2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@jasisss aynen hocam haklısın ben 65 d ile tam sınırda olduğumu düşünüyorum hatta listeye girmeme ihtimalimin daha yüksek olduğunu da düşünmüyor değilim bakalım kısmet @maliyeciuzman maliye dediğin gibi en az doğru yapılan ders oldu benim de 8 d
-
Sınavın nasıl hesaplanacağı muamma tek dileğim emeklerimizin hesap kitap derken uçup gitmemesi. Kafama takılan bir noktada iki ayrı hesaplama olup tek sıralamaya alınınca performans olarak ilk 125 girecek kadar başarılı olmamız gerekmez mi??
-
27 gkgy
11 iktisat
12 maliye
12 hukuk
11 muhasebeToplamda 73 doğru iş yaparmıki?
-
@resolution, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
27 gkgy
11 iktisat
12 maliye
12 hukuk
11 muhasebeToplamda 73 doğru iş yaparmıki?
Yapmaz
-
@resolution standart sapmaydi alan yuksekdi bilmem neydi derken tam 49 alan 16 gk gy ile belki sınırdan gireriz falan diye umutlanıyorum. Sonra senin gibi sonuçlar geliyor hevesim kursağımda kalıyor:))
-
@resolution iş yapar abi ne demek yapmaz sen yazılı sınava çalışmaya başla kardeşim bu doğrulardan eminsen. İnsanların ne dediğine aldırış etme
-
@resolution 2016 birincisi 75 doğru yapmış. İş yapar mı diyorsunuz. Şakaysa komik değil ciddiyse hiç komik değik.
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınavın nasıl hesaplanacağı muamma tek dileğim emeklerimizin hesap kitap derken uçup gitmemesi. Kafama takılan bir noktada iki ayrı hesaplama olup tek sıralamaya alınınca performans olarak ilk 125 girecek kadar başarılı olmamız gerekmez mi??
Pardon 112,5 olacak -
sınava giremeyen arkadaşlara bi güzellik yapıp soruları toplayan olur mu acaba?? biz de görsek soruları
-
kitapçık yayınlanmış da tartışılan sorular yok içinde
-
Geçen seneki kaymakamlık, bu seneki kpss ve sayıştay. Belki sorular kolaydı onunda etkisi olabilir ama artık herkes birbiri için müthiş rakip oldu. Ülkem için seviniyorum daha iyisini yapabilmeyi başaran adaylarımız artıyor. Kurum sınavlarını fulleyen sayılarıda görürüz inşallah. Zihinlerinize kuvvet dostlar
-
@busus, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
sınava giremeyen arkadaşlara bi güzellik yapıp soruları toplayan olur mu acaba?? biz de görsek soruları
hocam sayfaları bi gözden geçirin sorular toplu olarak yazıldı
-
@edi cevaplar var. kpss gibi pdf yapan olur mu diye söyledim
-
@busus
sınav süreci geçsin size özel hazırlayacağım söz -
@jasisss arkadaşım alandan 46 doğrusu var gkgy nin ağırlığı azaldı 46-27 nin 49-21 den çok çok farkı olacağını sanmıyorum forumda da rakamlar yüksek olunca haliyle bir tedirginlik olabilir
-
Bende 20-46 toplamda 5 sorunun şıkkınıda hatırlamıyorum muhtemelen yanlıştır . Sayıştay hayallerde kaldı galiba
-
@justice11 kaç tane yaptın
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
kitapçık yayınlanmış da tartışılan sorular yok içinde
aiste varmış
-
@veda 62 bekliyorum
-
@victory-carleone Ben netlerinin bu denli ümit kesilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum kardeşim. Önceki senelerde bu doğru sayılarıyla yazılıya kalan insanlar oldu. Bu sınav önceki sınavlardan çok daha kolay bir sınav olsa, anlarım. Ama değildi.