2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@timuçin Bizim görevli çok iyi biriydi milleti tek tek uyardı sakinleştirdi çok sakindi biraz da etkiledi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@attila-the-hun Orada olsaydım dostum haber yapan değil, haber yapılan olurduk.
Ne yapacaktın hocam, gariban sınav görevlilerine yüklensen ne olacak? Sınav görevlisi çok tatlı bir kadındı bizim salonda sonuna kadar haklısınız, ne deseniz haklısınız diyordu.
-
@kussesi hocam her zaman böyle olmuyor , ilk sınavda başınıza gelmesi talihsizlik olmuş . Buraya sınav başlamadan ÖSYM nin denekleri olduğumuzu yazmıştım . Ben 3 yıldır girip çıkıyorum sınavlara mülakatlar . İnsanlar artık tepkisiz kalmaya başladı . Kabullenilmis çaresizlik var maalesef . Korkuyorlarda haklı olarak . Sınavı şaibeli mülakatı hakkaniyetsiz A grubu kadroları insanların psikolojisini bozdu malesef .
-
@attila-the-hun bizimkide iyiydi açıkçası , mahcup olduk adama karşı , o da mahcup oldu , sizin yerinizde olmak istemezdim dedi ama tepki görevliye değildi zaten . Emek hırsızı ÖSYMye bağırdık.
-
@kaymakam3838 sinavlar iptal edilsin, masraflar ödensin tüm sorun bu mu yani hocam sence ?
E sinav sistemi bastan beri yanlis .
Bu kurumun sinav yapmaya devam etmesi ise yanlışların en büyüğü .
-
@murky Bunca kişi bir aradayken dağılmamalıydı dostum bence. Salonda olan olmuş zaten orada yapılacsk hiçbir hamlenin faydası yok. Ancak ses getirecek bir yere gidilebilir merkezde bir araya gelinerek.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@murky Bunca kişi bir aradayken dağılmamalıydı dostum bence. Salonda olan olmuş zaten orada yapılacsk hiçbir hamlenin faydası yok. Ancak ses getirecek bir yere gidilebilir merkezde bir araya gelinerek.
Ya hocam yapmayın. Ülke nasıl bir halde hepimiz biliyoruz, bu sınavların mülakatları var. Dışarıda hiçbir şey yokken polis kameraya alıyordu, dediğiniz yapılsa polis önce uyarır sonra müdahale edip alır herkesi.
Ülke gerçekleri. Elden bir şey gelmiyor, her şey kalem ve sabır ile olur. Birgün bir yerlere gelerek değiştireceğiz inşallah bu saçmalıkları. Ben, sen, o.. -
@kaymakam3838 hangi salondaydiniz bilmiyorum ama sinavin iptal olacagi birinci dakkadan kesinlikle belli degildi.
Son ana kadar kimse disari cikarilmadi ve yeni soru gelicek ve sinav yapilacak denildi.
Karekod sistemi cozulmedi, sadece karekodsuz giris yapicaksiniz dendi bu seferde fotolari kabul etmedi sistem ve sinav baslamadi. Insanlar tabiki tepkilerini belli edicekti. Ne yani, benim sinavi kazanmaya yeterliligim yok diye haksiz bi duruma tepki gostermeyecekmiyim?
Belki sizin salonunuzda tepkisini abartan olmustur diyip parantez aciyorum ama genel itibariyle herkes cok duzgun, hatta olmasi gerekenden az tepki vererek salondan ayrildi. Hakliyken haksiz duruma dusmek gibi bi sey bu durumda asla soz konusu olamaz. Hakkini savunmak ne zamandan beri haksiz duruma dusmek olmus -
@murky Fazlasıyla iyi biliyorum dostum. Keza bahsettiğin geleceği örüyorum ben adım adım. Az çok tahmin edersin bunu. Ancak şu var burada slogan, siyasi söylem olmaksızın ösym'yi muhatap alarak yapilacak ufak.bir şeyden bahsediyorum. Örneğin bir basın açıklaması veya bir kurumda muhatap bulunması. Devasa eylemlerden bahsetmiyorum. Ha şu da var çekinip illa ki katilmaktan imtina edenler çoğunlukta olacaktir ancak 5000 kisidan 300 kişi çiksa kafidir böyle bir şey için. Korkmaktan yorulmadık mı dostum artık?
