2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Ben bu tabloyu kaymakamlıkta gördüm. Orda da yüksek puanlar havada uçuyordu nitekim yüksek kapattı. 70lerde kapatabilir
-
GyGk:22 Alan:45 hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@zeze yok kardeş 88 le kapatir.Cok kolay sınavdı nasıl öyle az doğru yaptın.Forum ne hale geldi gidin başka yerde yapin trollugunuzu
-
+70 yapan adam şu an 2. turda olduğunu anlayacak kapasitede olmalı
-
@zeze burada yazılanlara bakarak kaçla kapatacağını kestiremeyiz ancak sizin netleriniz ile yaklaşık 93 puan gelir ve içerdesiniz yazılıya çalışmaya başlayın:)
-
@texas neden trollük yapayım? en son kaymakamlıkta 30 doğruyla dışarda kalmıştım. yine böyle iyi yapmıştı herkes.
-
@sofuoglu hocam benimde iki şık arasında kaldığım 7-8 sorudan sadece bir tanesi doğru çıktı, doğru cevaplar ikinci şık çıktı hep.
-
@huseyinnkeskin nasıl hesaplıyorsunuz hocam?
-
Gk 11
Gy 12
İktisat 14
Hukuk 13
Maliye 6
Muhasebe 12
Toltalde 68 doğruMaliye batırdı beni hakkımızda hayırlısı
-
Ben puan hesaplayın diyince dalga geçiyolar.30 gkgy 45 alanla 20 gkgy 55 alan neti aynı mı ki net üzerinden çıkarım yapıyorsunuz.Puana vurunca biri 80 öbürü 87 puan ediyor.Ama bakınca ikiside 75 doğru.
-
1-2 sorudan emin olmamakla birlikte
gy:12
gk:9
muh:11
huk:14
maliye:15
ikt:13 -
@fc-real-gdp vallahi hocam nasip diyeceğiz yapacak bir şey yok, bazen basiretimiz bağlanıo iki şık arasında kaldığımız yanlış çıkıo silip işaretlediğimiz yanlış çıkabiliyor, hayırlısı olsun ne yapalım
-
@cesss sen de kalamicaksan yazılıya biz atalım kendimizi dağa bayıra
-
@zeze hocam alan doğrunuzu 1.33 ile GkGy doğrunuzu 0.66 ile çarpın çıkan sonuç standart sapmasız puan. 2016 yılında standart sapmadan yaklaşık 15 puan gelmiş siz de çıkan sonuca 12-15 arası puan ekleyebilirsiniz 93-95 bandında çıkıyor. Ayrıca dikkat ettiyseniz alan katsayısı "sapmasız" dahi GkGy'nin 2 katı bu demek oluyor ki GkGy'den düşük yapmak 2016'ya göre daha toparlanabilir durum çünkü bu yıl GkGy%20 etkiliyor 2016'da %30 etkiliyordu. Alanın yüzdesi%80'e çıktı demem o ki alan doğruları 2016ya göre bir tık daha önemli
-
@harmenihas geçen mülakattan gitti bu sefer olacak inşallah senin
-
@minsipo dostum ben öyle birşey demedim ki pozitif konuştum burdaki arkadaşların söylediği netlerle genel bir ortalama oluşmaz alan ağırlıklı 65 - 66 civarının yazılıya hak kazanacağını düşünüyorum
-
Benim gibi yanlış doğruyu götürüyor diye boş bırakan var mıdır acaba.Kaybedersem bu yüzden kaybedeceğim
-
@nizâmülmülk ahh ah
-
@nizâmülmülk malesef ben ve aynı sekilde bu yüzden kaybedicem
-
@nizâmülmülk kpssde bile boş bırakmadım gittim şu sınavda boş bıraktım hala kendime inanamıyorum