2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@fc-real-gdp bekleyelim o zaman hocam..
-
Arkadşlar ais de başvurularım da sayıştay 2 gözküyor 12 ağustos için il tercihi yapılmamış şekilde
-
sistem açık arkadaşlar. başvurularım seçmesinde sayıştay-2 adında bölüme başvuru güncelleme koymuşlar.
-
ÖSYM adaylara sms yollamış. İşi sıkı tutuyor demek ki...
2018 Sayistay Baskanligi Sayistay Denetci Yardimcisi Adayligi Eleme Sinavi hakkinda www.osym.gov.tr internet adresinden duyuru yayimlanmistir. Bilgilerinize sunulur. B001
-
İstanbul Avrupa yakası niye yok
-
Evet bende tarihler değişti şandım ama aynı yazı
-
@odtüsbky hocam sıkı tutuyor da yapamadığını e-sınavdan daha saçma bir telefi sınavı yapacak. bu kadar saçma bir kararı nasıl alırlar hala akıl sır erdiremiyorum.
-
@fc-real-gdp TOEFL gibi puan sınavlarında her adaya farklı soru sorulmasında kullanılan eşdeğer soruların olduğu bir soru havuzu var diyor Yüksel Bilgili. Bu sınav içinde aynı şey geçerli ve bu yüzden haksızlık olmaz diye düşünüyor. ÖSYM'nin de kendisiyle aynı görüşte olduğunu anlattı. Sıralama sınavıyla puan sınavı arasındaki farkı anlayamamaları çok kötü.Bu sınav da iptal olursa artık ne yapacaklar merak ediyorum.Olan diğer sınavları kaçıranlara olacak yine.
-
@onuktekin yüksel bilgiliye sormak lazım ricardonunun tahıl fiyatı sorusuyla eş değer nasıl bir soru soracak mış ÖSYM
-
@görünmez-el ÖSYM'yi yöneten, sınavı bu hale getiren bu kafa işte.Anlatmaya çalışanı da dinlemiyor.O kadar inanmış ki bu konuya...
-
@görünmez-el hocam bu sefer ricardo'nun hububat fiyatını sorarlar.
-
12 Ağustos'da SMM sınavı da varmış
-
@onuktekin hocam yerel seçimlerde 12 ağustosa alınmasın
-
@fc-real-gdp Almazlarsa ayıp olur artık
-
Şu kadar sınav art arda geliyor kimse sesini çıkarmıyor.Böyle kabullendikçe daha çok vururlar bize.Yarın bir gün uzmanlıkları mühendislere,öğretmenlere vermeye başlarlarsa hiç şaşırmayın. Gerçi hoş şaşırmayacak, susup kabullenecek kişi sayısı daha fazla.
-
@onuktekin Hocam ne yapılabilir ki? Daha ilk sınav akşamında sınavın kısmi değil komple iptal olması yolunda Twitter'da ve çeşitli mecralarda etkisi olmayacağını bildiğim halde BİMER, CİMER gibi alanlarda bir çok arkadaş gibi ben de çaba harcadım. Lakin hiçbir şekilde dikkate alınma durumu söz konusu olmadı. Ki olma ihtimali çok ama çok zor nitekim sayımız çok az çünkü. Şimdi yapılan uygulama kesinlikle doğru değil ama tepkilerimiz sonuç vermiyor. Zaten CİMER gerçekten çok fazla işlevsizleştirilmiş durumda, bana kalırsa öncellikle CİMER'i CİMER'e şikayet etmeli. Nitekim şu anki mekanizmada CİMER Kuruma şikayeti iletmek, Kurumdan sabit alışılmış bir cevap vermekten başka bir şey yapmıyor. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuya el atar. Keza BİMER ilk kurulduğunda gerçekten etkiliydi, sonrasında maalesef bürokrasinin kötü huylarından nasiplenmeden geçemedi.
Her zaman söylediğim gibi inşallah birgün "politika kabullenici" değil "politika yapıcı" konumlara ulaşabiliriz. O zamana kadar yapmamız gereken şey çalışıp dua etmek.
-
@murky Hocam şu konudan mağdur olanların yarısı bile şu başvuruları yapmıyor.Kabullenmişler durumu.Şuraya bir tane guy koysak hemen gelirler.
Birlik olsak sesimizi duyurma şansımız var ama şu durumda çok çok zor.Ben kendimce buna kızıyorum.Ses çıkaran olmayınca kurumlar da zahmete girmiyor.Muhteşem bir hukuk devleti olduğumuz için kurumlar da buna göre davranıyor.
Elimizden geleni yapıp çalışmaya devam etmekten başka bir şey gelmiyor elden haklısınız.Şu konuda kamuoyu oluşturamadığımız için mağdur olacağız.Sayıştay sınavı tekrar iptal olursa burada "Keşke VMY'ye ya da PTT'ye girseydim!" diye ağlamaya başlayacaklar.Aklıma Araf 155 geldi şimdi.Neyse...
Allah yardımcımız olsun. -
Desteklemek isteyen olursa imzalayıp paylaşabilir. https://www.change.org/p/ösym-başkanlığı-ösym-nin-adaletsiz-uygulamaları-son-bulmalı
-
@onuktekin Hocam siz hep kendi açınızdan bakıyorsunuz haksızlığa ama bu sınav diğer sınavlarla çakışmasa bile adaletsiz bir sınav olacak. Sınavların çakısmasıyla beraber asıl adaletsizlik izmir ve istanbuldakilerin de sınava tekrar girebilmesi. Bu yüzden eğer dava açan olursa bu sınavın iptal edileceğini düşünüyorum mahkeme kararıyla.
-
Ayrıca sınavın ertelendiği gün burada sınavın iptal edilmesi gerektiğini bimere cimere her yere yazdık ve sonuç bu oldu bundan sonra da yapılabilecek pek birşey yok