2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
SayıştaySınavıİptalEdilsin
#SayıştaySınavıİptalEdilsin olmalı bana göre ama muhtemelen eksik katılımdan dolayı tt olamaz, vekillere göndermek gerek twitleri.
-
Bu arada bu etkinlikler üzerine fikir beyan etmek istiyorum ama internete sınırlı bağlanabiliyorum hala yolda olduğum için. En iyi tepki orada verilecek bir tepkiydi ne yazık ki gördük onu da.
-
Ya arkadaşlar pragmatik olun ya. Orada tepki göstermemek şu şartlar altında makul görülebilecek bir durum. Ayrıca oradaki hiçbir suçu olmayan görevliye ses yükseltmek, bağırmak falan da hiç etik değil. Söylediğim gibi pragmatik olun, çözüm odaklı düşünün.
-
@paretowilfredo ikinci metin olmali. Farklı sorularla iki farklı grup nasil adil değerlendirilebilir ? Herkesin adil değerlendirilmesi icin butun illerde iptal edilip tekrar herkesin ayni sorularla sinav olmasi gerekir. Mağdur oluncaksa bütün adaylar magdur olsun, sınavı cozenler de magdur olmasin diye esenbogada girenlerin magduriyetine magduriyet katilmasin
-
Benim oyum da ikinciden yana ve @murky dostumuzun tag onerisi aklima yatiyor.
-
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar,
Ben de Esenboğada sinava girdim. Daha once kaymakamlik ve sayistay sinavlarini ilk 20-30larda derece ile kazanan ve mulakatlarda elenen biri olarak yaziyorum. Oncelikle musvette barkodunun okunamamasi sıkıntı oldu ve bazi arkadaslar geride kaldi. Barkod okunmasi sorunu sinav basladiktan 3-4 dakika sonra çözüldü ancak sorunu erken çözenler 3-4 dakika önde baslamis oldu ve adaletsizlik dogdu. Sonrasinda sistemler kapandi tekrar acildi vs surec iyice mahvoldu. Sinavin iptal olacagi artik ilk dakikalarda kesinlesmisti. Ama tum bu surecte daha 1inci saniyede olaylari provoke etmeye calisan (nacizane kanaatim bilgi seviyeleri kazanmaya yeterli olmayan) kisiler mevcuttu. Bu olaylar malzeme oldu ve gozetmenlere hukumete kurumlara hakaretler sovmeler sloganlar (1 mayis emekciler vs gibi) basladi. Bunlar insani hakliyken haksiz duruma düşürüyor. Ifadelerimizi nefret dili ile degil saygi cercevesinde yapmaliyiz. Bimer cimer basvurularinda ise isteklerimizi kisa net öz yapmaliyiz.
- Tum sinavlarin iptali
- Masraflarin ödenmesi
Seklinde.
Hepimize gecmis olsun
İleti kaldırılmıştır.
-
Sayistaydan bi yetkili ile gorusmek, durumu anlatmak istesek:( ?
-
@zanzinho, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
En mantikli cozum herkesi iptal et magduriyetleri gider masraflari ode yeni snav yap bu cozum yolundan baska olacak tum cozum yontemlerinde birilerinin hakki yenecektir net.
Adaletli olan bu şekilde
-
@paretowilfredo ben de ikincisi diyorum.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Yahu arkadaşlar 6500 kişinin girdiği sınavda 5000 kişinin ki iptal oldu , ayrıca sıralama nin olduğu bir sınavda çifte standart olmaz , nereden belli izmirde giren adayların sınavı kazanacağı , belki hiçbiri kazanamayaçaktı , ama dediğiniz gibi oran şeklinde olursa kazanmış olacaklar
Ben de su cevabi verecektim ama söyleyen çıktı şükür
-
Esenbogada girip soruları görenler bir dahaki sınavda en az 5 net yüksek yapacaktır.sanılanın aksine bu gün sınavı tamamlayanlar dezavantajlı bence.oranlana mantıklı ama protokole göre mümkün değil gibi.
-
@1umut Sayıştay çıksa ve "siz bu işi beceremiyorsunuz, biz kendi sınavımızı yaparız" deyip sınav protokolünü iptal etse ne takdire şayan olur ama?
-
@özer, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar,
Ben de Esenboğada sinava girdim. Daha once kaymakamlik ve sayistay sinavlarini ilk 20-30larda derece ile kazanan ve mulakatlarda elenen biri olarak yaziyorum. Oncelikle musvette barkodunun okunamamasi sıkıntı oldu ve bazi arkadaslar geride kaldi. Barkod okunmasi sorunu sinav basladiktan 3-4 dakika sonra çözüldü ancak sorunu erken çözenler 3-4 dakika önde baslamis oldu ve adaletsizlik dogdu. Sonrasinda sistemler kapandi tekrar acildi vs surec iyice mahvoldu. Sinavin iptal olacagi artik ilk dakikalarda kesinlesmisti. Ama tum bu surecte daha 1inci saniyede olaylari provoke etmeye calisan (nacizane kanaatim bilgi seviyeleri kazanmaya yeterli olmayan) kisiler mevcuttu. Bu olaylar malzeme oldu ve gozetmenlere hukumete kurumlara hakaretler sovmeler sloganlar (1 mayis emekciler vs gibi) basladi. Bunlar insani hakliyken haksiz duruma düşürüyor. Ifadelerimizi nefret dili ile degil saygi cercevesinde yapmaliyiz. Bimer cimer basvurularinda ise isteklerimizi kisa net öz yapmaliyiz.
- Tum sinavlarin iptali
- Masraflarin ödenmesi
Seklinde.
Hepimize gecmis olsun
guzel kardesim isyan edenlerden bizim salondaki arkadas cikarken ankara siyasal mezunu oldugunu ve yillardir mulakat magduru olarak issiz oldugundan bahsediyordu. lisani ve ahvali de gayet duzgundu. sen suna biz koyunduk cikamadik desen daha iyi olur. o arkadasin sozune ilk anda uyup cikmadigim icin en buyuk pismanligimi yasiyorum ben. sacmalamayin allah askina.
Hakaret nedeniyle kaldırılmıştır.
-
Sinvim iyi gecti ama hic adil degildi iptal olmali ve gercek anlamda birlik vakti
-
@uruk-hai Nasıl 5 net yüksek yapacağız hocam
-
@1umut İleteceğim bu sorunu.
-
@murky bunu yapabilecek bir bürokrasi var mı hocam?
-
@Kaymakam3838 ve @özer ikili tartışmanızı özelde sürdürün arkadaşlar.
-
@paretowilfredo sagolun hocam, kesinlikle haberdar olmalari gerekiyor. hatta sayistaydan twitteri olanlar varsa onlara da yazalim
-
@kilici mesela ben soru az sözel sormazlar diye muhasebeye kayıt ağırlıklı çalışmıştım sorular genelde sözelmiş.