2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paca08 iyi niyetimle anlamadığım bir yeri sormuşken kötü niyete bağladıysan o senin kötü niyetindendir. Sohbetlik bir durum yok. Herkese başarılar dilerim. Sayfayı meşgul ettiğim icin herkesten özür dilerim...
-
ısrarla yanlış anlamaya devam ediyorsun paca08.
-
cemaat NAPIYORSUNUZ YA? bırakın laf yarışını da bi gkgy tekrar edin veya inkılap belki faydası olur.
-
60 doğru yetmeyebilir dimi arkadaşlar? Başkent Kariyer çözdüm hatalar dolu deneme de hepsi baskı hataları umarım sonraki denemelerde düzelecek
-
@rorschach159 hocam sonraki denemeler derken sinava 5 gün kaldı. sınavdan sonra mı çözeceğiz denemeleri.
-
Arkadaşlar ösym deki denemeyi çözebilen var mı bir türlü açamadım, chromedan filan da denedim.
-
Sınav yerlerinin bugün açıklanması gerekmiyor muydu?
-
@rorschach159 hocam sinavda kac doğru yeter şu an sadece Allah bilir çünkü bu sadece sizin başariniza bağli bi sey degil. Tüm adaylarin o anki basarisina bagli.
-
@rorschach159 hocam hiç netin sınırının kaç olacağı belli olmaz. Bu arada başkent denemeleri deme o denemeleri hazırlayanlar hiç mi kul hakkından korkmamışlar bilmiyorum. 90 soruluk bir testin 20 sorusu baskı hatası, yanlış sorular ve işin garibi aynı soruyu bit sonraki denemede sormalar falan hiç yakıştıramadım. Bence o kaynağı baz almak yanlış.
-
@zeta Sınavın yapilacagi hafta giriş belgesi aciklanir diyo hocam. Illa bugun degildi yani. Cok insan zor durumda kaliyo kimse ne otel, ne ulasim aracı ayarlayabiliyor. Sinav ilanindan beri aksakliklar devam ediyor. Bakalim sinavda nolcak.
-
@rintintin ben çözdüm kardeşim . Sayfa hiç ki açılmıyor ?
-
@fc-real-gdp 5 deneme 1i çözüldü kaldı 4 matematik hesabı basit
-
@attila-the-hun Hocam çok sevdiğim bi yayınevi idi aradım söyledim rezalet fotokopi ile çoğaltılmış gibi benim için bitti başkent kariyer
-
@terkiphatasi Devlet Bahçeli millet vekili listelerinden dolayı bizim sınavı unuttu galiba hocam
-
@timuçin sınavı başlat butonunun yarısı gözüküyor oraya tıklayamıyorum. Tüm tarayıcıları denedim.
-
@rintintin kardeşim sayfa boyutunu %75'e düşür yada dahada küçült bütün butonlar görünür.
-
@rorschach159 sonraki denemeler derken daha sonra da deneme çıkaracaklar diye düşündüm.
-
Motorlu taşıtlar vergisinde kullanılan ölçütler:
Otobüs, yaş ve oturma yeri sayısı
Uçak, yaş ve azami kalkiş ağırlıgi
Yat, yaş ve motor gücü
Otomobil, yaş ve motorun silindir hacmi
Helikopter, yaş ve azami kalkiş ağırlığı
Bu gece ki hatırlatmalar biraz uzun oldu ama neyse:) -
@yigidooo ben bugün daha başlayanadım çalışmaya geçe maliye tekrarım var gözüme ilişenleri paylaşırım bende
-
@tibeout eyvallah kardeşim sağolasın