2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar kusuruma bakmazsanız @zanzinho ya sığır diyebilir miyim?
-
@1umut 0 312 295 3000 bu numarayı aradım lütfen herkes arayıp durumu anlatsın bence en etkili yol şuanda Sayıştay harekete zorlamak
-
Herkes o kadar haklı ki. Hayatımda kalabalıklarda herkesin belli konularda net haklı olduğu böyle bi durumu yaşamamıştım. Nerden baksan tutarsızlık. Benim gibi binlerce yetimin bedduasını aldı ösym daha sınava gelmeden oruçlu ağzımla öyle bi beddua ettim ki normalde huyum değildir ama adamı artık delirttiler. Umarım istifa etmeyi düşünmedikleri o koltuklar mezarları olur. Çocukları aileleri bizim yaşadıklarımızın binlerce katını yaşarlar
-
Arkadaşlar ösym’i aradım en kısa zamanda açıklama yapılacak diyo. Bunların kısa zamanı 1 haftayı bulur. Açıklayan adam dün de bugün de açıklardı. Anlaşılan bu sınav bu hafta olmaz.
-
@özer aynen hocam, söylediklerinize imzamı atarım.
-
Maliye'de bir Soru Vardı, Hangisi Elekronik Ortamda Yapılmaz ?
A) E-Sınav
B) Yoklama
C) Tebliğ
D) Uzlaşma
E) BeyannameBana Göre "Cevap:A" ÖSYM göre "D"
-
@sucuklu_oralet reis ben uzlaşma dedim elektronik ortamda yapılmaz mükellefin vergi dairesine gitmesi gerekiyor
-
ironi nedir ? diye de sorsalardı keşke
-
@yigidooo hocam cevabı @Sucuklu_Oralet vermiş tartışmaya kapalı bir soru.
-
@kadrolu-öğrenci ezbere konuşmak? nerede ezbere konuştum ben onu bir söyler misin merak ettim? ben sistemdeki gereksiz ikilikten bahsediyorum niye bu kadar atarlandın ayrıca asıl konumuz olan iptal mevzusu zaten sayfalarca konuşuldu ve konuşuluyor. beynin aynı konumdaki iki farklı konuyu takip etmekte güçlük mü çekiyor?
-
@yasaklı birader sen sınava girdin mi?
-
@fc-real-gdp :):)
-
@casanova ya ne diyorsun arkadaşım sen. Ben Artvin'den geliyorum zaten önceki yazdıklarımı oku sonra bana burda bencil vs hakaretler et. 1 hafta içinde olmayacağının ben de farkındayım. Öyle yazmamın sebebi çocuk 3 ay sonra olsun oh hem konularımı tamamların ihihii havasında. Ona tepki olarak yazdım.
-
Arkadaşlar sınav iptal olacak ankara için katılımın yine 4500 civarı olacağını sanmıyorum tekrar başvuru almayacaklarina göre 3500 civarında katılımın olacağını saniyorum çoğu kişi tekrar gelmez sinava
-
Arkadaşlar hadi 45 saniyede ortak metnimizi BİMER'leyelim. Çok vaktinizi almadan yapacağınız birşey hakkaniyeti sağlamak için bir adım olabilir.
-
@casanova saçma sapan yorumunuzu okudukça sinir oluyorum ve bir şeyler yazma gereği hissediyorum. Ben sizin adalet veya çözüm istediğinize inanmıyorum. Siz suçlayacak biri, asılsız ithamlarda bulunacağınız bir ortam arıyorsunuz.
-
@yasaklı adam sınava girmemiş gelmiş burada ezbere konuşuyor. madem girmedin sınava da ne diye kelime kalabalığı yapıyorsun. milletin zaten morali bitmiş. burada dır dır yapma arkadaşım. yok aynı konumdaki iki farklı konuymuş, bilmem neymiş.
-
@kadrolu-öğrenci birader o arkadaş het başlıkta tartışma çıkarıyor. Boş ver. Takma bence.
-
@kadrolu-öğrenci sınava girmedim sınava girmeyenleri bu başlıkta aranıza almıyor musunuz?
-
@yasaklı birader sen sınava girmedin diye, şimdi bu alımı iptal etsinler de senin kpss puanın var diye sırf senin keyfin için kpss p48'i olanları mı alsınlar? neden milletin aklını karıştırıyosun? bir tek kendini mi akıllı sanıyosun sen? milleti kendi amacın doğrultusunda manipüle etmen uzaktan hiç anlaşılmıyor. bence kendini fazla zeki sanma.