2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paca08 protokolde kamu geliri,gideri ve borçlanma yok başka ne sorabilir ki.
-
@beveridge-eğrisi merak etme hocam benim yeterli Maliye bilgim var. Benim demek istediğim o kısımdan daha çok çıkabilir ancak bir önceki sınav kadar çıkacak diye de bir şey yok bir önceki sınavda yarısından fazlası Tvs ve vergiydi.
-
@paca08 o zaman size sorayım. Yeni değişiklik sonucu ödeme emrine karşı dava açma süresi ihtiyati haczin kaldırılması vs. hepsinin süresi 7 günden 15 güne çıktı ama paylaşılan güncellemelerde davayı vergi mahkemesinin 7 gün içinde karara bağlayacağı hükmünün değiştiğini görmedim. O başlık altında anlatılan tüm 7 gün ifadeleri 15 gün diye değişmiştir diye düşünüyordum ama bir tek o kısım 7 gün olarak kaldı öyle mi?
-
@islimbot Hocam ne diyorsun Kolayı var yaz google'a bul. Git araştır bul bana ne sataşıyorsun. Hadi sana başarılar.
uygunsuz üsluptan dolayı düzenlenmiştir
-
@paca08 ne şovu? Vergi çalışmayı sonlara bırakmıştım. Bu başlıkta paylaşılan güncellemeleri kitaba eklerken aklıma takıldı. İyi bildiğini söyleyen bir forum üyesine de sordum. Ne garip insanlar var, allah ıslah etsin, ne diyim...
-
Arkadaşlar kimsenin kötü niyeti yok kimsede iyi niyetinin kurbanı olmasın bakın ben ikinizdende bişiy öğrendim önemli olan kendimize ve başkalarına bişiy katmak uzatmanın anlamı yok sınava az kaldı moralleri bozmayalım
-
@bunekadarçalışma Burdaki şovmenler moralimi bozamaz kardeşim merak etme. Kafama bile takmadım. Herkese bol şans başarılar dilerim.
-
@fc-real-gdp
Ben de şöyle oluyor. Oturum açılıyor, ilk soru açılıyor ama soruyu okumaya fırsat olmadan sürekli yükleme yapmaya çalışıyor. dolayısıyla hiçbir işlem yaptırmıyor . ben yarın tekrar deneyeceğim. -
@paca08 Ne şovu arkadaşım insan gibi bir şey sorulmuş kendi kendine triplere giriyorsun. Sınav stresi, gerginlik anlarım da biraz daha dikkatli olmak lazım.
-
Arkadaşlar kendinize gelin. Buraya tartışmak için değil, sınav amacıyla üyeyiz. Yapmayın. Yakışmıyor.
-
lütfen şovunuzu sınavda yapınız islimbot hocam
burası devlete meydan okunacak yer değildir -
Ey forum ahalisi sınava kalmış 5 gün bırakalım birbirbirimize laf yetiştirmeyi , daha sınavdan sonra o soru öyle değil böyleydi diye tartışacağız enerjinizi haftaya saklayın tatlı tatlı rekabetimize bakalım
-
@otuzyılsavaşı hadi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ey forum ahalisi sınava kalmış 5 gün bırakalım birbirbirimize laf yetiştirmeyi , daha sınavdan sonra o soru öyle değil böyleydi diye tartışacağız enerjinizi haftaya saklayın tatlı tatlı rekabetimize bakalım
Mesela osym nin sitesinde örnek e sınav var çözen var mı , varsa anlatsin nelere dikkat etmemiz gerekiyor
-
Sınava kadar her gece en kuytu köşelerde kalmış bilgilerden bir tanesi paylaşmak istiyorum arkadaşlar belki yararlı olur hepimiz için bu sayfayı daha verimli kullanmak açısından da anlamlı olur ilk dip not: oturumları yasak olan binalarda emlak vergisinin % 10 u ödenir.
-
Doğal Afetler nedeniyle binalarda emlak vergisi geçici muafiyeti 10 yıldır bu da ikinci dip notunuz olsun iyi çalışmalar arkadaşlar. .
-
@yigidooo bunun için ayrı başlıkta açılabilir derli toplu olur hem
-
Adi ortaklıklar ve banka şubeleri gelir ve kurumlar vergisi mükellefi olmamalarına rağmen kdv ve stopaj mükellefidir
-
Madem e-sinav yapacaklar sonuçları niye hemen açıklamıyorlar.
-
Vergi hukuku ve tvs için şu son hafta nurettin bilici'yi hızlıca okumanızı tavsiye ederim.