektir.
-
Şu İstanbul İzmirde giren arkadaşlara sesleniyorum. Belki iyi geçti belki kötü belki de ne olursa olsun girdim artık Bi daha o stresi yaşamak istemiyorum diyorsunuz haklı olarak. Fakat bir de Esenboğa da giremeyenlerden biri olduğunuzu düşünün acaba nasıl değerlendirilmesini isterdiniz sınavın.
Biz daha kendi içimizde adaleti sağlayamıyoruz bırakın kurumu kuruluşları. Şu sınav zaten hiçbir eleme geçerliliği olmayan hiçbir mesleki bilgi ölçmeyen ve mesleğe adımını attığından itibaren çözdüğün soruların hiçbiriyle fiilen karşılaşmayacağın bir sınav orasıda ayrı konu. Sınav merkezine girdiğimde Allahı bilgisizliğimi varsa kapatırım ama karaktersizliğim varsa bana nasip etme, eğer karakterim hakkaniyetim kişiliğim vatana millete görevini layıkıyla yerine getirmeye müsaitse banada yardım eyle dedim ki giremedim sınava Sınavın hakkı kendim giremediğim için diyorsam taş olayım ki girmiş olsam da aynı şeyi düşünürdüm hakkaniyet bunu gerektirir iptaldir ayrıca herkesin sınav ücretinin geri yatırılır tekrardan ücretsiz şekilde sınavın yapılmasıdır. Çok isterdim ki sınav ücreti harici ulaşım konaklama vb... Giderlerde bir şekilde tazmin edilsin (ETMEZLER) insanlar artık korkuyor komşusu halı silkti üst kattan diye fetöcü bu diye şikayet ediliyor insanlar artık gıcığın mı var at iftirayı ohaldeyiz kimse sesini çıkaramıyor polis gelmiş elinde kamerayla olay çıkartan olursa fişleyelim diye bekliyor ne yapalım bu durumda bizler. O değilde İsveç Norveç Danimarka falan bir yerde tanıdığı olan varsa yardımcı olsun amele olmaya razıyım burda ki validen kaymakamdan denetçiden hakimden daha refah içinde yaşarım Türkiye açık bir tımarhane acaba haberlerde derler mi diye haber kanallarına bakıyorum Galatasarayı başkanlık seçimi real madrid liverpool maçı gündem burası böyle Bi memleket keşke imkanım olsanda alıp başımı gitsem.... -
ÖSYM hayallerimizin hesabını VERECEKSİN!!!!
-
Daha yeni binebildim otobüse.Şarjım azdı fazla bakamadım yazdıklarınıza. Arkadaşlar hep beraber organize olup sınavın ileri bir tarihte yeniden yapılması için sesimizi duyuralım. Sınava giren ve iyi geçen arkadaşlar haklı olarak sitem edebilir nitekim sorular tarih ve yer yer muhasebe hariç kolaydı ama şunu da unutmamak gerekir ya tekrar yapılnların ki daha kolay olursa bunu hiç düşündünüz mü? Sınırdan kaçıran arkadaşların içinde hep bi acaba kalacak onda girseydim bunda girseydim demektense hep beraber aynı sorularla girip AYNI KADERİ paylaşalım. İnanın bu ülkenin gençleri olarak aynı duygularla ADALET istiyoruz.Bizlerin sagduyusu ve hakkaniyet duygusu umarım Kurumlarımıza ve Büyüklerimize örnek olur. Herkese gönülden başarılar dilerim
-
sahsen ben giris yeri magduru oldugum icin sinava girmedim. ama empati kurdugum icin paretonun belirttigi metini ben yarin bimer ve cimere yazacagim. sinava iptal olup tercihlerde bir duzeltmede olsa yani beni istanbula da verse ben bu sinava girmeyecegim. yani benim hic cikarim yok. Ancak bu duruma kesinlikle sessiz kalamam.
