2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Bizim isteklerimiz belli ama ben yine ÖSYM nin hiçbirini dikkate almayacağını ve sadece Ankara'da sınavı tekrarlayacağını düşünüyorum..Farklı şehire gönderilip mağdur edildik, sınav iptal edildi mağdur edildik, tekrar bizi Ankara'ya gönderirler ve tekrar mağdur ederler.
-
@rorschach159 Böyle bir şey var doğru birden fazla imza tek bir dilekçe ile dava açabiliyor diye hatırlıyorum tabi aynı taleplerle vs.
-
Şu an en adil çözüm en başta yapılması gerektiği gibi p48 ile doğrudan yazılı sınava çağırmak ve herkesin parasını iade etmektir. Tüm sınav tekrar edilirse sınavı geçerli olanlara, sadece Ankara'daki tekrar edilirse Ankara'dakilere daha büyük haksızlık olur.
-
Sayıştay'ın kendi sınavını kendisi yapması gerekiyor.
-
@seydialireis hangi yılın kpss puanı esas alınacak Hocam? 2018 p48i beklenir mi ? 2017 deseniz ben dahil birçok kişi bu sınava kpss şartı yok diyr hazırlandı. Onca emek ne olacak.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınava katılan kişi sayısını bitirene kadar elektonik ortamda sınav yapacaklar birbirine denk zorluk seviyesinde farklı soruların çıkacak olmasını adil buluyorum
yukarıdaki iletiyi yazan birine söyleyeceğim tek şey: "boş konuşuyorsun" boş konuşuyorsunuz.
-
@harmenihas Kpss şartı vardı kardeşim. Hedefimi p48 olarak belirlemistim. Ayrıca şu sınavda ne yapılırsa yapılsın tam olarak adalet saglanamayacak. Ben sadece önerimi belirttim.
-
@wasp61 Hocam ayağa kalkma kısmına bir yere kadar katılırım sonra mecbur kalkarsın yüz kişilik salonda 50 kişinin ekranı açılır 50 kişinin açılmazsa mecburen bir süre sonra ekranın acilmadigini belirtmek için ayağa kalkarsın acil durum planları olmadığını da görünce paniklersin acaba sınav başladı mi? 3-5 dakika geç açılınca aynı saatte mi bitecek? Ekranlara restart atılıyor oturum yenileniyor soruları okuyanların süresi sıfırdan mi başlayacak ? Denetmenlerinde bir çok konuda çaresiz kaldığını görünce üstünde herhangi bir anons olmayınca ayağa kalkmayı bırak insanın oradan ÖSYM ye kadar MARATON koşası gelir aklında ise şu soru KAÇ PARA ULAN BIR SERVER
-
@seydialireis vardı ama ilanda açıkça olmadığı belliydi. Bu saatten sonra sınav iptalinin ardından kpss şartı getirilmesi ancak yeni mağduriyetlet doğurur. Ha bir p48 puanı olamayanların da sınava girebiliyor olmasına içerlenenlerin yüreğini soğutur.
-
@harmenihas Haklısın, tam olarak adalet saglayacak bir yol yok.
-
@fc-real-gdp kaç ay önce yazdığım yazıyı çok mu aradın arkadaşım işşiz misin yav sen hahahah
-
@seydialireis p48 i olmayanlar ne yapacak? haksizlikla mücadele ederken yeni haksizlik yaratilmaz
-
@rootofallevil yav kardeşim sen böyle bir adam değildin ya. Bu ara trollüğün tuttu
-
@rootofallevil en az sizin kadar işsizim. birbiriyle çok tezat şeyler söylüyorsunuz.
-
Bak arkadaşım bunun olur yolu sınav komple iptal edilecek, kurum sınavını ya kendisi yapacak ya da ösym yapacak olursa eskisi gibi kağıt ortamında optik forma işaretlemek suretiyle yapılacak. Dünkü rezalete katlanmak zorunda kalanların müspet-menfi zararları karşılanıp sınav ücretleri kendilerine iade edilecek ve yapılacak olan yeni sınavın ücreti daha düşük olacak
-
@fc-real-gdp ben o iletiyi başvuru sayısı e sınav merkezinin kapasitesini aşarsa diye yazmıştım ama gördük ki başvuru sayısı öyle yüksek bir sayı çıkmamış
-
Eğer ösym yaptığı fiil nedeniyle idarenin sorumluluklarından biri olan tazminat yükümlülüğünü(şehirdışından gelenlerin masraflarını vs) yerine getirmezse anayasada da idare hukuku derslerinden de idarenin sorumluluğu ilkesini kaldırsınlar. Boşuna bilmeyelim!
-
@postaci ösym 2017 kpss başvurusu alırken aynı zamanda sayıştayın p48 ile alacağını söyledi be o gün hiç kpssye girmeyecek olan insanlar sayıştay p48 ile alacak diye sınava girdi ve ilk 225e girmeye çalıştı. Sonra sanki hiç böyle bir duyuru yapılmamış gibi kpss bir daha telafuz etmedi kurumlar, balık baştan kokmuştu hocam o yüzden bu p48den yana sıkıntımız var. Bu sınavın neresinden tutarsak tutalım elimizden kalıyor görüldüğü üzere. Allah bize sabır versin.
-
Kpss şartı geçen yıl apar topar konuldu o zamanda tartışmıştık sahsen baraj olursa 70 olacağını burada amacın bilgiden ziyade Ösym hasılatı veya öğrencinin güvenlikli sınav salonlarından birine giriş çıkış yapılarak sınav güvenliğini biraz daha sağlamaya yönelik olabileceğini düşünmüştüm. E-sınav merkezinde yapılması planlanınca kpss puanının pek bir hükmünün kalmadığını ondan düşünüyorum. Kpss şartı olsa bile p48 ya 70 ister yada Kpss ye girmiş olmak bile diyebilir
-
@postaci Kardeşim tekrara düşürüyorsunuz beni. Tam olarak adalet saglanamayacak, en adil çözüm bulunmalı diyorum.