2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@cesss doğru sayısı....
-
@politics06 evet hocam :)bi de pişmanlık da var ben de son haftayı istediğim gibi geçiremedim o yüzden aklım hep burda. hayırlısı olsun hakkımızda
-
@veda Tamam o zaman. Ben üstünde kapayacak diyorum sen altında. Sonuç açıklansın kazanan taraf dürüstlük kuralına göre seçsin bir hediye olur mu ?
-
@baumol tamam... iletişime geçeriz....
-
@veda Tamam kardeşim.
-
@baumol, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@veda Tamam o zaman. Ben üstünde kapayacak diyorum sen altında. Sonuç açıklansın kazanan taraf dürüstlük kuralına göre seçsin bir hediye olur mu ?
söylediği gibi olmasını umarak @veda’yı destekliyorum ve kazanırsa istediği 2. hediye de benden
-
İlk sınava girip 2. Cisinede giren sayısı umarım çoktur en azından değerlendirmenin büyük çoğunluğu 2. Sınava göre yapılır
-
@baumol yayında ben olmayınca kimse kaldırmadı dimi seni, eh be çocuğum be fırtınalar estireceğin sınavdı bu.
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@baumol, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
söylediği gibi olmasını umarak @veda’yı destekliyorum ve kazanırsa istediği 2. hediye de benden
Ben de üçüncü hediyeyi almaya talibim
-
@kombassankoma Aynen öyle kardeşim. Keşke beraber gireydik ya. Artık bensiz Sayıştay denetçisi olacaksın.
-
@baumol sen olmuyorsan ben de olmuyorum o zaman karşim! - (eleme sınavını geçemedi)
-
@kombassankoma Sen o netlerle geçemezsen ben de bu işi bırakırım. ÖSYM kendine dikkat etsin!!!
-
@veda bu sınavın genel kültürü, muhasebesi diğer sınavdan daha kolay hukuk aynı gibi maliye daha zor ve kağıt üstünde yapıldı sınav. Bir de 2 aya yakın ek bir süre vardı çalışmak için. Onun dışında aksaklıklarla ve geç başlamayla konsantre bitmiş bir şekilde bilgisayar ekranından çözdü sınavı ilk sınavı kabul olanlar. Bunları da dikkate almalısınız bence.
-
@baumol olm sen iş teftişi kazanırsan bırakırsın zaten olmadı bu. anket öyle demiyor baumol reyiz, anket bizi bitirdi. ankete girilen her sonuç bağrıma saplanıyor, 10 kişiden 9'u geçmiş karşim ya.
-
@minsipo ben yine de mayısta girmeyi yeğlerdim. çünkü ağustosa kadar inanılmaz bi bıkmışlık oldu.
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@minsipo ben yine de mayısta girmeyi yeğlerdim. çünkü ağustosa kadar inanılmaz bi bıkmışlık oldu.
Benim çevremde beş kişi başvurmuştu, 2si bıkmışlıktan sınava bile girmedi, biri de ptt ye girdi
-
@kombassankoma ya sen onlara ne bakıyorsun spekülasyona açık şeyler onlar rahat ol sen.
-
@baumol bahçeli lojmana taşındım, olursa hafta sonu bekliyorum bahçede mangal partisi verecem sana, tek kişilik dev parti
-
@kombassankoma Sen o işi olmuş bil kardeşim Etleri de şimdiden sosla güzel partiye kadar anca
-
@baumol biz de gelelim olamz mı ?