2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Kamu bas denetcisine yazmak daha etkili olmazmi ??
-
@zanzinho Ben oraya da yazdım, sizler de yazarsanız dikkate alırlar belki. BİMER ve CİMER, direkt ÖSYM'ye ilettiği için başvuruyu pek etkili olmuyor maalesef.
-
Karalama kagıdı arasında soruların cevabı çok rahat verilebilir burda da açık bence
-
@fiscaldrag sayıştay 'a da yazdınız mı hocam? Gerçi geçen sefer bize geri dönüş yapmadılar ne olumlu ne olumsuz
-
@möözun Yazmayı düşündüm ama söylediğiniz nedenden ötürü yazmadım. Yarın arayabilirim.
-
Bence en mantiklisi kamu denetciligi kurumuna yazilmasi
-
Arkadaşlar ÖSYM yarın açıklama yapar mı ve hala sinav için ankarada bekleyenler var mı? Ona göre istanbula dönme işini birkaç gün erteleyecegim.
-
@zwasp evet
-
@veda çok iyi ya
-
o değil de ÖSYM bu sefer kalemlerin üzerine ''Emeğiniz emanetimizdir.'' yazmamıştı. İlginç.
-
@herhangibiri pardon dostum yanlış yere yazmışım
-
@qrats danışmanın uyarısından anladım
-
@beveridge-eğrisi ben döndüm hocam pazartesi iş başı yapıcam. Hem dava açıcam danışaya anayasa mahkemesine maddi manevi tazminat ösymye tazminat ödetirsem tarihe geçerim
-
Aslında ösym nin sınav ücretlerini direkt iade etmesi lazım . Çünkü kimisi belki girmek istemeyecek, kimisi de tekrar buralara kadar tekrar gelme durumu olmayacak. Malesef ben iade gibi bi durum olmayıp, direkt bu sınav yapamayanları sınava girmeye mecbur bırakacaklar gibi düşünüyorum.
-
@möözun osym nin itibarı zaten yoktu da sayıştay in itibarina yazik oldu .
-
Sayıştay gibi asil bir kuruma yazık oldu. Üzüldüm.
-
@rorschach159 Dava açma şu aşamada en mantıklı şey, aksi sonuçta kendi cebimden ödeyecek olsaydım yani bir işim olsaydı kesinlikle ilk yapacağım iş dava açmaktı.
-
@shady1 Sayıştay o protokolün altına imza attığı an benim için baya bir itibar kaybetmişti ama hata yaptık o protokole rağmen başvurduk. Tabi sebepler sebepler...
-
@zümrüdanka hocam sayıştay'ın asilliği eskindendi. ösym ile böyle absürt bir protokolü imzalayan sayıştay da en az ösym kadar kabahatli.
-
@plansız eğer dava kabul olursa sizde katılabiliyorsunuz arkadaşlar. Eğer abimi ikna edersem bilgileri burda paylaşırım katılırsınız