2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Merhaba arkadaşlar. Elinde vergi hukuku ve tvs değişiklikleri olan varsa link paylaşabilir mi acaba?
-
@postaci hocam yanlis gelmissin sen ptt sayfası b grubunda
-
@nişancı kpss a dan 80 alinca gaza gelip sayistayi deniyeyim dedim . konulari tam bitirdim derken 2 gün önce öğrendimki tvs ve vergi hukukunda degisikliklere gidilmiş.
-
@rorschach159 geçen sınavda yetmedi dostum, ama gerek muhasebenin eklenmesi gerekse soru sayısının azalması sonucunda bu sınav nezdinde düşme eğilimi de gösterebilir.
-
@sofuoglu geçen sınava 2015 de sınav olmadığı için giren sayısı fazlaydı.muhasebeyide hesaba katarsak bence 60 kurtaracak
-
@sofuoglu hocam e-sınav da performansı etkileyebilir.
-
-
arkadaşlar günaydın. daha önce konuşulmuştu sayfalarda ama tekrar bir netleştirmek istedim. forumda paylaşılan Maliye değişiklikleri notunda Sayıştayın TBMM tarafından görevlendirilen bir komisyon tarafından denetlenmesine ilişkin 79. madde hükmünün anayasa mahkemesi tarafından iptal edildiği yazıyor. yeni durum nedir bilgisi olan var mı? sayıştay ve TBMM nin mali denetimini kimin yapacağına ilişkin olarak?
-
Arkadaslar sayıştay denetçi yardımcılığı için giriş belgesi yayinlaniyor mu ilk defa gircem de o yüzden soruyorum
-
@rintintin ben sinav basvurunun basladigi ilk gunden beri acamiyorum osym nin denemesini.ne yaptiysam olmadi. tum tarayicilari denedim,boyutlari degistirdim,belki tarayicilarin eklentileri sıkıntı yaratıyordur dedim eklentileri kapattim ama sayfa yuklemesi bir turlu tamamlanmiyor.ilk soruyu goruyorum ama yukleme yaparken sayfanin ortasinda cicege benzer yukleme sembolu cikiyor ve ekran aktif olmuyor.
buarada sinav yerinin sectigimiz yerin disinda baska bir yerin cikma durumu var midir? ben istanbul sectim. istanbulda yer kalmamasi durumunda ankara veya izmir olarak yerin belirlenmesi mi olacak yoksa gun olarak mi farklilik olacak? cunku istanbul disinda bir yer cikarsa kesin olarak sinava gitmeyecegim de.
-
@uruk-hai öyle bir görüntü var hocam bakalım bekleyip görecegiz
@FC-Real-GDP aynen hocam onu söylemeyi unutmuşum, kesinlikle etkileyecektir, neticede bir çoğumuz için e-sınav ilk olacak ve uzun süre bilgisayara bakmak konsantrasyonumuzu da etkileyebilir -
Giriş belgeleri hâlâ yayınlanmadı işin içinden çıkamadılar herhalde. Osym nin total e-sınav kapasitesi kaç acaba
-
Doğru düzgün altyapı kurmadan e-sınav işine niye kalkışıyorlar hiç anlamam! E-yds den bile tam randıman alınamadı, sayıştay gibi kallavi kurumların sınavını e-sınavla yapacaklar peh!
-
Arkadaşlar YouTube de "ÖSYM elektronik sinav tanıtım videosu" var sınavdan önce birkaç kez izlenmesi faydalı olur diye düşünüyorum. Kolay gele...
-
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa e sınav a gireceğim sınav yerleri İstanbul olarak gözüküyor ama tam olarak neresi anlamadım İstanbul e sınav merkezi birtane mı var nerede giricem sınava.aydinlatirsaniz çok sevinirim
-
@kkbraydnn açıklandı mı
-
@kkbraydnn hocam biz daha kendimiz nerede gireceğiz onu bilmiyoruz
-
ÖSYM'yi aradım arkadaşlar. Büyük ihtimalle bugün, en geç de yarın açıklanacağı söylendi.
-
@kkbraydnn Bildiğim kadarıyla İstanbul'da tek bir e-sınav merkezi var o da Kağıthane'de.4. Levent Metrosunun dibinde yani ulaşımı baya kolay.
-
Ankarada nasıl ulaşacağız? Ankaralı arkadaşlar belko falan dedi ama daha kolay bi yolu var mı? Ösym arasak bilgi verirler mi?