2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@mülkiyelibiri evet
-
@mülkiyelibiri Bir zamanlar yazdıklarımızı düzenleyebiliyorduk forumda.Güzel Günlerdi
-
Sınav günü ösym, şehirdışından gelenlerin mağduriyeti giderilecektir diye anons geçmişti. Onunla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı bir daha. Benim gibi birçok kişi için yeni sınav da şehirdışında olacak. Yeni bir konaklama ve yol masrafı yani. Bu konuda ösym’ye başvuran oldu mu?
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@onuktekin @Sucuklu_Oralet CİMER'den bile etkili derken sanki CİMER etkili gibi olmuş. CİMER'den etkili olabiliyorlar.
26 mayıs 2018 tarihinde uygulanan Sayıştay denetçi yardımcısı adaylığı sınavı Ankara e- sınav merkezindeki bazı aksaklıklardan dolayı iptal edilmiştir. İptal işlemi yalnızca Ankara e sınav merkezinde
sınava giren adaylar için uygulanmış diğer sınav merkezlerinde ise sınav tamamlanmıştır. Ösym tarafından 10 temmuz 2018 tarihinde yapılan duyuruya istinaden sınavın tekrarı 12 ağustos 2018 tarihinde yapılacaktır ki bu tarihte Posta Telefon Telgraf A.Ş. nin sınav tarihiyle çakışmaktadır. Ankara e- sınav merkezi dışında sınava giren adaylara da hak tanınmış ve 12-18 temmuz tarıhleri arasında sınav merkezi tercihi yaparak sınava alınmalarının önü açılmıştır fakat yukarıda da belirttiğim gibi Posta Telefon Telgraf A.Ş.nin sınav tarihiyle çakışmaktadır ve bu durum adayların sınava girmelerinin önünde bir engel oluşturmaktadır. Bu nedenle bu talebimin Ösym'nin yetkili organlarında değerlendirilmesini talep ediyorum.
Böyle bir yazı yazdım arkadaslar cimere bakalım ne cevap gelecek... -
@grkm48 Cimer,Akim ve ptt ye ayrı ayrı yazdım hocam.Ben de cevap bekliyorum.
-
Arkadaşlar ben de dün dediğim gibi mail attım. Ancak ne kadar çok o kadar iyi. Lütfen sizler de 2-3 dakikanızı “sadece kopyala yapıştır” yaparak 1 senelik çalışmalarınızı kurtarmak için bir adım atın.
-
Ben sınavı tamamlamıştım. Cevaplara baktım. O gün vmy’ye gireceğim. Şimdi sınava girmezsem sıkıntı olmuyor değil mi?
-
@minsipo sınava nerede girmiştiniz hocam
-
@kombassankoma izmir kardeşim.
-
@minsipo o zaman sıkıntı yok hocam
-
Dostlar tüm mağduriyetinizi anlatmaya çalıştım. Elimden geldiğince haksızlığı ve adaletsizliği dile getirmeye özen gösterdim, sizler de bu yazıyı yayarak biraz daha ses getirebilirsiniz sosyal mecrada.
-
@paretowilfredo Aynı gün PTT'nin de sınavı var hocam.Onu da eklerseniz daha iyi olur.
-
@onuktekin Ekleriz dostum, ancak daha önemli olan şey aslolarak bu sınavın ilk sınavla birlikte değerlendirilecek olması. Bu yönden ön planda olmalı bu haber diye düşündüm, vurgumuz da o yönden olsun mümkün mertebe.
-
Kimsenin umrumda yaşadığımız herşey bize müstehak. Biz devletimiz için dışarda bile bişeyler hayal ederken devletimizin bi bu kadar dışarda bırakması akıl almaz. Terörist olup dağlara mı çıksaydık yoksa hırsız olup hapis mi yatsaydık? Nasıl yaranacağız biz bu devlete? Ben çok sıkıldım ve kırıldım.
-
Ben girmiyorum ama mağdur olan arkadaşlarım var onlar için bugün tek tek mail attım cimer'e sayıştay'a ve ösym'ye. Ösym'den aldığımız bilgi ellerinden bir şey gelmediği ve sayıştay başkanının yapabileceğim bir şey yok demesi durum budur. Ne yazık ki...
-
@north-remembers hocam sayıştay'ın yapacağı şey ileriki yıllarda yapılacak olan sınavları başka bir kuruma yaptırmak. koskoca sayıştay'ın elimizden bir şey gelmiyor demesi saçma.
-
@fc-real-gdp yani mantıklı bir çerçeveden bakmak istiyorum ama olmuyor elimizden de bir şey gelmiyor. Biz okuduk çalıştık didindik bir avuç kadro açılıyor zaten asıl amaç öğrencinin yanında olmak ama görünen köy kılavuz istemiyor maalesef
-
ÖSYM Aday İşlemleri sayfasında Sınav başvurusunu göremedim, halbuki 12-18 Temmuz arası başvuru yapılacak yazıyordu kılavuzda!
-
@crdnl84 hocam 26 mayıs sınavına başvuru 16.00'da açılmıştı.
-
ÖSYM Başkanlığı: ÖSYM'nin Adaletsiz Uygulamaları Son Bulmalı - Kampanyaya imza ver! https://chn.ge/2N9nq37 @ChangeTR aracılığıyla Arkadaşlar imzalayıp Twitter'de Fb'de paylaşalım.