2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@murky heh tamam teşekkür ederim
-
@murky dostum matematikte öğrenci sayısı bilgisayar yazıcılı soru da vardı kaç yazıcı eklenmiştir diyodu onuda ekle istersen
-
Sınava ilk kez giren biri olarak yayımlanan sorulara göre 63 doğrum var sizce listeye girebilir miyim dostlar? bir yorumu olan varsa sevinirim...
-
@sofuoglu ben yine 1 2 doğruyla sınav kaybetcem gibi sanırım kendimi Karadenizin haşin dalgalarına bırakma zamanım geldi
-
@iibfli_keynes bende aynı 24000 bulup ortalaması deyip 96yı direkt 24e böldüm aklımdan o sıralar bölü 2 demek geçiyor ama elim bölü 2 yazmıyor ve cevabı 90 buluyor. Sanırım ellerim beynim tarafından yönetilmiyor
-
Bence şu anda en büyük sorun ilk sınav ile ikinci sınavın değerlendirmesi nasıl olacak ve nasıl bir hesaplama ile sıralama yapılacak? Şu anda doğru yanlış sayısından ziyade aklımdaki en büyük soru ve sıkıntı bu. İlk sınavda 70 alan adayı bizle aynı değerlendirirlerse ikinci sınava giren adayların kaderiyle oynanmış olacak. İnş hakkaniyetli bir katsayı uygulanır.
-
@maliyeciuzman Aradan geçen zaman peki?
-
@rorschach159 sizinki kaç hocam ?
-
@lindahl hocam siz girmediniz bu sınava sanırım, arada geçen zamanda siz de çalışıp bu sınava girebilirdiniz.
-
Düşüncenin akışını bozan soruda cevap en cümle miydi ?
-
Bana iki sınavın ayrı ayrı değerlendirilip tek bi sıralama yapılması çok yapılabilcek bi şey gibi gelmiyor. Eş değer sınav yaptık diyip doğru sayılarına göre sıralama olur bence. Cbk ile ösymye farklı zamanlarda eş değer sınav yapma hakkı verilmişti die hatırlıyorum. Tabiki de cok buyuk haksizlik. O sinavda 70 yapanla bu sinavda 70 yapan bir degil ama osym ayri ayri bi olcume gitmez bence. Oyle yaparsa es deger sinav yapmadigini kabul etmis olur zaten
-
Ne zaman açıklanır arkadaşlar
-
@mahmut-htt ben 5 dedim hocam ama emin değilim
-
@fc-real-gdp Bugün askerde olurum diye hesaplayıp başvurmadım hocam. Yoksa bu sınava girmeyi çok istiyordum. Niyetim tartışma oluşturmak değil. Bir tarafa haksızlık yapılmış, diğer tarafın lehine bir durum yaratılmış şeklinde düşünülmesinin hatalı olduğunu anlatmak.
-
Burda istatistikçi bir arkadaş vardı guy sonuçlarını da doğru tahmin etmişti heralde o anlıyorsa şu iki sınav nasıl değerlendirilecek bu olaya da bi el atsa güzel olur
-
@harmenihas
MADDE 102- Kanunen geçerli bir açıklama yapılmadığı veya makbuzda bir açıklık bulunmadığı durumda ödeme, muaccel borç için yapılmış sayılır. Birden çok borç muaccel ise ödemenin, borçluya karşı ilk olarak takip edilen borç için yapılmış olduğu kabul edilir. Takip yapılmamış ise ödeme, vadesi ilk önce gelmiş olan borç için yapılmış olur.
Madde açık gibi duruyor siz biraz eksik yazmışsınız sanki. İlk takip edilen borç için diyor. -
@ilanmılano
II – Toplantı ve karar nisabıMADDE 418– (1) Genel kurullar, bu Kanunda veya esas sözleşmede, aksine daha ağır nisap öngörülmüş bulunan hâller hariç, sermayenin en az dörtte birini karşılayan payların sahiplerinin veya temsilcilerinin varlığıyla toplanır. Bu nisabın toplantı süresince korunması şarttır. İlk toplantıda anılan nisaba ulaşılamadığı takdirde, ikinci toplantının yapılabilmesi için nisap aranmaz.
(2) Kararlar toplantıda hazır bulunan oyların çoğunluğu ile verilir.
Hocam eski kanuna mı baktınız acaba o madde değişti çünkü -
@vasily hocam soruda genel kurulu değil yönetim kurulunu soruyodu.
-
@hahamas
O zamam cansın doğrusun -
@1umut bilgi edinme kanunu cercevesinde osym ye bunu nasi degerlendirecegini sorsak ?