2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@minsipo ben maliyenin her konusundan üçer tane gelir diye tahmin ediyorum. Tvs+vergi den 6 olur bence
-
@minsipo 2016'daki sınavda sorulan maliye soruları içindeki tvs vergi sorularına bir bak da sonra konuşalım başlığın ilk sayfasında fiscaldrag tarafından paylaşılmıştı.
-
Kıymetli evrak tabiki sınavda var , ayrıca medeninin de bütün konuları dahil , klasik sınav konuları ile karıştırmayın yanılgıya düşmeyin ...
-
Son hafta planlaması için 'nacizane' tavsiye : bir işte çalışıp da sadece akşam ders çalışma fırsatı bulanlar günlük 4 - 5 saat eksik konular tamamlanmalı.. Tüm gün ders çalışma fırsatı bulanlar ise günlük ortalama 8 - 9 saat tekrar - eksik konu için ders bölümü yapmalı ( tekrar niyetine test de çözmek faydali olur )
-
Ayrıca osym nin geçmiş yıl sorularına da bakan az buçuk soru yakalar...
-
Sınava hangi gün gireceğimiz ne zaman açıklanacak
-
@johnnash pazartesi veya salı sınava giriş belgeleri açıklanır , büyük ihtimal sınav günüyle ilgili ayrı bir açıklama yapılmaz , sınava giriş belgelerinde yazar
-
sınava 5000 civarı giriş olacağı nasıl öğrenildi acaba? kaynak sağlam mı. gerçekten az bi rakam?!?!?!
-
@aaffana öyle bir bilgi yok dostum , ankarada ki e sınav merkezi 5000 kişilik , izmir ve istanbulda ki ise 500 ile 1000 kişilik ... Bu sebepler yüzünden sınav başvuru sayısına göre 2 güne sarkabilir diye yazıldı ilana
-
@siyasallı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Başvuru sayısını toplam 5337 gibi bişey söyledi birisi bana bilmiyorum doğru mudur.
@aaffana @Siyasallı arkadaşımız sadece duyum olarak bahsetti. Babası sayıştayda çalışan bir arkadaşlarından duyduklarını söyleyerek. Sayı konusu net değil henüz. -
@aaffana Size alıntı yapayım dedim o iletiyi ama durumlar karıştı
-
@plansız bunu okumamiştım , sayıştayda çalışan birisi biliyor mudur pek emin değilim , osym her iki sınav için de sonuçları açıklamadan listeyi kuruma yolluyor kurumun da yayınlamasi için ama başvuruyu yollar mi veya söyler mi bilemedim
-
@fc-real-gdp
Bir kere daha deneyeyim chrome dan. Birkaç kere denedim oradan da olmamıştı. -
@can-mavi eğer kuruma bilgi geliyorsa bilme ihtimali olabilir birde araştırıp soruşturan biriyse bu durumları. ama bana sayı sanki az gibi geldi bakalım anlaşılır birkaç güne kadar.
-
Sınavın fahiş ücreti test sonrası kurum sınavının klasik olması ve mülakatlar göz önüne alındığında başvuru azalmış olabilir.
-
@economist34 hocam sayfanın aşagısına inemiyorsunuz sanırım. ben de başta açamamıştım. || üzerinde bu işaret olan tuşa basarak aşağı aşağı iniliyor. benim laptopta capslockun üstünde o tuş.
-
@plansız bence sayı az olabilir çünkü normal takviminden önce geldi. Bu zaten ilk defa hazırlananların başvurmamasına neden oldu ve bir de sınava hazırlanmak için 2 ay süreyi yetersiz bulanlar da başvurmamıştır diye düşünüyorum. Tahminim en fazla 7000 civarı olur.
-
Arkadaşlar tvs’de değişen vergi oranları var mı ? Viv ve kv dışında.
-
@islimbot Önceki sınavda tvs ve vergiden çok çıktı diye bu sınavdan da çok çıkacak anlamına gelmez. Öyle düşünüyorsanız eğer Maliyeden sadece Tvs ve Vergi bölümlerine bakın
-
@paca08 2012 sorularına bakın 30 maliye sorusunun 12-13 tanesinin tvs ve vergi hukuku olduğunu görürsünüz. Sınavda hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız maliyede bu konulara daha çok ağırlık vermelisiniz.