2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Sınavla alakam yok ama bu yanlışlar silsilesi beni de üzüyor. Başbakanlık uzmanlarından isteyenlerin bu kuruma geçirileceği konuşuluyor, böyle bir şey olması durumunda sayıştay alımlarının uzun bir dönem olmayacağı değerlendirilebilir mi?
-
Bir kaynaktan başbakanlık uzmanlarının alınmayacağına dair duyum aldım lagvedilen kurumdakilerin maaşları sayıstaya eşitlenecek falan dedi inşallah alınmaz alınırsa birkaç dönem sınav beklemem kendi adıma
-
ösym sınavda bi sıkıntı olmamış gibi sayıştay test ve sayıştay yazılı tarihlerini hala sınav takviminde gösteriyor. ne utanmaz bir kurum oldu böyle.
-
@paretowilfredo baskan ayin 7.sinde sinav tarihi belli olur demistin zaman yaklasiyo duyum sabit midir acaba?
-
@paretowilfredo
ve 7sinden once belli olma ihtimali yok mu:((((((
Ona gore ziraate basvurmayacagim. Paraciklarima cok uzulurum ayni gun olursa:( ziraat son basvuru 6si -
@1umut ziraat para yatırma son tarih 6 sı başvuru tarihi son gün 9 u saat 24 e kadar
-
@don-pablo evet de sonucta para gitmis olcak 6 sina kadar aciklanmazsa.
Basvurmasam da geri alamam ki:( -
Facebookta birisi sayistaydan birinden duydugunu ve sinavin 12sinde yazili sekilde olacagini yazmisti birkac gun once. Dogrulugu varmidir bilmiyorum
-
@1umut sınav 12'sinde yazılı olamaz zaten 2 gün yazılısı ayrıca o kadar adama yazılı yaparlarsa 2019 da açıklanır sonuçlar Büyük ihtimalle ösym takvimindeki eskiden kalmış düzeltilmemiş olan 2.aşama için olan sınav tarihini görüp duyum demiş
-
@maxmin ay hocam pardon yazili derken kagitli sekilde iste, e sinav formatinda degil demek istemistim. O arkadas oyle demisti iste de ben yanlis ifade etmisim. Yoksa evet mumkun degil aciklanmaz
-
Dostlar aynen gecerli bu haber benim nezdimde. Duyum verilen bir zaman varken tekrar sormak anlamsiz. Olur da haber gerceklesmezse sorma hakkimizi kullanmak daha mantikli. O nedenle bekleyelim.
-
@paretowilfredo duyumu veren “7si gibi” mi dedi, yoksa direk 7 mi dedi? 6 sindan once aciklanma ihtimali olamaz mi:(
-
@1umut hocam 7 cumartesi gününe denk geliyor. 6'sında olabilir açıklama. 7'den hareketle 6 diyorum, bi bilgim yok bu konuda.
-
Ayın 7'si ösym tarafindan sinav tarihi duyrulacak dendi.
-
@fc-real-gdp ben de ayni umutla 6sini bekliyordum. gerci paretonun duyumda kesin tarih verilmis ama bakalim:(
6sinda oglene kadar bekler sonra yatiririm parayi:(
Yanarsa da soguk su icerim,napiim:( -
Başvuru sayısı fazla olması durumunda iki gün olarak duyurdular o yüzden cumartesi günü olmuştu sınav, şuan sınava yeni katılım alınmayacaksa tek günde yapılacak demekki. Tek gün yapılacak sınavı pazar günü dururken cumartesi gününe koymaz bence ösym.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dostlar aynen gecerli bu haber benim nezdimde. Duyum verilen bir zaman varken tekrar sormak anlamsiz. Olur da haber gerceklesmezse sorma hakkimizi kullanmak daha mantikli. O nedenle bekleyelim.
tripler tripler kizma reyiz napalim osym bu hale getirdi bizi;)
-
Eğer ösym 7’sinde açıklayacak dendiyse duyuma falan gerek yok. Ben direkt söyleyeyim değil değil 7, 17’sinde bile o sınav tarihi açıklanmaz.
-
@paretowilfredo Tahmininizce kaç gün süre verirler sınav için? Bir türlü adapte olamadım açıkçası yapılacak sınava. Kpss yaklaşıyor olmasa kitap açasım yok ya..
-
Pareto şimdi doğuş reyisin coştuğu gibi coşacak çok soru sormayın