2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@aslan-reyiz cok tesekürler hocam
-
@paca08 sağol hocam
-
Daha önce sınava giren arkadaşlar ne gibi önerilerde bulunurlar acaba nasıl calisilmali ?
-
@pump-priming Hayır daha kolay olduğunu
-
@can-mavi bu kiyaslama benim icin cok onemliydi bilgilendirdigiz için teşekkür ederim
-
Bir önceki sınavda iktisatta hiç görmediğim soru tipleri vardı. Ceteris paribus çözen biri olarak afallamıştım. Çözümlü başka bi kaynak öneriniz var mı?
-
Elelem sınavında Hukuk konuları keşke netlik kazansaydı, sanırım biraz muallakta kalmış.
-
@fiscaldrag Yani şimdi Medeni Hukukta eşya, aile ve miras hukuku çıkmıyor mu?
-
@hü-sbky hocam aynen bende sizin gibi olmuştum. en iyi alanım iktisattı ama sınavda en çok iktisattan yanlış yapmıştım.
-
@crdnl84 hocam medeni hukukta ayrım yazılı sınavda var. test sınavında medeni hukukun hepsinden sorumluyuz. ayrıca idari yargılama hukuku teste dahil değil.
-
Torpili olmayan bosuna hayal kurmasin. Bana kizmayin bunu dedigim icin.
-
@islimbot Son sınavda Eşya Hukuku hariç tüm bölümlerden soru gelmişti fakat o bölüm de sınavın içeriğine dahil.
-
@sinek son sınavda mülakattan elenmiş biri olarak yazıyorum. Son alımda puanı yüksek olan bir çok kişi alınmıştı referansı vardır yoktur bilmiyorum. Ama durum böyleydi. (Son sıralardan puanı düşük olan kişilerden alınanlar ve ilk 60dan elenenlerde vardi elbet. Istisna sayilabilirler). Sonuç olarak mülakata kalacak 135 kişilik listede ilk 60'a girin gerisi Allahın izniyle güzel olur inşallah.
-
@maliyefs hocam forumda yazılanlarla sdya 2017 sonuçlarını karsilastirdim galiba dediğiniz gibi bir dağılım yok.mesela 86 üstü alan 15 kişi var denilmiş yazili sınavda.kazananlardan 5 i 86 ve üzeri almış.
-
Sayıştay sınavının test ve klasik bölümü için giriş sınırı var mı?
-
@varoufakis elemeden 87 ve klasikten 78 civarı alan bir kişi 60. Sırada mülakata kaldı. Dolayısıyla yazılida zaten 80 üstü almak sanırım ilk 45e girmeye yetiyordu. Dolayısıyla başarılı saymak için yazılida 85 üstü puanı baz almak yanlış olur. Yazilida 75 puanı geçen ve genel itibariyle eleme puanı 90 üstü olan atamaya hak kazanan 32 kişinin ilk 60da oldugu kesin. Sonuç olarak sayıştay gibi önemli bir kurumda 45 kişinin 32si başarılı olarak alınıyorsa ben orda torpil işlemez diyebilecegimi düşünüyorum ki bu mülakatta ben elendim. Benden geride olup kazananlarda oldu. Amacım polemik yaratmak değil sayıştay denetçiliği mesleği hayali olan birisi olarak kimsenin daha yolun basında referanstı torpildi muhabbetleriyle hayallerinden vazgeçmesini istemiyorum.
-
Adi sözleşme türlerini say desem nefessiz sayarlar ama girecekleri sınavın şarlarını dahi okumaktan acizler ya. Forum haberleşmek, bilgi paylaşmak için var ama lütfen sizler de araştırın biraz.
-
@maliyefs, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@varoufakis sayıştay denetçiliği mesleği hayali olan birisi olarak kimsenin daha yolun basında referanstı torpildi muhabbetleriyle hayallerinden vazgeçmesini istemiyorum.
imza.
-
@maliyefs yeni bilgilerle tablo daha iç açıcı hale geldi.
-
Hür yayinlari sayıştay kitabini kullanan var mi arkadaşlar nasi bi kitap ?