2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@victory-carleone Hayaller de olmasa ne yaparız
O zaman ben de burdan ösym ye birde şu şekilde sesleneyim her yolu denedik :))
https://www.youtube.com/watch?v=GztZDKv7Ox4
hayat iyi olsun dedim... bütün ülke rahat olsun dedim... BİLGİSAYARLARda birazcık dinlensin :)) bişey diyim mi kilitli dolaplar, x-rayler, yüz tarama hepsi gerçekti biliyon mu :))
o zaman niye böyle yapıyosun, yeter artık artık ösym! istediğimiz yerde, istediğimiz zamanda, istediğimiz şekilde sınava girelim :)) Herkesi rahat bırak ösym!!!
-
@plansız söylediklerinin altına imza atarım hocam
-
@1umut kardeşim sınav iptal olsun diye dua etmedim ama sınav günü yanında kaldığım arkadaşım evden çıkarken "kanka sen bir gitte bu sınav iptal olur" dedi çıktım hemen aradım ne şom agizlisin diye . Zaten protokol yayınlandığı günden beri bir karmaşıklık mevcuttu.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@maxmin hocam bizim test sınavı sayıştay yazilidan sonra yapılacak bu takvime göre. esenboğa'dakileri direkt yazılıya alacaklar sonra teste ilk 225'e girenin yazılı sınavını da okuyacaklar. ben bu sonuca ulaştım
Bu işin sonunda haklı çıkacaksın galiba hocam
-
Soruları Toplayan oldu mu grupta ?
-
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3977/sayistay-eleme-istanbul-izmir-soru-paylasimi
Sayfa aralarında paylaşmışlar hocam @Sucuklu_Oralet
-
bimer de cimer ile aynı cevabı göndererek beklentiyi boşa çıkarmadı hayırlısı bakalım.
-
Detaylı maliye pdf si olan var mı?
-
Haala bir açıklama yok , her şeyi savsaklayan osym bunda da şaşırtmadı..
-
@can-mavi Aslında konuşmadıkları her dakika iptale dair ümidim artıyor ama yine de erken sevinmemek lazım.
-
@plansız olması gereken sınavın tüm adaylar için ertelenmesi ve en kısa sürede tekrarlanması , açıklanmayan her gün ben de "acaba bu sefer osym nasıl bir saçmalık yapacak" diye düşünüyorum
-
@can-mavi sayistay yazili sinaviyla universitelere giris sinavi cakisinca yazili sinavi agustosa almislardi.bu sinav en erken agustosta yalilir o zaman da adaletsizlik olcak eger herkese yeniden yapilmazsa
-
@can-mavi adamlar puan toplamaya çalışırken böyle bir şey yaşanınca vites yükselttiler. Yarın bir gün kurum sınavlarının sorularını da yayımlarsa şaşırmam. Yeni başkandan biraz ümitliydim açıkcası ama bu olay hiç yaşanmamış gibi davranınca ondan da ümidi kestim. İnsan bir özür diler,bir açıklama yapar. Bu kadar insan haber bekliyor. Hiç oralı değil.
-
@ofa hocam @Aslan-Reyiz baya bir not paylaşmıştı bir bakın isterseniz.
-
@can-mavi Bugüne kadar yaptıkları sizin düşüncenizi haklı çıkarıyor tabi. Daha en başta "Esenboğa için ertelenmiştir" şeklinde bir açıklama yapılmamalıydı. Sonrası tamamen soru işareti oldu. O açıklama bile ciddiyetsizdi bence, alelacele yapıldı sonrası tam bir muamma.
-
ya askerlik geliyor. plan yapıyoruz. ya olmazsa diye başka sınavlar var kpss var. yüksek lisans var. ÖSYM HADİ BARİ TARİH VER
-
Dostlar herkese Merhaba. Bugün gelen haberleri paylaşayım Sayıştay'dan. Haberler şöyle;
Sınavın herkes için İptal edilmesi konuşuluyor. Bu yönde Sayıştay'ın istek ve yaklaşımı. Buna göre bir tarih belirlenmiş, sınav herkes için iptal edilerek 7 Temmuz'da yeni sınav tarihi duyrulacak ve Temmuz sonu, Ağustos başı gibi yeniden sınav yapılacak.
Sınavın Elektronik ortamda mı yoksa kağıt ortamında mı yapılacağı konusu henüz netleşmemiş. Bu konuya dair ilgili duyuruya kadar bir yöntem belirlenecektir.
Yeni sınav dışardan yeniden başvuruya açık olmayacak, mevcut sınava başvuran adaylar için yapılmış başvurular üzerinden sınav tarihi duyrularak sınav gerçekleştirilecekmiş.Bilgiler böyle dostlar, yeni bilgiler geldiği takdirde paylaşacağım.
Hayırlısı olsun hepiniz için.
-
@paretowilfredo bu sinav sayistay tarihine kara leke olarak gecmistir heralde degil mi hocam
Osym de sayistay da haketti bunu ama. Protokolden belliydi bi seylerin ters gittigi. -
@paretowilfredo abimden gelen bilgilerde böyle. İptal edilecek ve kağıt optik üzerinden olabilir galiba istekleri öyleymiş