-
Çetin Emeç’te bulunan ÖSYM Ankara İl Sınav Koordinatörlüğünde sınava girdik. Tek yaşanılan sorun karekod problemi oldu. Onlarca insan onlarca dakika kol egzersizi yaptık karekod okunacak diye. Sınavdaki bütün sorular açıktı. Sınavı tamamlayıp çıktık. Aynı şehirde farklı iki noktada karekod olayını saymazsak sorunsuz olarak bir yerde sınav yapılırken diğer yerde sorunlar olmuş. Bu bile çok mantıksız. 200 lira alınan, prestijli bir kurum için yapılan bir sınavda bu şekilde bir talihsizlik olması cidden üzücü. Biz aynı şehirde şehir içi ulaşımla kolayca sınava giderken, maddi manevi daha büyük yüklere katlanan arkadaşların bu durumu nasıl telafi olacak? Kimler hangi imkanlarla geldi, kimler hangi psikoloji ile geldi kim bilir. Sınavı tamamlayan tamamlayamayan herkese geçmiş olsun.
-
Foxa haber olmus sayistay
-
@paretowilfredo yorulduk üstad. 300 kişi orda sadece oturup alkış tutsa yeterdi . Tüm İİBF derdini duyururdu. Bıktık usandık .
-
@paretowilfredo olabilirdi hocam ama İnan’ın o bile zordu. 10-15 kişi ile sınırlı kalabilirdi.
Neyse, biz sadece yorulmaktan korkalım inşallah. -
Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun hepinize umarım sınav kısmen değil tamamen iptal olur hakkaniyette bunu gerektirir zaten. Fox da haber yapıldı ve sınavın iptal olduğu söylendi sadece Ankara için iptal olduğu belirtilmedi
-
fox haberde cikti iptal diye ama tam duyamadim haber icerigini. esenbogayi gosteriyordu.haberin icerigi bizim bildigimiz oldugu halde yani erteleme oldugu halde hatta tek bir sinav yerinde sinav iptal oldu diye baslik gecilmesi cok sacma oluyor diger forumlardaki gibi.
twitter kullanmiyorum. ama bimer ve cimer e yazilacak metin kararlastirildiktan sonra ben de oraya yazarim.
bizim cumhurbaskanina erismemiz lazim. -
@shady1 sinav sekli bilen kisi icin onemli degil. Isteyen onu da ekleyebilir. Ben kaymakamligi test ile de kazandim klasik sinav ile de. Peki sen osymye verecegin dilekcende "sinav yapmaya yeterli degilsiniz" yazabilirsin hocam. Ama Bimer kapsaminda Tavsiye ve mutalaa talepleri dikkate alinmiyor. Bos cümleler ile dilekceyi doldurursak hic bir talebimiz dikkate alinmaz.
-
@ecem haberler bile yanlis bilgi veriyor. ben de gordum ama dedigim gibi icerigini duyamadim. ben de buyuk ihtimal osym nin duyurusundaki bilgi soylemislerdir. onu bile soylemediyse haberler bu nokta isimize yaramaz.
-
@kaymakam3838 sizin gibi yapmaktansa her yere osym bu görevi yapamiyo diye yazmak daha mantikli. Bos oldugunu dusunmuyorum. Asil susup her seyi kabul etmeniz bos bir davraniş.
-
Ben bu sınav için hakkaniyetli tek bir çözüm olduğu kanaatindeyim.O da şu:İstanbul,İzmir ve Çetin Emeç'teki sınavlar geçerli olur.Bunlar ayrı değerlendirilir , Esenboğa'da daha sonra yapılacak sınav ayrı.Bu 3 sınav yerinde girenlerin yüzdesi Esenboğa'ya orantılanır ve yazılı sınava ona göre aday çağırılır.Bu iki grubun yolu bundan sonra ayrılır yani farklı yazılı sınav ve mülakat olarak.
-
Tüm alan sorularına baktım neredeyse zor değil di genel kültürü çok zorlanıyor sadece