2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@terkiphatasi Estağfurullah dostum ama artık araştırma tarzıma aşina olmanızı umuyorum. Yoksa anlıyorum tabi ki sabırsızlığınızı ve heyecanınızı. Eh biz de insanız biraz soğuk bir tavırla yazmışım okuyunca tekrar farkettim. Her günümüz aynı değil bizim de son dönemler stresli ve gerginim sanırım biraz.
-
@harmenihas Yaptığım açıklamada Ağustos ayı başına işaret edildiğini söylemiştim dostum, şahsi fikrim olarak da Klasik sınavın tarihi olan 11-12 ağustosu söylemiştim. Halen de böyle düşünüyorum.
-
@kilici O öfkeyi bende ancak ÖSYM uyandırır dostum. Bu kadar uygulama belirsizliği olan bir kurum malesef nahoş kelimelerle anılmayı sanıyorum kabullenmiş artık.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi Estağfurullah dostum ama artık araştırma tarzıma aşina olmanızı umuyorum. Yoksa anlıyorum tabi ki sabırsızlığınızı ve heyecanınızı. Eh biz de insanız biraz soğuk bir tavırla yazmışım okuyunca tekrar farkettim. Her günümüz aynı değil bizim de son dönemler stresli ve gerginim sanırım biraz.
Biz senin samimiyetinden suphe etmiyoruz umarim hepimiz icin hersey yoluna girer kendine iyi bak
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@fc-real-gdp ben de ayni umutla 6sini bekliyordum. gerci paretonun duyumda kesin tarih verilmis ama bakalim:(
6sinda oglene kadar bekler sonra yatiririm parayi:(
Yanarsa da soguk su icerim,napiim:(Sınav, para, soğuk su beraber bir muhabbetin içinde geçince aklıma bir süre sınav çıkışında soğuk su satan amcamız gelecek umarım Sayıştay'a verdiğimiz paranın üstüne de soğuk su içmeyiz, pişman ettiler başvurduğumuza zaten.
-
11 Ağustos olursa çok sınavla çakışır inşallah 12 Ağustos olur
-
@rorschach159 inşallah 19 ağustos olur o da olmazsa 5 ağustos
-
Troll...
-
osmandur allasen zaten ortalık karışık.
-
Troll...
-
Arkadaşlar merhaba, Sayıştay sınavının ne zaman yapılacağı ile ilgili herhangi bir haberi, duyumu vs. olan var mı? Bugün ziraat sınavı için para yatırmanın son günü
-
Arkadaslar sayistaydan posta tebligati alan varmi?
-
@ikiyüzonaltı ne diyolar hocam
-
Merakla bekliyorum sehir disinda oldugumdan memlekete gitmis
-
@ikiyüzonaltı Ben almadım ama size posta mı geldi ? Sınava nerede girmiştiniz ?
-
@22121121 İstanbul . Kimseye gelmemesi beni korkuttu acaba diskalifiye edilecek bisey mi yaptim diye? Ama kendimden o kadar eminim ki gayet dikkat ettim olumsuz bir hareketim olmadi.
-
@ikiyüzonaltı Allah korusun sınavınızın geçersiz olması durumunda zaten geçse ösym geçer iletişime. Farklı bir durumdur.
-
@ikiyüzonaltı Öyle bir durum olsa posta ÖSYM den gelirdi o yüzden sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Aklıma daha farklı şeyler geliyor hocam ama bekleyelim biraz belki alan başkaları vardır.
-
Ptt sayistay evraki diye korkudan pederime bile vermemisler sayistayin şeklinin disarida ki etkisini gormus olduk bu sayede
Sayistayi Aradim sordum arkAdaslar bilgi edinme ile alakali olarak gonderilmis . Bimer e yazan herkese gonderilmis yada gonderilecektir muhtemelen -
Troll sebebiyle kaldırılmıştır.