2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@mulkiyelikeynes Aynı gün ptt sınavı ve bi gün öncesinde ziraat sınavı da vardı mini bi grup da oraları tercih ederek sayıştayı gözden çıkardı, tabii asıl hedefi sayıştay olanlar için bunların hiçbir önemi yok
-
@oguzhan06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sizce yaziliya kalinabilirmi?
62-65 aralığında kapatacağını düşünüp de 67 doğru beklerken varın siz cevap verin sorunuza hocam
-
@nizâmülmülk hocam 2016 sınavında testten 82 puan almıştım. 2016 i. hakimlik ve 2017 kaymakamlıkta mülakatta elendimlakin en çok istediğim sayıştaydı ve hala yazılısına bile kalmamak koydu bana.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@nizâmülmülk hocam ben bu sınavda çuvalladım 20 gkgy 40 alan yaptım.
hocam hiç sıkmayın canınızı. allahtan ümit kesilmez, belki işaretlediğinizi düşünüp yanlış dediğiniz ama doğru olan sorular vardır.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@nizâmülmülk hocam 2016 sınavında testten 82 puan almıştım. 2016 i. hakimlik ve 2017 kaymakamlıkta mülakatta elendimlakin en çok istediğim sayıştaydı ve hala yazılısına bile kalmamak koydu bana.
hocam sağlık olsun diyeceğim ama sayıştay için 82 puanla yazılıya girememenin acısını ben de bilirim. inşallah bu sene olur sıkmayın canınızı
-
ankette 67-75 arası 17 kişi mi var, anketi ciddiye alacak gibi olmuştum ki aldı beni bi gülme şimdi:)
-
@kombassankoma anket linkini atar mısın hocam merak ettim
-
@osman-paşa https://www.strawpoll.me/16279835/r anlet bu hocam alan neti+ gky/2 toplamı olarak yapılıyor anket.
-
@kombassankoma yalnız üst sınırda 17 kişinin olması saçma geldi bana biraz. Gkgy 30 olsa; 30/2= 15 en kötü ihtimal 52 alan yapmalı ki 67 olsun. Tahminime göre 30 da 30 gkgy birincide bile olmaz. En fazla 27 falan vardır. 27/2=13.5 alan da 54 olsa ancak 67.5 yapıyor. Böyle 5-6 ya da 10 değil de 17 kişi olması, bir de sadece bu forumu takip edenlerden bu kadar kişi çıkması biraz zor geldiği için sanki trol amaçlı yapıldığını da düşündürtmüyor değil. Ya da biz kendimizi çok abartıyoruz
-
@osman-paşa ya da belki bir aceleyle öncülü okumadan gkgy’yi 2’ye bölmeden direkt gkgy ve alan netini işaretlemiş olabilirler.
-
@osman-paşa gkgy neden ikiye bölünüyor onu da anlamış değilim
-
@jasisss hocam önceki iletilerimde yazdım yukarıda.
-
@minsipo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@enki sizin demenize göre 70 falan oluyor. Yani artık içerde olsunlar bi zahmet.
Bence de..
-
@murky Allah gönlünüzün muradını versin inşallah. Kaymakamlık gerçekten cok ama cok kutsal bir meslek, dilerim tüm kaymakamlık adayı arkadaşlarım da sizin gibi halisane duygular ile bu mesleği icra etmeyi arzu ediyordur. Gönülden başarılar diliyorum.
-
Şahsi görüşüm 66 ile kapatır bu 66 nın içinde 45-46 alan neti yeterli olacaktır.
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Şahsi görüşüm 66 ile kapatır bu 66 nın içinde 45-46 alan neti yeterli olacaktır.
seni hiç sevmedim sütoğlan
-
@edi kurtarmıyor mu ?:)
-
@edi kurtarmıyor mu ?:)
valla kurtarmaz hocam
-
@edi oysa gayet mütevazi bir sayı söylediğimi düşünmüştüm
-
@edi oysa gayet mütevazi bir sayı söylediğimi düşünmüştüm