2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@Shady1 @otuzyılsavaşı napıyosunuz siz?!
-
@paretowilfredo Sesli güldüm
-
memurlar net de haber yaptı. www.memurlar. net/haber/761987/osym-ye-cagri-12-agustos-ta-2-sinav-daha-var.html?utm_source=headlines
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@Shady1 @otuzyılsavaşı napıyosunuz siz?!
Sssshhh üstat şifreli konuşma yapiyoz
-
Arkadaslar kolay gelsin hepinize. Ankara Esenboğa da girenler. Baska hangi illerde girecek bilgisi olan var mi ? TEŞEKKÜRLER..
-
@sad38guy, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaslar kolay gelsin hepinize. Ankara Esenboğa da girenler. Baska hangi illerde girecek bilgisi olan var mi ? TEŞEKKÜRLER..
Sınav, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon il merkezlerinde basılı ortamda yapılacaktır.Adaylar, sınav merkezi tercihlerini, 12-18 Temmuz 2018 tarihlerinde ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sisteminden yapacaklardır.
-
@shady1 cok tesekkurler kardeşim..
-
@rorschach159 kardeşim herkesi zan altında tutan izmirdeki istdeki seviniyor demeyi bir bırakın niye sevinsin sınavın üstünden ne kadar zaman geçmiş soruları bile hatırlamıyorum bırak cevaplara bakmayı ayrıca yeni yapılacak sınavın daha kolay olmayacağı ne malum sonuç olarak herkes mağdur. Tekrar boş bir tarihte sınav yapılsın herkes girsin en makulu buna itiraz eden yok rahat ol.
-
Değerli arkadaşlar.Bu haber servislerine durumu anlatan bir yazı gönderelim hepimiz.En fazla 15 dakikamızı alır.
show haber: +90 536 266 90 00
ntv haber: +90 532 306 30 30
kamudan haber: +90 537 059 59 59
doğan haber ajansı: +90 533 911 40 40
sözcü: +90 549 807 27 99
a haber:+90 505 188 10 00
internet haber: +90 530 978 82 57
kanal d haber: 05323491212
Ülke tv: 05526440707 -
Metin için bu haberden yararlanabilirsiniz:https://www.tercihiniyap.net/haber/osym-sayistay-denetci-yardimcisi-adaylarini-magdur-etmeye-devam-ediyor
ya da şu metinden:
Merhaba
Bir konuda desteğe ihtiyacımız var. Büyük sorunlarla karşı karşıyayız.
Kamuoyunca da bilinen süreç hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse,bilindiği üzere ÖSYM’ce 26 Mayıs 2018 tarihinde elektronik ortamda uygulanan sınav Ankara Esenboğa Sınav Merkezi’ndeki teknik arıza nedeniyle ertelenmişti. Şahsım da dahil olmak üzere birçok öğrenci sınavdan mağdur olarak ayrıldık. Söz konusu sınavın yeniden uygulanması hakkında yapılan duyuruya göre yeni sınav tarihi 12 Ağustos 2018 Pazar günü , saat 10 olarak belirlenmiştir, fakat aynı tarih ve saatte sınav tarihleri daha önceden belirlenmiş ve açıklanmış PTT Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettişi Yardımcılığı sınavları bulunmaktadır ve bunlar çakışmaktadır. Bu sözkonusu sınavlar için başvurular daha önceden yapılmış ve sınav ücretleri de yatırılmıştır.Eğer duyurudaki tarihte sınav yapıldığı takdirde yeniden mağdur edilmemiz kaçınılmazdır.
Sayıştay sınavıyla ilgili diğer sorunsa ÖSYM 26 Mayıs 2018 sınavını da gerekirse iki güne bölerek yapabileceğini duyurmuş ve adaletten tamamen uzak bir sistem öngörmüştü. Şimdi de 26 Mayıs'ta sınava giren ve tamamlanan adayların sınavını geçerli kabul ederek, 12 Ağustos Sınavına girecek adaylar ile aynı listede sıralanmalarını öngörerek adaylardaki adalet duygusunu ve güveni tamamen yok etmiştir.
ÖSYM'nin tez zamanda bu sınavı, bu şekilde icra etmek yanlışından dönmesi gerekmektedir. Aksi halde bu sınav mahkemeye intikal edebilir ve akabinde çok daha büyük hak kayıpları ile mağduriyetler oluşabilir. Senelerdir sınavlar yapan ve bu konuda deneyimli olan bir kurumun, bu birikim ve deneyime uygun hareket ederek bu yanlıştan en kısa sürede dönmesi adayların en büyük beklentisidir.
İşin şaibeli noktasıysa İzmir ve İstanbul sınavlarına girenlerin sınavları dilerlerse geçerli sayılacak.Bu da sıralamayı çok etkileyecektir.Farklı sorularla aynı listede bizi sıralamak istiyor ÖSYM.Durum böyle olursa bu sınav davayla iptal olur.Yine biz mağdur olmuş olacağız.Adil bir sınav için sınav bütün adaylar için iptal edilmeli başka bir tarihte yapılmalıdır. -
@onuktekin kardesim kimsenin umrunda değil özellikle vmy girmeyeceklerin bu durum işine geldiği için ancak Vmy adayları destek verir ki onlarında “biçoğunun” ilginç bir şekilde umrunda değil
-
@ikiyüzonaltı aslında çoğu kişinin umrunda , çoğu kişi osym yi arıyor BİMER e cimer e yazıyor , ama işte sonuç nafile maalesef kardeşim
-
@can-mavi @ikiyüzonaltı Hocam memurlarnet haber yaptı biraz bastırınca.Çok sesli olsak sesimiz duyulacak.Şu hukuksuzluğa,adaletsizliğe ses çıkarılmaması çok canımı sıkıyor.Biraz gayret lazım.Bu kadar kabullenici olunması bana çok tuhaf geliyor.
-
@onuktekin o haberi de facede çoğu grupta paylaştım
-
@can-mavi Çok sağolun hocam.Diğer internet habercilerine,tv habercilerine de göndersek,onlar da haber yapsa derdimizi anlatabileceğiz.Durum değişir o zaman.
-
Ben de tek tek yazıyorum metni ihbar hatlarına inşallah en kısa zamanda bir sonuç çıkar.
-
@onuktekin hocam bu kanallardan yaparsa ntv haber yapar ancak diğerlerinden bi cacık çıkmaz bence.
-
@ikiyüzonaltı Hocam aslında şu sınavın bu şekilde olması vmy sınavına girmeyecekler için daha kötü.Vmy ya da PTT sınavına girmek yerine bu sınava giren adayın sınavının iptal olması durumu var.Eğer sınav iptal olursa başka o gün hiç bir sınava girmemiş olacak. Vmy grubunda anladığım kadarıyla kabulleniş var.Ya da sizin dediğiniz gibi işine geldiğini düşünüp bu haksızlık karşısında sessiz kalmayı tercih ediyorlar.
-
@fc-real-gdp Hangisi yaparsa hocam artık.Biz yazalım da yapsın birileri.Mahfi Hoca NTV'den ayrılmış bu arada. Valla iyi durdu aslında bunca zaman o kadar iktidarı eleştirmesine rağmen.
-
Ben de yazıyorum arkadaşlar lütfen sayıyı artıralım 1 senelik emekleriniz için 3 dakikanızı ayırıverin. Olmasa bile en azından denedik deriz ki ben olacağına inanıyorum, “keşke” demekten yine iyidir.