-
Aslında sınava giren aday sayılarını düşündüğümüzde İzmir'de, İstanbul'da ve Çetin Emeç'de sınava giren adayların daha çok istemesi gerekli bu iptali.Hem karşısında daha fazla aday olacak hem de eksiklerini kapatma şansı olacak Esenboğa'da girenlerin. Nereden bakarsak bakalım bu sınavın hakkı iptal.
-
Twitter çok zayıf kalmiş muhtemelen yolda olan yorgun olan çok ya da yazmaya çekinenler var gündem malum şampiyonlar liği tt ye girsek bile bir olayd bir golde 5 dk ya düşeriz Tag belli arkadaşlar yarın olabilir ama bana kalsa pazartesi sabah daha uygun kurumun mesai saati ve bu konu konuşulacakken yüklenmek daha uygun gibi hep beraber Allah ne versiye yardıralım inşallah
-
@genclerbirlikli Sinav ortaminda bulunmadiginiz için bu sekilde dusunmeniz normal. Sistem çökünce "ulkeye sosyalizm gelecek" "yasasin 1 mayis" diye bagirmalarin nesi hakki savunmaktir? Yetkililerin odalarini basip hakaretler etmenin nesi hakki savunmaktir? Olaylarin 1.nci saniyesinde "orgutlenmemiz lazim yoksa bunları (bunlar kimse) alasagi edemeyiz" ifadelerinin nesi hakki savunmaktir? Efendi gibi tepkisini dile getirenlere sozum yok, biz de tepkimizi efendice ortaya koyduk, kaldi ki hepimiz sinavin iptali ve masraflarin odenmesi icin basvuruda bulunduk. Ama yukarida bahsettigim hakaretleri ve hareketleri yapanlarin "gram" sinavi kazanacak kapasitede olmadigini ortamda bulunan herkes idrak etti. Sizin etmemenizi ortami gormediginiz icin anlayisla karsilarim
-
Bu sınav iptal edilecek net. Yok izmirde sorun olmamış yok istanbulda sorun olmamış kusura bakmayın ama iptal edilecek. Biride yok izmir, istanbul dan 75 ankaradan 150 alınsın diyor. Ya bunu nasıl düşündün nasıl oran orantı yaptın anlamadım. orada 1000 girdiyse burada 5000 kişi girmiş. Düşüncen başlı başına saçmalıklarla dolu. Akıllıya bak akıllıya sen bir de denetçi olmak istiyorsun. Ya daha burada yarıştığın adamlarla hakkaniyeti kuramıyorsun. Devlette nasıl hakkaniyet kuracaksın merak ettim. Yazmayayım yazmayayım diyorum ama öyle saçma sapan konuşanlar oluyorki dayanamıyorum.
-
Benim sınavımın gayet iyi geçmesine rağmen(İstanbulda girdim) bu sınavın hakkının herkes için iptal edilmesi gerektiğine inanıyorum , ortada ciddi bir zaafiyet ve mağduriyet var, sınavın iptal edilmesi, mağduriyetlerin giderilmesi ve bu zaafiyetten kimler sorumluysa istifa etmesini umuyorum(tabi böyle birşeyin bizim ülkemizde olma ihtimali zayıf, malum ülkemizde sorumluluk üslenip istifa kültürü olmadığından...)
-
Arkadaşlar yarın ben önce Ösym'yi arayıp saydıracağım. Yoksa hıncımı alamayacağım. İkinci Sayıştay Başkanlığını arayıp Sayıştay gibi bir kurumun bu duruma nasıl düştüğünü soracağım. Üçüncüsü Bimer, Cimer ne var ne yoksa ben hazırım. Korkmaya da gerek yok. Zaten mülakatlarda eleniyoruz. Bari hakkımızı arayalım en azından zamanında böyle böyle olmuştu bön bön bakmıştım demeyiz.
-
en az kaç doğruyla ilk 225 e girilir?
-
@sofuoglu helal olsun hocam