2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@zeta, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kkbraydnn Bildiğim kadarıyla İstanbul'da tek bir e-sınav merkezi var o da Kağıthane'de.4. Levent Metrosunun dibinde yani ulaşımı baya kolay.
istanbul'da bir tane var. alinti yaptigim arkadasin dedigi gibi. Saphire'n yaninda kaliyor metro cikisi Saphire gore ayarlanacak.
-
Ankara aştiden ulaşım nasıl olacak bilen var mı
-
@rorschach159 Hocam aştiden gidecekseniz eğer belko otobüsleri var direkt esenboğa gidiyor ama sınav merkezinin orada durur mu bilmiyorum. Şöfore çubuk yol ayrımında durabilir misiniz diye sorarsınız. Bu olmazsa eğer sıhhıyeden çubuk otobüslerine bineceksiniz genclerbirlikli paylaşmıştı birkaç sayfa önce otobüs kodlarını oradan bakabilirsiniz.
-
@kilici o güne özel gama iş hanı önünden otobüs kalkacakmış her sınavda ösym öyle yapıyormuş. 30dk arayla kalkıyormuş ancak sapmalar oluyormuş erken çıkmakta fayda var diyorlar
-
Osym sayıştay hariç her şeyi açıkladı , sınav haftasının ortası geldi haala sınav tarihi yok piyasada , sanıyorlar ki sınava gireceklerin hepsi ankara istanbul izmirde oturuyor , bu kurumun her icraatı faul , her şeyi eline yüzüne bulastirmakta ilk sırada , bu e sınav olayı ile de şah idi Şahbaz oldu , bir de kalemin üzerine yazmazlardi mi emeğiniz emanetimizdir diye , bırak emeğimi imkanım olsa kalem ile silgi sana emanet etmem , sınav ücretinden tut da sınav sistemine , açıklanmasına , soruları yayınlamayan şeffaflık dışı bir uygulamaya neresinden tutarsan elinde kalıyor .. Bunun adı nedir .. oh bee ..
-
@can-mavi rahatladin mi valla dogru soyluyosun. Bi kere bu soru calinma olaylari sonrasi bu kurum lağvedilmeliydi. Ama nerdee....
-
@başmüfettiş daha tam rahatlamadim , eğer ki bugün açıklanmasına yarın sabah 9 da osym yi arayip onlara da saydiracagim , işte o zaman bi nebze rahatlarım
-
Çok az kaldı sınava neden şimdiye kadar açıklanmadı anlamadım hiçbir şey teşekkür ederim arkadaşlar
-
Daha once yine bir osym sinavinda sinav giris belgesini dahi aldiktan sonra basvurusu iptal edilmis biri olarak gerginligim aciklanmadigi her dakika artiyor biletimi de aldim insallah yine bir kursun yemem sistem o kadar igrenc ki sinavi kazanmayi falan da gectim girebilsem sukredecegim sadece gercekten. 3 gun sonra sinav yapacaklar ortada giris belgesi yok ne nasil yapilacak belli degil e-deneme diye bir sey koymuslar zaten ne aciliyor ne cozuluyor sinir stres sahibi olduk
-
Ya arkadaş sınava hazırlık bir dert... sınav parası, yol parası bir dert... sınav giriş belgesinin hazırlanması bir dert... sınav ssteminin değişmesi, sınavın açıklanması bir dert... yazılıya, mülakata girmesi bir dert... bu süreler boyunca çevre baskısıyla uğraşması bir dert... işsizlik bir dert... arkadaş genç yaşta insanı yüksek tansiyon hastası yapacaklar yemin ediyorum. Bu nedir yahu?
-
muhasebem sıfırken sınava başvurmuş bulundum gereksiz yere kavramlara falan baktım başka ne yapayım şu 4 günde sizce
-
@attila-the-hun mezun olduğum güne lanet ediyorum yeminle belim doğrulmadı o günden sonra hayat çok zor
-
@qrats mali analiz oranlara bak.
-
@maxmin 2 yıldır baş ağrısı da cabasi
-
@attila-the-hun
tüm o aşamalardan sonra mülakatın olumsuz olması nasıl bir dert..lanet bir dert..tansiyon hastası da yapar şeker hastası da bu süreç insanı..dua et :)) -
@maxmin
ben de doğduğum güne... -
Ya o değilde bir Allahın kulu çıkıp bu Ösymde neler oluyor demiyor? 15 Temmuzdan sonra dahi soruları çaldırdılar hala kurumda bi temizlik olmadı. Her yıl deli gibi para kazanıp bu paraları ne yapıyor? 4 cumhurbaşkanı adayı 550 vekil şaka gibi. Biride çıkıp demiyor bu öğrencilerinin eziyeti ne diye. Adamlar anayasa mahkemesi kararını tanımıyor ya. Kpss a grubunu 2 gün yaptılar her yerde sınav yok dışarıdan gelecek gariban ne yapacak diye düşünme yok herkesi zengin sanıyorlar galiba
-
@rorschach159 Normalde de gama iş merkezinin ordan geçiyor zaten ama şehir dışından gelecekler için aşti den direkt binmek daha mantıklı o yüzden söyledim.
-
@maxmin kardeş hayat mezun olduktan sonra çok zor işe girmesi ayrı zor işten sonrası başka bir zor anlayacağın bundan sonrası çok zor inşallah kazandığınız sınavlarda mülakatlarında geçersiniz oradan elenmek başka zor. Sınav kaybedince kendine kızıyorsun mülakat kaybedince bir muhatap bile yok beye ve kime koşacağını bilemiyorsun
-
@rorschach159
Hocam bu ülkede a grubunu çok görüyorlar fakire.
Mezun olduğu yıl iyi puan alsa sınava girse ilk mülakatı dahi geçse şans eseri 1.5 yılı buluyor. Üstelik dersane giderleri, sınav, konaklama vs hele ki 3-5 mülakat görene kadar karşılanamayacak derecede nerdeyse. Herkesin ailesi o kadar anlayışlı da değil çevremdekiler görüyorum baskı uygulanıyor maddi manevi.
Üzerine işi sadece Sınav yapmak olan kurum da görevini yerine getirmiyor.
Hakikaten burada hayatta kalmak savanada hayatta kalmaktan daha zor.